Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tavsiye verebilir, alabilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2020, Pazar

Aşk 20%
Para 50%
Sağlık 100%

Yasal konular bugün sizin için çok faydalı olacak gibi. Sözleşmeleri, hatta bir düğünü bile tartışıyor olabilirsiniz! Ayırca, hem sizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren yeni fikirlerin canlı bir şekilde tartışılması ve bugünün cinsel enerjisi sayesinde, romantizm bugün sizin için yükseklerde. Ancak, bu günlük iletişimin sevgiyi canlı tutmada çok önemli olduğunu unutmayın. Günün tadını çıkarın!

Bir probleme iki farklı noktadan bakıyor olabilirsiniz. Siz analitik bir insansınız ve şu anda baskı yaratan çözümü bulmaya çalışıyorsunuz. Bu karmaşık bir kişisel durum olabilir. Ya dayerinizde bir şeyi düzeltmeyi çalışıyor olabilirsiniz. Tüm seçenekleri tüketene kadar pes etmeyin. Odaklanmaya devam ederseniz, yakında bu bulmacanın sihirli çözümünü bulacaksınız.

Bugün para harcama konusunda sınırları zorlayabilirsiniz dikkat edin. Şu konuda hiç şüphe yok ki: Alışverişi çok seviyorsunuz! Fakat bugün elbise dolabınızı size hiç yakışmayan şeylerle dolduracak kadar çok fazla şey alabilme riskiniz var. Onun yerine, alışveriş eğilimlerinizi farklı şeylerde kullanın. Örneğin, bir kütüphaneye veya müzeye gidin. Buralarda, bir kuruş harcamadan sanatın zenginliğinin tadını çıkarabilirsiniz.

Büyük olasılıkla, dikkatli olmamanın bedeli olarak oldukça duygusal dramaların içinde kendini bulacaksın. Sakin ve kendine hakim olmak ve öyle kalmalısın. Rahatlayıp yalnız kalabileceğin bir yer bul. Enerjin güzel evet, ama böyle bir günde daha ketum ve gösterişsiz olabilirsin. Çevrendekilerle iyi geçin.Bugün çocuklarınızla birtakım zorluklar yaşayabilirsiniz. Bir ebeveyn iseniz, bazı günler çocukların aşırı duygusal olabildiklerini biliyorsunuzdur. Arkadaşlarından birisiyle ilişkileri yüzünden acı çekiyor ya da görünüşleri hakkında endişeleniyor olabilirler. Bu dramlar önemsiz gibi görünse de bir çocuğun hayatında çok büyük yer kaplar! Cana yakın davranıp onları anlamaya çalışın. Bir ebeveyn değilseniz de yeğenlerinizin an itibariyla sizden yardım istemesi muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

En son ne zaman elinize kağıt kalem aldınız? Bu bilgisayar çağında bütün o güzelliklerin yerini klavye aldı. Tıpkı yürümenin temiz hava almanın ötesinde faydaları olduğu gibi, kalemle yazarken eli ritmik şekilde hareket ettirmenin de farkına varamadığımız faydaları var. Elinizi kağıdın üzerinde gezdirmek size iyi gelebilir ve tuşlarla ulaşılamayan şeyleri açığa çıkarabilir. Denemeye var mısınız?

15 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabah saatlerinde Yeni Ay gerçekleşiyor. Geçmişi bırakma, geçmişteki kişileri affetme ve bilinçaltı blokajlarını çözme zamanı. Kıskançlıklar, kontrol çabası ve güç mücadelesi her türlü ilişkide zarar verici olabilir. Gerilimlere dikkat.

15 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşından aldığın mesajlar gününü hareketlendirebilir. İlişki konusunda senden tavsiyeler isteyebilir. Gökyüzü etkide; yükseköğrenim gören bir Aslan burcuysan kafandaki soru işaretlerini gidermek adına girişimlerde bulunabilirsin. El becerilerinin artığı hissediyorsun düzensiz olarak yaptığın aktiviteleri bir düzene oturtabilirsin.

15 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınız sizlerin yorgun olmanıza sebep olabilir. Dikkatsiz yaşamınız bazı noktalarda sizlere uyarı verse de dikkate almamanız sürecin kötüye gitmesine yol açabilir. Hayatınızdaki önceliğiniz sağlığınız olmalıdır. Kendinizi aşırı yormamalısınız.

15 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akrep burcundaki yeniay evinize ve ailenize yönelik işlere odaklanma getirmekte. Duygusal açıdan kendinize daha çok zaman ayırabilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi konularda kendinizi ayarlamakta problem çekebilirsiniz. Ayrıca daha sade bir yaşam biçimi benimsemek sizleri maddi konularda da dengeleyecektir.

15 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Neden özel birini biraz şımartmıyorsunuz? İlle de hediyelerle veya çiçeklerle değil, yapabileceğiniz daha farklı bir jest olmalı.

15 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Akrep burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek.Ev ve aile hayatınızın ön planda olacağı bir döneme giriyorsunuz. Eviniz ve ailenizle ilgili krizli durumları çözmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Evden yürüteceğiniz birkonusu gündeme gelebilir. Evinizin dekorasyon ve tadilat işleriyle ilgilenmek, taşınmak ve gayrimenkul alım - satım işleriniz için önümüzdeki günler destekleyici olacaktır.

15 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizi çok seviyorsunuz ve bütün kusurlarını görmezden geliyorsunuz. Çevrenizdeki insanlara yeni bir şeyler öğretmekten zevk alıyorsunuz. Bugün sizi şaşırtacak birinden güzel bir hediye alabilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başarısız biten bir ilişkiyi tekrar alevlendirme olanağıyla karşı karşıyasınız. Eski kötü alışkanlıklarınızı tekrarlamaya dikkat edin. Düşüncelerinizde olumlu olmaya ihtiyacınız var. Aynı konuda çalışmak zorunda olduğunuz insanlarla aranızdaki gerilimleri bir an önce yok etmelisiniz. Bugün aradaki buzları eritmek için yeni adımlar atılabilir. Parasızlık çektiğiniz söylenemez. Ama yine de denkleştirerek yaşıyorsunuz. Egzersiz yaparak metabolizmanızı hızlandırın.

15 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 09' 30"
Ay
Kova
19° 57' 37"
Merkür
Koç
17° 40' 52"
Venüs
Boğa
03° 11' 57"
Mars
Koç
01° 06' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 27"
Satürn
Balık
16° 43' 52"
Uranüs
Boğa
22° 26' 58"
Neptün
Balık
28° 57' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 33"
Lilith
Başak
23° 32' 09"
True Node
Koç
15° 20' 44"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>