Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yoğunluğu Atmak İstiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 10%
Para 10%
Sağlık 30%

Bugün, sizin için müthiş bir gün, her konunun merkezine inerek özünü ele alabileceksiniz. Yüzeysel konuşmalar ve durumlar ile zamanınızı boşa harcamayın. Enerjiniz, bir şeylerde daha derin anlam göremeyenler için harcanamayacak kadar değerli. Daha derin meditasyonlar, yoğun konuşmalar ve tutkulu sevişme bugün ön planda. İçinizdeki tutkulu ve duygusal Afroditi ortaya çıkarın.

Önünüzde bir bakıma tuhaf ve harika bir gün var. Bugün işinizi bitirdikten sonra, bugünü uzun bir süre hatırlamanızı sağlayacak bir şeyler çizme veya yazma dürtüsü hissedebilirsiniz. Kendinizdeki son değişikliklerin sonuçlarını görmeye başlıyor ve bu değişiklikleri ortaya koymanın bir yolunu arıyorsunuz. Ancak bunun için doğru kelimeleri bulmak zor olabilir. Ama konu bundan açılmışken, siz doğuştan bir yazar değil misiniz ki?

Yaratıcı bir proje için ani bir ilham patlaması, sabah zihninizi öğlen de arabanızı meşgul edebilir. Evinizde olmayan bilgilere ve materyallere ihtiyacınız olacak ve bunların hepsini elde etmeniz başta düşündüğünüzden daha fazla zaman, enerji ve para gerektirebilir. Yine de, bu fikirden vazgeçmeyin. İyi bir fikir gibi görünüyor ve kesinlikle peşini bırakmak isteyeceksiniz.

Tadını çıkarman gereken bir gün. Göksel enerjiler yavaşlamanı söylüyor. Kestirme yolları bırak. Mesela duş yerine gösterişli bir banyo yap. Dışarıda yemek yerine marketten taze, organik ürünler al ve yeni tarifler dene. Koşmak yerine yürü; televizyon yerine güneşin batışını izle. Anlaman gerekeni anlamışsındır...Kendinize acımaktan vazgeçmelisiniz. Olaylar istediğiniz gibi gelişmediğinde veya bazı istenmeyen durumlarla karşılaştığınızda, mağduru oynamak çok kolay olabilir. Ancak her zaman çevremizde olup bitenleri ve bize olacakları kontrol altına alamayacağımızdan, en iyisi onlarla nasıl baş edebileceğimizin yollarını bulmak olacaktır. Acı çekmek her ne kadar iyileşmek için önemli bir unsur olsa da, daha iyi bir yol var. Asla pes etmeyip kendinizi hep daha iyiye taşımayı çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar bugün aşırı stresli olabilir ve kolay sinirlenebilir, ancak bu kesinlikle içine düşmemeniz gereken bir tuzak. Uyum sağlama becerileriniz sayesinde bugün gibi bir günde kendini göstermesi muhtemel zorlukları aşmanız zor olmayacak. Büyük ihtimalle inatçı bir şekilde birbirine karşı çıkan iki farklı tarafla karşılaşacaksınız. Onların arasında denge sağlamak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

15 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu sabah uyandığınızda havada asılı duran baskıcı bir ruh hali hissediyor olabilirsiniz. Ne yazık ki, bu yanlış anlama ve çatışma bulanıklığı muhtemelen bütün gün sürecek. Ancak, bugün sizi rahatsız eden herhangi bir şey hakkında konuşmak için ideal bir zaman!

15 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Aslan çocuk sahibi olmanın verdiği sorumluluklar şu sıralar artabilir. Yorgunluğunu başucu kitabını okuyarak atmak isteyebilirsin. Maddi konularda aile büyüklerine fikir danışmanı gerektirecek hareketlilikler olabilir. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, sektör içerisindeki bazı değişimler senin de bazı şeyleri değiştirmene sebep olabilir.

15 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre bağlantılarınız güçlenebilir ve sevdiğiniz insanlarla aranızda yardımlaşma duygusu ön plana çıkabilir. Sosyal medya, ticaret ve seyahatler alanlarda güçlü bir kariyer yeniliği söz konusu olabilir.

15 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olun. Ortaklı para durumları gündeminizi etkileyebilir. Parasal konularda sabırsız davranabilirsiniz. Ani tepkilerden ve hızlı kararlardan kaçının. İşlerinizi halletmek için kendinizi çok zinde hissedeceğiniz bir gündesiniz. Keyif aldığınız uğraşlarınızla zamanınızı değerlendirebilirsiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayal dünyasında gezdiğiniz bir günde olabilirsiniz. Maddiyatınızı ve kaynağınızı arttırmak için derin düşüncelere dalabilirsiniz. Güzel adımlar atacaksınız.

15 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rutininizde önemli bir değişiklik yapmanın zamanı geldi de geçiyor bile. Evde geçirdiğiniz düre boyunca sıkılmamak için bunu yapmanız şart.

15 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Balık burcunda seyahat etmeye başlayacak. Kredileriniz ve borçlarınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Hayatın derin yönleriyle ilgilenirsiniz, tutkularınız yoğun olacaktır. Korkularınız ve endişeleriniz zihninizin karışmasına sebep olabilir.

15 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

15 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Mali olarak, işler eskisinden çok daha iyi. Serbest çalışanlar bugün yeni müşteriler bulma konusunda çok daha şanslısınız. Etrafınızdaki insanların sizi sevmediğini düşünerek şımarıklık yapıyorsunuz. Aslında kimsenin sizinle bir problemi yok.

15 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş yerinizde kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Fakat, onların sizi etkilemeleri oldukça güç. Bugün, farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

15 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 22" R
Ay
Terazi
02° 41' 28"
Merkür
Boğa
03° 50' 38"
Venüs
Boğa
23° 36' 47"
Mars
Koç
13° 47' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 40"
Satürn
Balık
17° 59' 45"
Uranüs
Boğa
23° 24' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 00"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 27"
Lilith
Başak
25° 22' 29"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>