Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İyi Haberler Alıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Hayata karşı neşeli tavrınız, her zaman çocuk olmanızı sağlıyor. Ancak bu durum aynı zamanda zeki bir insan olduğunuza işaret ediyor, zekasıyla nasıl güldüreceğinizi bilen bir insan. Farkında olsanız da olmasanız da, bu neşeli yönünüzü kaybetmeden de ciddi bir ilişki içinde olabilirsiniz. Eğer zaten bir ilişkiniz varsa, bunun ne kadar doğru olduğunu biliyorsunuzdur zaten.

Panik yapmak için bir sebep olmamakla birlikte, şimdi bu üç veya dört yıl boyunca uğraştığınız kariyer hedeflerinin temellerini araştırma ve inceleme zamanıdır. Desteklenmesi gereken bazı olasılıklar var, yani bu hedeflere ulaşmayı hala istiyorsanız. Gelecekte hoş olmayan keşifler bile oldukça yararlı olabileceğinden, bugün farkındalıktan kaçmaya çalışmayın.

Bugün, en az 3 haftadır kafanızda olan soruları kesin olarak ele alabileceğiniz bir gün. Özellikle de duygusal hayatınızı etkileyen sorulara odaklanın. Eğer şu sıralar tatminkar olmayan ilişkilerde yer alıyorsanız, onları arkada bırakmaktan korkmayın. Henüz cevaplanmamış bir istek konusunda içiniz içinizi yiyorsa, artık kafanıza takmayın.

Duygularının bastırıldığını hissedebilirsin. Söylemek istediğin çok şey var ama tam ağzından çıkacağı sırada bir miktar tereddütte kalabilirsin. İnsanlarla iletişimi zorlaştıracak derecede bir kaygıya kapıldığını fark edersen hiç şaşırma. Bugün iletişime geçme konuları yüzümüze gözümüze bulaşabilir, yine de çok büyütmemeye çalış.Sezgileriniz ve altıncı hissiniz bugün özellikle çok keskin ve kendinizi başkalarının düşünceleri ve hisleri söz konusu olduğunda her zamankinden daha uyumlu hissediyorsunuz. Psikoloji, felsefe ya da metafizik alanlarındaki çalışmalar yalnızca kendi yaşamınıza değil çevrenizdeki dünyaya da yeni bir ışık tutarak bilinçaltınızla ilgili görüler elde etmenize olanak tanıyabilir.Meditasyon yapmak ya da kendi düşüncelerinizle baş başa kalacağınız bir yürüyüşe çıkmak için muhteşem bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızda olup bitenlerin altında ne yattığının fazlasıyla farkında olmak bugün biraz canınızı sıkabilir. Sahip olduğunuzu bilmediğiniz duru görüş ve telepati yetilerinizi ortaya çıkaran deneyimler yaşayabilirsiniz. Genelde ayakları yere basan ve gerçekçi biri olduğunuz için bu sizde şok etkisi yaratabilir, ancak kendinizi akışa bırakın. Gerçek ille de beş duyunuzun algılarıyla sınırlı olmak zorunda değil!

15 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yeni insanlarla tanışabilir,bağlantılarıyla yeni görüşmeler yapabilirsiniz. Atacağınız adımların kalıcı olabileceği günlerdesiniz. Ufak değişiklikler enerjinizi tazeleyebilir.

15 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğin ile alakalı önemli bir virajda olabilirsin. Kariyer yaşantında vermen gereken önemli kararlar oluyor. Maddi konularda çıkmazda olduğunu düşündüğün bir anda güzel haberler alabilirsin. Yalnız bir Aslan burcuysan, sosyal medya aracılığıyla tanışacağın bir kişi olabilir.

15 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizlerden maddi yardım talebinde bulunan akrabalarınız olabilir. Karar vermekte zorlanabilirsiniz, geri ödeme noktasında şüphelerinizin olması durumu zorlaştırıyor olabilir.

15 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili yaratıcı fikirler içinde olabilirsiniz. Sosyal konularınızla ilgili belirsiz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün güzel şeyler için para harcamaktan çekinmeyeceksiniz. Öğleden sonra işlerinizde elinizde olmayan nedenlerden dolayı aksaklık yaşayabilirsiniz sakinliğinizi korumanızda fayda var.

15 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde isteklerinizin daha hızlı realiteye geldiğini görerek şaşırabilirsiniz. İyi düşünmeniz, iyi olması konusunda önünüzü açacaktır.

15 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal yönden oldukça aktif ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ortak amaçlar ve hedefler için çalışabilirsiniz. Geleceğe daha olumlu bakabilir, vizyoner ve yenilikçi bir bakış açısıyla hareket edebilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son birkaç gündür, mevcut veya olası bir ilişkinizle ilgili endişe ve şüpheler aklınızı meşgul ediyordu. Bugün, tüm şüpheler ortadan kalkacak ve partnerinizin yanı sıra ilişkinizi de net bir ışıkta görebileceksiniz. Aşk hayatınız hakkında net ve bilinçli bir karar verebileceksiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde daima akıllı kişiler olsun istiyorsunuz. Bugün, kişisel kazançlarınızla ilgili değişimler söz konusu olabilir. Adrenalin salgılarınız çok yüksek durumda. Sinirlisiniz ve  kalp kırma konusuna dikkat etmelisiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile önemli bir konu hakkında konuşacaksınız. Kendinizi bir konu hakkında geliştirmek isteyebilirsiniz. Sağlığınızı hafife almayın ve kendinize en iyi şekilde bakmaya özen gösterin.   

15 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi fazlasıyla ihmal ediyorsunuz. Onun söylediklerinizi duymazdan gelmeniz aranızda uçurum açabilir. İş yerinde yaşanan ciddi sorunlarla ilgili çözüme yönelik düşüncelerinizin ciddiye alınmaması, sizi işyerinize karşı soğutuyor. Masraf yapmak hoşunuza gidebilir ama harcamalarınızda hesabınızı aşmayın. Aileden biri maddi yardım isteyebilir. Yiyeceklerinize dikkat etmeniz gereken bir dönem. Yeme alışkanlığınızı değiştirmediğiniz müddetçe aşırı kilo alabilirsiniz.

15 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 29' 48" R
Ay
Akrep
06° 46' 08" R
Merkür
Koç
16° 03' 23"
Venüs
Koç
23° 29' 09"
Mars
Balık
25° 01' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 31"
Satürn
Balık
16° 01' 07"
Uranüs
Boğa
22° 00' 08"
Neptün
Balık
28° 43' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 38"
Lilith
Başak
22° 39' 41"
True Node
Koç
15° 37' 59"
Son Güncelleme : 24/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>