Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Başarıyı Takip Ediyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2021, Salı

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 90%

Kırılmış kalbinizin ruhunuzu da kırmasına izin vermeyin. Son zamanlarda bir kişilik çatışmasından dolayı biriyle yollarınızı ayırdıysanız, kötü duyguların sizi sarmış olması normal. Tek başınızayken ilişkideki yarım elma olduğunuz zamandan daha az değerli olduğunuzu hissetmeniz muhtemel ve kaçılması zor bir düşünce. Unutmayın ki, bu kadar zorluk yaşadığınız biriyle devam etmek sağlıksız bir karar olurdu. Genç yaşlarınızı bir düşünün. O zamanların üstesinden gelmiştiniz, bu sefer de yaparsınız.

Birkaç gün ağır çekimde hareket ettikten sonra, bugün tüm değerli enerjinizi geri alacaksınız. İçgüdüleriniz mükemmel seviyede olacak ve sizi şu anda yaptığınız işle ilgili size yardım edebilecek kişilere çekecek. Gerekli raporları, hatta anılarınızı bile yazmak için harika bir gün olabilir! Bu yüzden bir kalem ve bir kağıt parçasına sarılmaktan korkmayın, çünkü mükemmel bir şekilde üretken olacaksınız!

Bugün kafanızda parasal endişeler olabilir. Beklediğiniz bir kontrol henüz gerçekleşmemiş olabilir. Belki yürüttüğünüz bir projeyi bitirmek düşündüğünüzden daha fazla zaman alabilir bu da maddi olarak biraz ertleme yaşayacağınız anlamına gelebilir. Fakat adı üstünde "erteleme". Sabırlı olun ve artık daha fazla endişelenmeyin!

Kendini daha güçlü hissedeceğin bir gün. Sanki biri sana enerji içeceği vermiş de spor etkinliği bitene kadar bunu anlamamış gibisin. Aslında bu iyi niyetli bir tavır fakat aynı zamanda sinir bozucu. Hedeflerine başkalarına güvenerek ulaşmaya çalışmak yerine, üzerindeki yükü hafifletmek daha iyi olmaz mı? Aynı anda birden fazla şey yapmaya çalışıyorsun. Biraz rahatlayarak bir değişiklik yap...Bugün kendinizi daha çok muhafazakâr tarafta düşünürseniz, bu durum normal günlerdekinden daha belirgin olabilir. Bu mutlaka siyasetle ilgili olacak değil, ama siyaseti de ilgilendirebilir. Daha liberalarkadaşlarınız arasında gerginlik yaratmamak için durumu biraz yumuşatmak isteyebilirsiniz. Haksız değilsin, ama onlar da değil. Büyük ve duygusal sorunlar konuşulduğunda her zaman gerilim olabilir. Bugün bu olasılığın farkında olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ailenizle birlikte vakit geçirmek için muhteşem bir gün. Daha az sıklıkta gördüğünüz aile üyeleriyle öğle yemeği yemeyi düşünebilirsiniz. Uzakta yaşıyorlarsa, onları aramayı arzu edebilirsiniz. Eski günleri hatırlamaktan ve köklerinizle bağınızı hissetmekten keyif alacaksınız. Akşamı evde, dinlenerek arkadaşlarla ya da birinci dereceden akrabalarınızla keyifli sohbetler yaparak geçirmek isteyeceksiniz. Ayrıca sevilen bir kadın misafirin geçerken uğraması da muhtemel.

13 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün üstleriniz ve yöneticilerinizle ilgili ani gündemler karşınıza gelebilir. Aile büyükleri ve ebeveynlerin yaşamında öne çıkan durumlar olabilir. Gün boyu gerilimden kaçının.

13 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukları fazlası ile yerine getiriyor olman taktirleri üzerinde toplamanı sağlıyor. Çalışan bir Aslan burcuysan ekip arkadaşların ile doğru iletişimi yakalayabilirsin. Kişisel bakımına önem veriyorsun. Estetik yaptırmak için araştırmalarını arttıracaksın. Hayatında yapacağın değişiklikler için ailenden öneri almayı ihmal etmiyorsun.

13 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Partnerinizle konuşarak bu durumu çözebilirsiniz. Kendi sınırlarınızı kendiniz belirleyin. Özgürlüğünüzün başkası tarafından kontrol edilmesine izin vermeyin.

13 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Hedeflerinize ulaşmak için yapıcı hareketler içinde olmalısınız. Parasal konularınızla daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sabah saatlerinde olayları fazla abartma eğilimindesiniz. Zevk aldığınız konularla ilgilenmek size iyi gelecektir. Akşam sanatsal aktivitelerde bulunabilirsiniz.

13 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkat dağınıklığı yaşayabileceğiniz bugünlerde mümkün olduğunca büyük işlerinizi ilerleyen günlere bırakarak sosyal olmaya çalışın.

13 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

13 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duyduklarınızdan bazıları o kadar radikal olabilir ki, bunu anlamanız biraz zaman alabilir. Belki bazı notlar alarak veya bir makale yazarak düşüncelerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. TV izlemek aklınızı başınızdan alabilir ve biraz rahatlamanıza yardımcı olabilir. Bunu aklınızda bulundurmalısınız.

13 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşama katacağınız çok şey var. Bugün yeni şartlarınızı gözden geçirmeli, samimi olduğunuzu karşı tarafa belirtmelisiniz. Karşılaştığınız engellere hazırlıklısınız ve sınırlarınızı zorlayacak her şeyi göğüslemeye kararlısınız.  

13 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTANIN hemen başında bir seyahat gündeme gelebilir. Bu seyahati siz yapmayacaksanız, mevcut gezegen dizilimleri, uzaklardaki tanıdıklarınız size ziyarete geleceklerini ifade ediyor olabilirler. Eğer siz yolculuk yapacaksanız, bazı aksaklıklara karşı önlem almanızı öneririm. Pasaportunuzu kaybetmemek, bavulları karıştırmamak veya göz göre göre eşyalarınızı çaldırmamak için gözünüzü dört açın. TÜM hafta boyunca, uyumu ve sükuneti korumaya özen gösterin. Uyum ortamını korumak, uzun vadede size bazı kazançlar, en azından avantajlar getirebilir. Eğer bir tartışma başlayacak gibi görünüyorsa, yüzünüze o sıcak gülümsemenizi koyun ve olan bitenleri alttan almaya, havayı yumuşatmaya başlayın. Çevrenizin de kısa süre içinde size uyması mümkün olacaktır. Özellikle, eşiniz veya partnerinizle yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan gerilimler yaşamanız mümkün...

13 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik ve ateşli anlar geçirmeye hazır olun. İş yerinizde sıkı bir şekilde çalışmaya devam ederseniz, çok yakında terfi alabilirsiniz. Negatif enerjilerin ruh halinizi bozmasına izin vermeyin.

13 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle daha sağlıklı ilişkiler kurmayı becerebilmeniz gerekiyor. Ona yaptırımlar, yasaklar koymak yerine daha yakın ve sevgi dolu olma yoluna gidebilirsiniz. İşinizle ilgili bir söz verdiniz. Vermiş olduğunuz sözü yerine getirmemeyi aklınızdan çıkarın. Sözünüzde durmamak size sadece zarar verir, sözde durursanız karşılığını da her bakımdan fazlasıyla göreceksiniz. Her zaman kazandığınızdan daha çoğunu harcamanız sizi zor duruma sokuyor. Günlük gerilim tansiyonunuzu çıkarabilir.

13 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 50' 53" R
Ay
Koç
14° 58' 30"
Merkür
Koç
20° 04' 43"
Venüs
Boğa
07° 53' 12"
Mars
Koç
04° 01' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 58"
Satürn
Balık
17° 03' 03"
Uranüs
Boğa
22° 40' 06"
Neptün
Balık
29° 04' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 12"
Lilith
Başak
23° 57' 28"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>