Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Maddi Olanaklarını Değerlendirebilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 90%

Bırakın bugün aşkın ışığı parlasın. Kalbinizde ortaya çıkması gereken çok fazla tutku var. Romantik doğanızın dizginleri eline almasına ve yaratıcı doğanızın kendini göstermesine izin verin. Sevdiklerinizle ilgili kendinize güvenin. Cesaretinizi toplayın ve liderliği elinize almaktan çekinmeyin. Şefkatli ve sevecen olun ama bu rahatsızlık verici ve insanları sıkan bir düzeyde olmasın. İnsanları serbest bırakın!

Sevgiliniz boş zamanınızın çoğunu bu gece evde geçirmek isteyebilir, ancak sizin de fiziksel enerjiniz o kadar yüksek olabilir ki dışarı çıkıp gece dans etmekten başka bir şey istemeyebilirsiniz. Durumun tüm yönlerini göz önünde bulundurun. Mümkünse uzlaşmaya çalışın, belki bir süre için dışarı çıkabilirsiniz. Unutmayın: Mümkün olduğunca kimsenin kaybetmediği bir kazan-kazan durumu yaratın!

Para mevzuları bugün ilginizi çekebilir ancak muhtemelen bunları düşünecek doğru bir yerde değilsiniz. Aklınız başka şeylerde - büyük ihtimalle projelerinizde - ancak para konularını bir düşünmeye başlarsanız, tüm gün boyunca kaygılanıp duracaksınız. Elinizden geleni yapın, eğer ihtiyacınız olursa yardım isteyin. Eğer böyle yaparsanız, günün geri kalanında keyfinize bakabilirsiniz. Ha gayret!

Hızlı bir tempoda hareket ediyorsun. Göksel enerjiler seni gergin hissettirebilir. Kafein ve şekerden kaçınman gerek yoksa iyice enerji patlaması yaşıyor olacaksın! Gün boyunca küçük yürüyüşler yaparak kendini dengede tutmaya çalış. Ya da bir şekilde zihnini boşaltabilmek için molalar ver. Denediğin takdirde birçok şey başarabilirsin, ama duygularının çok hassas olacağı bir gündesin.Bugün bilgisayarda öğrendiğiniz bir şey için heyecanlı olabilirsiniz. İlginizi çeken yeni bir internet sitesi keşfetmiş olabilirsiniz. İnternette sörf yapmaktan ve yeni, ilginç siteler keşfetmekten hoşlanabilirsiniz. Yahut yeni öğrendiğiniz bir bilgisayar programını kullanabilirsiniz. Bu yeni özelliğin size açtığı alandan memnun kalacaksınız. Yeni yeteneklerinizi kullanmak için fırsat yaratın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınız bir kuş gibi kanat çırpıyor fakat önünüze büyük bir engel çıkacak gibi görünüyor. Biri ya da bir şeyler, ilerlediğiniz yolda devam etmenizi istemiyor çünkü muhtemelen onun hayatta pek de tasvip etmediği yepyeni bir tutkuyu keşfetmenizden korkuyor. Sahne kimin, unutmayın. Orada tek bir mikrofon var ve o sizin.

8 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda şans ve şanssızlıklar daha fazla karşınıza gelebilir. Risk alırken daha temkinli olmalı, ilişkiler ve finans konularında doğru seçimler yapmaya gayret göstermelisiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Vaktini iyi kullanmalısın. Zaman ayırma ya da planlama yapma konusunda bazı sıkıntılar yaşayabilirsin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan şu sıralar bir ilişkiye hazır olamadığını düşünebilirsin. Evin ihtiyaçları için yaptığın alışverişlerde kredi kartının limitlerini zorladığını fark edeceksin.

8 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınız ile sorun yaşayabilirsiniz. Herkesin ayrı hareket etmesi işlerin gecikmesine neden oluyor olabilir. Birlikteyapacaksanız ortak düşüncelerde buluşmalısınız. İlişkilerinizde restleşmek bugün işinize yaramayabilir.

8 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Korku ve endişe duyduğunuz konularla ilgili tartışmalara girebilirsiniz. Ortaklı konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Parasal konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda kadın arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha hayalci olabilirsiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi duygusal olarak kararlı hissedebileceğiniz kadar güçlü de hissedebileceksiniz. Çizginizi belirtmeniz tarzınızı oturtacaktır.

8 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir,görüşmeleri yapabilir veyaşamınız için yeni çıkış yolları arayabilirsiniz. Strese bağlı olarak sırt ve eklem ağrıları yaşayabileceğiniz bugün iletişimde çatışmaya açık bir enerjide olduğunuz için ilişkilerinizde daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her şeyin mükemmel şekilde sonuçlanacağına güvenin. Yüzünüze bir gülümseme kondurmak isteyen insanlar size daha samimi geliyor olmalı. Şu anda yakın durmanız gereken insanlar bunlar. Olumlu bir tutum sizi olumlu bir yola yönlendirecektir. 

8 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel faktörleri lehinize çeviren sistemli bir karakteriniz var. Birlikte çalıştığınız kişilerin size katkılarını inkar edemezsiniz. Yeni projeler üzerinde çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Sizin  için zaman çok önemli.

8 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz için heyecan verici ve romantik bir şeyler yapacaksınız. Bir konu hakkında kendinizi geliştirmek isteyeceksiniz. Aile bireyleriniz ve arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla zaman geçirmeye çalışın.

8 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eğer izin verirseniz, romantik bir ilişkiyle sonuçlanacak bir arkadaşlığınız olacak. Bu ilişkinin sadece bir aşk macerası olduğunu düşünmeyin. Bu sizin yaşam boyu beraber olacağınız bir ilişki arkadaşı olabilir. İş yerinizde aldığınız övgüler başınızı döndürdüğü için olumsuz gelişmeleri göremiyorsunuz. Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranın. Ekonomik şikayetlerinizi en aza indirmeniz, kolay harcama alışkanlığınızı bırakmanızdan geçiyor. Sağlığınız için düzenli spor yapın

8 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 12' 46"
Ay
Akrep
12° 35' 60"
Merkür
Koç
25° 58' 44"
Venüs
Balık
20° 25' 13"
Mars
Balık
04° 13' 19"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 31"
Satürn
Balık
13° 11' 30"
Uranüs
Boğa
20° 37' 02"
Neptün
Balık
27° 46' 22"
Plüton
Kova
01° 48' 37"
Chiron
Koç
18° 44' 15"
Lilith
Başak
19° 41' 24"
True Node
Koç
15° 35' 22"
Son Güncelleme : 28/03/2024 13:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>