Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Güven Önemli Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 70%

Modernliğin ne olduğu üzerine kafa yormak için güzel bir gün. Kendinzi yıllarca, figüratif resmin avangard akımın kalbinde olup olmadığını sorgulayan soyut bir ressam gibi hissediyorsunuz. Ya da artık hiçbir akımın sizi tatmin etmediğini düşünebilirsiniz. Hal böyleyse, belki de işe kendinizden başlamalısınız.

Bugün tutkulu ve eğlenceli bir ruh halinde olabilirsiniz. Birisiyle flörtüz bir öğle yemeği yiyebilir ya da onu tavlamaktan keyif alabilir ve tüm çekici yönlerinizi ortaya koyabilirsinizi. İşe konsantre olmak zor olabilir çünkü zihniniz hayallerle dolu. Partnerinizle birlikte muhteşem manzarayla tamamlanan romantik sahneleri hayal edebilirsiniz. Zihninizi bu egzotik plajlardan ya da görkemli dağlardan uzaklaştırmaya çalışın ve birazyapın!

Bugün tüm finansal giişimleriniz iyi yönde ilerleyecek. Yeni birgirişimine atılmayı düşünüyor olabilirsiniz. Eğer öyleyse, bugün idealortağınızla tanışmanız muhtemel. Rutin işinizi yapmaya devam ederken bir yandan da gözünüzü kulağınızı dört açın. Hayatınızda ihtiyacınız olan özel kişiyle ne zaman tanışacağınızı bilemezsiniz. Arkadaşlarınızla akşam biraz sosyalleşebilirsiniz.

Daha ilerlemeci düşünmelisin. Bazen hem kişisel hem profesyonel hayatına dair gelenekselci olabiliyorsun. Günün enerjisi seni standart paradigmanı değiştirip yeni bir bakış açısı sahiplenmen konusunda dürtüyor. Bakışını değiştirebilirsen, bazı harika başarılar ayağına gelebilir!Bugün birisinin sizi tasvip etmeme durumuyla yüzleşmeniz gerekebilir. Bu, muhtemelen bir üst ya da bir otorite figürü olarak gördüğünüz birisinden - belki bir ebeveynden gelecek. Bu kişiyi dinlemek önemli de olsa, işinizi, kişisel yaşamınızı içeren şeyler söyleyecekler ancak hayatı nasıl yaşadığınız ve seçtiğiniz ancak sizi ilgilendirir. Bir şeyi nasıl yaparsanız yapın, birileri bir yerlerde sizi onaylamayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ölçülü adımlarla ilerlemek istiyorsun. Ama bugün olaylar arzuladığından daha hızlı gelişecek. Günün temposu bir miktar yoğun olabilir. Hızlı kararlar almaya itilebilirsin. Kafandan bir tahmin uydurman beklenebilir, hem de sağlıklı hiçbir tahminin olmadığı halde. Doğru olmayan veriler vermemeye çalış, çünkü bir süre sonra karşına çıkabilirler!

4 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşam alanınızı düzenlemeye gidebilirsiniz. Uzaklardaki kişilerle iletişime geçebilir, gün içinde farklı alanlarda yepyeni kararlar içinde olabilirsiniz. Zihinsel dağınıklık kayboluyor.

4 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, Oğlak burcunda hareket ediyor. Geçmişte yaşadığın ilişkinin bazı bilinmeyenlerine bugün vakıf olabilirsin. Yakın arkadaşların ile bu konunun kritiğini yapmak için bir araya geliyorsun. Maddi anlamda güvenli hissetmek istiyorsun. Birikim yapma planı yapabilirsin. Organizasyon sayıları artıyor. Katılacağın davette yeni insanlar ile tanışabilirsin.

4 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda köklü değişime gitmek isteyebilirsiniz. Yorulduğunuzu ve devam etmek istemediğinizi açıklarken geleceğinizi de hesaba katmalısınız. Ne zor yollardan geçtiğinizi ve bu yola neden çıktığınızı kendinize hatırlatmanızda fayda olacaktır.

4 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi sorumlu ve daha çalışkan kılan koşullar söz konusu. Ancak göstereceğiniz çaba sayesinde pek çok şey başarabilirsiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer bağlamında atacağınız adımlar olumlu sonuçlanabilir. Bu tutum geçici olsa bile dışardan yanlış anlaşılabilir. Bu hususta dikkatli olun.

4 Nisan 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde hissettiğiniz duygular ile karşınızdaki kişilerden gördüğünüz davranışlar bir çelişki yaratabilir ve yaşadığınız süreçten emin olamayabilirsiniz, ne var ki bu geçici bir etkidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, iletişim ve yolculuklar konusunda şans ve fırsatlar elde edebilir, varolan ilişkilerinizde aşk duygusunu daha fazla hissedebilir ve kendinize olan güveninizi doruk noktada hissedebilirsiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelgitli bir ilişkinin tam ortasındasınız ve ne yapacağınızı bilemez bir haldesiniz. Partneriniz var mı yok mu hiç belli değil. Ancak iki durumda da size sağladığı bir fayda yok gibi. Aslında çoktan bitmiş bir ilişkiyi devam ettirmeye çalışıyor olabilir misiniz?

4 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, derin ve nostaljik konuşmalar içinde olacaksınız. Duygularınızda ani gelişmelere hazır olmalısınız. Çalışma alanlarınızın kısıtlamasına izin vermemelisiniz. Yaşam kalitenizi yükseltmek için başarılı adımlar atıyorsunuz. 

4 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

4 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu aralar sadece kariyerinize odaklanmış bir durumdasınız ve yeni bir ilişkiye girmek için kendinizi hazır hissetmiyorsunuz. Fiziksel ve zihinsel olarak dinlenmeye çok ihtiyacınız var. Günlük su tüketiminizi arttırın.

4 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı sarf ettiğiniz kırıcı sözler, kaprisleriniz ve nazınız sadece sorun ve güvensizlik yaratır. Ortada aleyhinizde hiçbir ciddi durum yok! Son damlanın bardağı taşıracağını unutmayın. Beklediğiniz teklifler konusunda ısrarcı yaklaşımlarınız sizi zor durumda bırakabilir. İdealleriniz konusunda daha fazla ısrar etmek yerine bulunduğunuz şartları güzelleştirmenin yolunu araştırmalısınız. Bazı sürpriz harcamalar sizi çileden çıkartacak gibi. Acılı ve yağlı yiyecekler midenizi ağrıtıyor.

4 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 55' 46" R
Ay
Akrep
12° 13' 14" R
Merkür
Koç
16° 00' 53"
Venüs
Koç
24° 02' 01"
Mars
Balık
25° 21' 41"
Jüpiter
Boğa
22° 38' 40"
Satürn
Balık
16° 03' 38"
Uranüs
Boğa
22° 01' 37"
Neptün
Balık
28° 43' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
20° 20' 11"
Lilith
Başak
22° 42' 38"
True Node
Koç
15° 37' 10"
Son Güncelleme : 24/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>