Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yüzleşeceksin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bir müzisyen olsaydınız, biri enstrümanınızı alsaydı ve siz kendi enstrümanınızı kendiniz yapmak zorunda kalsaydınız ne olurdu? Bugün bu durumu yaşayabilirsiniz. Tıpkı sizinle aynı burçtaki erkekler için de olduğu gibi, biri sizi çok sevdiğiniz sanatınızdan uzaklaştırmış gibi hissedebilirsiniz. Bu adaletsiz görünebilir ama tam olarak bugünün size öğretmeye çalıştığı şey bu. Kullandığınız araçlarla, onları kullanma şeklinizi birbirine karıştırmayın... ve yeteneklerinizle de duygularınızı.

Toplumun kültürel değerlerine cevap vermek zorunda değilsiniz. Örneğin, çalışmanızın büyük bir kısmı modaya uygun veya belirsiz kaldıysa, kendiniz veya yaratımlarınız hakkında iyi hissetmeyi başaramazsınız. Zamanınızı anlamsız olanlarla geçirmemek için anlamlı etkinliklerle çok motive olursunuz. Bugünün gezegen açıları, size derinden hitap etmeyen her şeyden kendinizi kesmeye zorlayacaktır.

Bir işi veya grubu ilgilendiren çok fazla sorumluluk yükü - bazıları ailesel olabilir - bugün kafanızda çok yer etmiş durumda. Kendinizi koca dünyayı omuzlarında taşıyan Atlas gibi hissedebilirsiniz. Yorgunsunuz ve belki de sözlerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Doğuştan gelen nezaketiniz yüzünden, gereğinden fazla sözler veriyorsunuz. Vermiş olduklarınızı yerine getirin fakat yenileri için iki kez düşünmeden karar vermeyin. Nihayetinde, siz de çok önemlisiniz, biraz da kendinizi düşünün.

İstediğini almana ket vuran engellerin ve manipüle edici durumların üstesinden çok daha kolay gelebileceğin bir gün. Mesela bir izci gruba ormanda rehberlik yapabilirsin; küçük izciler üzerine kitaplar yazabilir veya vahşi doğada hayatta kalma ekipmanları yaratabilirsin! Fakat bütün bu fikirler ve enerji nereden geliyor? Adeta bir mucizeyle karşılaşmış gibisin...Bugün entelektüel ve ifade etme yetenekleriniz gezegen etkileri nedeniyle daha güçlü olabilir. Örneğin; bir süredir aklınızda olan bir projeyi muhtemel birarkadaşına sunmak üzere düşüncelerinizi düzenlemek, ticaretle uğraşmak ya da yazmak için mükemmel bir zaman olacak. Özel hayatınıza gelince, son günlerde meydana gelen olayları ve bunların kısmen yanlış anlaşılmış belli yönlerini gözden geçirmeniz için fena bir gün sayılmaz...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işleri kolayca halletmeniz için ideal bir gün. Bir süredir biriken o sinir bozucu görevlerin icabına bakın. An itibariyla çok fazla şey başarma fırsatınız var. İnsanlar boş sözlerden ve dedikodudan ziyade önemli bir hedefe ulaşmak için plan yapmakla ilgileniyor. Siz de elinizin altındaki görevler hakkında ciddiyetinizi takınarak bu gruba katılın.

31 Mart 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hedeflerinize ulaşma ve aklınıza koyduğunuzu başarma noktasında daha hırslı ve kararlı olabilirsiniz. Sorumluluk duygusuyla hareket edeceğiniz, zor görünen durumları başarabileceğiniz bir gün.

31 Mart 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Halının altına süpürdüklerinle yüzleşme zamanı geldi. Karşına çıkan engellerle yüzleşecek olman önündeki engellerin ortadan kalkmasına yardım edecek. Yalnız bir Aslan burcuysan, sosyal medya üzerinden seninle iletişim geçen kişiyle aranda duygusal bir bağ oluşabilir. Ailenle daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsin.

31 Mart 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle ilgilenmek ve ilişkilerde bir sınır koymak isteyebilirsiniz. Bugünü tamamen kişisel bakıma ayırabilirsiniz. Randevu alarak saçınız kestirmek ya da kendi kişisel güzelliğinize bakmak için harika bir gün. Bu sizde değer duygunuzu tetikleyecek ve pozitif düşünmeye itekleyecektir.

31 Mart 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konulara daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Emlak konusu gündeme gelebilir. Bazı konularda değişiklik yapmak ve karar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara da zaman ayırmalısınız. İşlerinizde gizli kalan koşullarla ilgilenebilirsiniz. Engelleri açmak için çaba göstereceğiniz zamanlardasınız.

31 Mart 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda öz eleştiri sürecinde de olacaksınız bu süreçte kendi hatalarınızdan ders almak için çaba göstermeniz gerekmekte.

31 Mart 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken hayattan beklentilerinizi yeniden gözden geçirecek ve bugün kendinize yeni hedefler koymak isteyeceksiniz. Erkeklerle ilişkilerinizde ılımlı davranmanızın yararlı olacağı, kendinizi çok güçlü ifade edeceğiniz bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

31 Mart 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş konusunda bugün tahmin ettiğinizden de daha çok ilerlemeye kaydettiğinizi fark edeceksiniz. Hem de hiç yorulmadan! Hatta yaptığınız işten o kadar çok zevk alacaksınız ki saatler su gibi akıp gidecek ve hiç fark etmeyeceksiniz.

31 Mart 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecek. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecek. 

31 Mart 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizdeki insanlarla işbirliği yaparak veya ortak hareket ederek önemli faydalar sağlama şansınızın olduğunu aklınızda bulundurun. Bireysel olarak hareket etmekte ısrar etmezseniz, çevrenizin size kazandıracağı bazı şeyler olabilir.

31 Mart 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte daha fazla vakit geçirmelisiniz. İş yerinizde üzerinize daha fazla sorumluluk almalısınız ve herkese yapabileceklerinizi göstermelisiniz. Kendinizi bir konu hakkında geliştirmek isteyebilirsiniz.

31 Mart 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızın geleceğiyle ilgili taşıdığınız endişeler ve şüpheler üzerinde çok duruyorsunuz. Konuları bu kadar abartmayın. Birbirinize duyduğunuz sevgi ve güven, her güçlüğü, endişeyi yok edecek kadar kuvvetli. İş hayatınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Fedakarca çalışmalarınızın karşılığını alabilmeniz için, biraz daha istekli olmanız gerekiyor. Harcamalarınızda tasarruf yaparak bütçenizi dengeleyebilirsiniz.

31 Mart 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 30' 07"
Ay
Kova
24° 57' 27"
Merkür
Koç
17° 51' 50"
Venüs
Boğa
03° 38' 07"
Mars
Koç
01° 22' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 25"
Satürn
Balık
16° 45' 42"
Uranüs
Boğa
22° 28' 11"
Neptün
Balık
28° 58' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 44"
Lilith
Başak
23° 34' 30"
True Node
Koç
15° 20' 60"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>