Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Eleştirilmek İstemiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 50%

Tam da oyun havasında olduğunuz zamanda etrafınızda oynayacak kimseyi bulamayabilirsiniz! Günün enerjisi işe odaklı bu nedenlearkadaşlarınızın çoğu arı gibi çalışacak. Bu arada, gezegen enerjileri, sosyalleşme ve rahatlama ihtiyacınızı da artırıyor. Birini akşam yemeğine ya da bir filme gitmek için ikna etmeye çalışın. Şakalaşıp gülmeniz ve bugünün eğlenceli doğasına uyum sağlamanız gerekiyor.

Hiç mükemmel iletişim becerilerinizi kullanabileceğiniz bir şirkette yazmayı veya belki de bir şirket için çalışmayı düşündünüz mü? Gezegenlerin uyumu, yazmayı ve iletişimi vurgulamaktadır. Dünyaya bir hediyeniz olduğunu ve insanların iyi birçıkarması için size güvenebileceklerini gösterme zamanı. Yayıncılık işine ne dersiniz?

Bugün büyük bir alım yapmanız gerekebilir. Bunun için zamanlamanız pek iyi değil çünkü bütçeniz düşüş belirtileri gösteriyor. Kendi finansal hissinize güvenin ve kendinizi para konusunda bir şey bilmeyen insanlara bırakmayın. Eğer para harcama eğilimindeyseniz, çok savurgan olmamaya dikkat edin.

İşe koyul. Meşgul olmak için güzel bir zaman. Odaklanma ve yaratıcılık gerektiren eylemler destekleniyor olacak; hatta fiziksel güç ve enerji de desteklenerek seni hareket etmeye sevk edecek. Uyuşuk, yorgun ve biraz keyifsiz hissediyorsan, günün göksel açıları bütün bu olumsuz etkileri yok edebilir! Sanatsal projelere yönel ya da tahtadan bir şeyler inşa et. Hayatındaki özel insan için bir şeyler yaratabilirsin.Hızlıca bir karar vermen gerekebilir. İlgini üzerine yoğunlaştırman gereken önemli bir konu patlak verebilir veya bir süredir yaşanmakta olan bir sorunun önünü kesebilecek şansı elde edebilirsin. Meditasyon için biraz vakit ayır. Tek başına uzun bir yürüyüşe çıkarak zihnini boşaltmak ve farklı bakış açıları geliştirmek isteyebilirsin. Bütün açılardan değerlendirmeden, hiçbir şeye balıklama atlamak istemeyeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni başlangıçlarla dolu olacak. Bu süreçte duygularınız ve anlayışınız başkalarıyla ilişkinize derinlik ve nitelik kazandıracak şekilde tazelenebilir. Öyle ya da böyle, ilişkilerinizin bundan her düzeyde etkileneceğini aklınızda bulundurun. Başlangıç noktasının siz olduğunuz gerçeğini göz önüne alın. Hedeflerinize odaklanın ve onları gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle temas halinde kalın.

2 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamdan daha çok keyif alabilir, gün içinde daha aceleci olabilir, her alanda hızlı ilerlemeye çalışıp, bekleyişte olmaktan rahatsız olabilirsiniz. Beklediğiniz bir habere ulaşabilirsiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür, Satürn ile 45’li açı yapacak. Kendi kararlarının sorgulanmasını istemiyorsun. Arkadaşların ile bu nedenle tartıştığın noktalar olabilir. Aile içinde sürekli halinden hayıflanan bine önerilerde bulunabilirsin. Akşam saatlerinde dişlerindeki hassasiyet problemi artabilir.

2 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aradığınız gerçek aşkı bulabileceğiniz bir gün olabilir. Yeni bir karşılaşma yeni bir tanışma hayatınızı değiştirecektir. Bir durumun içinden nasıl çıkacağınızı düşünürken kendinizi daha iyi hissedeceğiniz farklı konular gelişebilir. Kendinizi manipüle etmeyin ve özgür düşünün.

2 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı yönlendireceğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi çok daha iyi ifade edeceğiniz zamanlar var. İşlerinizde eksiklikleri gidermek isteyebilirsiniz. Öğleden sonraki zamanlarda daha akıcı koşullar söz konusu. Akşam için yeni programlar yapıp, alışverişe çıkabilirsiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bazı sorumlulukların da size fazla geldiğini hissetseniz de yine de içinizdeki başarı inancı enerjinizi yükseltecek.

2 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçgüdülerinizin bugün size fısıldadıklarına kulak verin. Her zamanki mantığınızın size engel olmasına izin vermeyin! Zihniniz artık diğer alemlerden gelen mesajlara da özellikle açık. Bundan en iyi şekilde yararlanın.

2 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ve romantiksiniz; her an gözyaşı dökmeye hazırsınız. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Strese dikkat etmelisiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hareketlisiniz. Sürekli bir yerlere gitmek isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda ve aşk hayatınızda olumsuzluklar olabilir.

2 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda olan bazı şeyleri değiştirmek istiyorsunuz. Hedeflerinize odaklanmış bir durumdasınız ve ne istediğinizi çok iyi biliyorsunuz. Bugün olumsuz konular hakkında konuşmak istemeyeceksiniz.

2 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda inatçı yapınızı biliyor, fakat kendinizi dizginleyemiyorsunuz. Bugün, olaylara karşı soğukkanlılığınızı kaybetmeyin. Sizi endişelendiren konular hakkında gereğinden fazla düşünüyorsunuz. Bugün üzerinizden kalkacak olan bazı yükler, ileriye yönelik planlarınıza rahatlama sağlayabilir. Harcamalarınızı nasıl kısacağınızı düşünüyorsunuz. Bankadaki küçük birikiminiz bir miktar eksilebilir! Bulaşıcı hastalıklara karşı dikkatli olun.

2 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 41' 59" R
Ay
Yay
18° 05' 30"
Merkür
Koç
16° 08' 15"
Venüs
Koç
27° 32' 35"
Mars
Balık
27° 33' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 15"
Satürn
Balık
16° 19' 26"
Uranüs
Boğa
22° 11' 15"
Neptün
Balık
28° 49' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 29' 59"
Lilith
Başak
23° 01' 35"
True Node
Koç
15° 28' 44"
Son Güncelleme : 27/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>