Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Belirsizliği Yok Etmek İstiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün çok romantik bir gün, sevgilinizle bir araya gelmeyi düşünebilirsiniz. Özel bir şeyler planlayın ve bu geceyi hatırlamanmaya değer bir gece yapın. Biraz mum, ve samimi bir atmosfer yaratacak şeyler alın. Bu gece kalbinizi ona açmalı ve sevginizi açıkça göstermelisiniz. Sevgilinizin bu büyük jeste verdiği tepki çok hoşunuza gidecek!

Size ne kadar da enerji veren bir gün! Her türlü yeni şeyi denemenin zamanı geldi. Gerçekten önemsediğiniz şeyleri yapma zamanı! Bir fikrin o işe olan ilginizi gerçekten arttırması mümkündür. Bu fikri gerçeğe dönüştürmek için her şeyinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Nereye gittiğinizi gerçekten bilmiyormuş gibi hissedebilirsiniz, ancak bu periyodun üretken atmosferine güvenebilirsiniz.

Bir uçak seyehati mi düşünüyorsunuz? Bu tarz düzenlemeler yapmak ve seyehatler için hiç de uygun bir zaman değil. Rezervasyonunuz gözden kaçabilir, uçuşunuzla ilgili çok fazla gecikmeler olabilir, valiziniz kaybolabilir. Eğer bugün yolculuk yapmanız gerekiyorsa, yanınıza bir sürü okuma materyali alın ve onay numaralarını aldığınızdan emin olun. En azından bu şekilde hazırlıklı olursunuz!

Senin için güzel bir gün olacak. Aile yaşamında, çocukların torunların, kardeşlerin... sana bol enerji verecek. Onlarla ilgilenmek bugün sana düşüyor! Şimdi ailenle ilgili çeşitli planlamaları yapmak sende! Bu görevin seni zorlayacağını söyleyemeyiz. Hiç organizatör olmayı düşündün mü?Bugün yeni başlangıçlarla dolu olacak. Bu süreçte duygularınız ve anlayışınız başkalarıyla ilişkinize derinlik ve nitelik kazandıracak şekilde tazelenebilir. Öyle ya da böyle, ilişkilerinizin bundan her düzeyde etkileneceğini aklınızda bulundurun. Başlangıç noktasının siz olduğunuz gerçeğini göz önüne alın. Hedeflerinize odaklanın ve onları gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle temas halinde kalın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün entelektüel ve ifade etme yetenekleriniz gezegen etkileri nedeniyle daha güçlü olabilir. Örneğin; bir süredir aklınızda olan bir projeyi muhtemel birarkadaşına sunmak üzere düşüncelerinizi düzenlemek, ticaretle uğraşmak ya da yazmak için mükemmel bir zaman olacak. Özel hayatınıza gelince, son günlerde meydana gelen olayları ve bunların kısmen yanlış anlaşılmış belli yönlerini gözden geçirmeniz için fena bir gün sayılmaz...

1 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Yapacağınız görüşmelerde uzlaşma sağlamak daha kolay olabilir. Sevdiklerinizle bir araya gelerek enerjinizi yükseltebilirsiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Geleceğine dair soru işaretlerini ortadan kaldırmak istiyorsun. Bu konuda fikrine değer verdiğin bir aile büyüğün ile fikri alışverişinde bulunabilirsin. Geçmiş defterler açılabilir. Eski sevgilinin sosyal medya hesaplarını yakından takip edeceksin.

1 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınız ile sorun yaşayabilirsiniz. Herkesin ayrı hareket etmesi işlerin gecikmesine neden oluyor olabilir. Birlikteyapacaksanız ortak düşüncelerde buluşmalısınız. İlişkilerinizde restleşmek bugün işinize yaramayabilir.

1 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşk gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha hayalci hissedebilirsiniz. Gün içinde kendinizi ifade edeceğiniz işlere yönlenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. İşlerinizde büyüme sağlamak için çaba göstereceksiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize ekstra sorumluluk yüklemek yerine var olan sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getirmeye çaba gösterin zaten elinizden gelenin en iyisi iyi olacaktır.

1 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde hem aile hem ilişkiler açısından son derece iyileştirici etkiler söz konusu. Gökyüzünün bu şifa veren enerjisi altında hayattan beklentilerinizle ilgili niyetler yapmak, ilişkilerinizdeki durumu iyileştirmek ve ruhunuzun sesine kulak vermek için muhteşem bir günde bulunuyorsunuz.

1 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her gün yeni bir başlangıç ve yeni bir şanstır. Geçmiş olaylar yüzünden üzülmeyin veya kendinize kızmayın. Değiştiremeyeceğiniz şeyler üzerinde durmayın. Tüm hayatınız bir gün içinde değişebilir, bu yüzden her güne olumlu bir bakış açısıyla başlayın. 

1 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıçlar için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek. Yaşam kalitenizi artıracak projeler peşindesiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

1 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etkileyici tavırlarınız ile eşinizin aklını başından alıyorsunuz. İş hayatınızda hızlı bir şekilde yükselmeye devam ediyorsunuz. Kendinizi mutsuz hissettiğiniz zamanlarda aile bireyleriniz ile görüşün.

1 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kıskançlığınız yüzünden onu kırdığınızın farkında bile değilsiniz. Özür dileyin, her şey eskisi gibi olacak. Bir çiçek veya sürpriz bir yemek her şeye iyi gelebilir. Bugün işinizle biraz fazla ilgilenmenizde yarar var. Önemsiz gördüğünüz biraksaması büyüyecek gibi. Yakın çevrenizden işinizle ilgili iyi bir haber alıp rahatlayacaksınız. Son günlerde yaşadığınız para sıkıntısı geçici, yakında maddi rahatlama var. Yediğiniz her şeye dikkat etmenize rağmen kilo veremiyorsunuz. Uzmana başvurun.

1 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 34' 58"
Ay
Kova
26° 08' 16"
Merkür
Koç
17° 54' 30"
Venüs
Boğa
03° 44' 17"
Mars
Koç
01° 26' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 35"
Satürn
Balık
16° 46' 08"
Uranüs
Boğa
22° 28' 28"
Neptün
Balık
28° 58' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 01"
Lilith
Başak
23° 35' 03"
True Node
Koç
15° 21' 05"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>