Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Konuşarak Anlaşmaya İnanıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2021, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 50%

Hayatınızda bazı değişiklikler yapıyorsunuz ve doğru yoldasınız. Kariyerinizde yeni bir yol izlemeye karar vermiş olabilirsiniz. Ortaya çıkarmak istediğiniz birçok yeteneğiniz var ve işinizin buana engel olmasını istemiyorsunuz. Kişisel yaşamınızda da bir değişiklikteen geçiyorsunuz. Bugün, bu ilerlemeniz hakkında sabırsızlanabilirsiniz, ancak doğru olanı yaptığınıza emin olun.

Bugün alışılmadık bir şekilde ilham bulabilirsiniz. Bazı ilginç fikirler birden bire ortaya çıkabilir. Birdenbire hikaye yazma, resim yapma ya da müzik yapma ile ilgili yaratıcı bir projede çalışma dürtüsü hissedebilirsiniz. Bu tutkuları şımartmak için zaman ayırmaya çalışın. Kendinizi sanatsal bir şekilde ifade ederken çok heyecanlı ve coşkun hissedebilirsiniz. Kendinizi yaratıcı olarak görmeseniz bile, bugün hayal gücünüzü kullanın.

Eğer ufkuzunu sıra dışı bir şekilde genişletmek istiyorsanız, bugün düşünceleriniz aniden gerçeğe dönüşebilir. Tanıdığınız birisi yapmak istediğiniz şey için size fırsatla gelebilir. Bir süreliğine düşünebilirsiniz fakat bu aşamayı çok da uzatmayın. Bu fırsat insanın ayağına bir kere gelir! Her açıdan düşünün. Büyük ihtimalle, isteğinizin peşinden gideceksiniz.

Yorgun ve tükenmiş hissediyor olabilirsin. Akşam ise muhtemelen parti modunda olmayacaksın. Tek istediğin dışarıdan yemek söyleyip güzel bir kitap eşliğinde geceyi geçirmek. Uzun süredir izlemek istediğin bir filmi de izleyebilirsin. Romantik bir partnerin varsa geceyi evde birlikte geçirmeniz de sana huzur verebilir.Hala spirituel şeyler hakkında daha çok şey bilmen gerektiğini hissediyorsun. Bugün hayatının gidişatını düşünerek meditasyon yapabilirsin. Hayatının gittiği yön neresi? Mutlu musun ve kendini nereye ait hissediyorsun? Eğer hayatını doğru bir şekilde analiz edebilirsen, ihtiyacın olan cevaplara ulaşmak için gerekli şeyleri elde edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hala spirituel şeyler hakkında daha çok şey bilmen gerektiğini hissediyorsun. Bugün hayatının gidişatını düşünerek meditasyon yapabilirsin. Hayatının gittiği yön neresi? Mutlu musun ve kendini nereye ait hissediyorsun? Eğer hayatını doğru bir şekilde analiz edebilirsen, ihtiyacın olan cevaplara ulaşmak için gerekli şeyleri elde edebilirsin.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkileriniz ve sevdikleriniz ön planda olabilir. Eşinizin ve partnerinizinhayatında önemli durumlar yaşanabilir. Sevdiklerinizin sağlığıyla ilgili destekler alabilirsiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

12.03’den 22.30’a kadar Ay boşlukta hareket edecek. Fuzuli yaptığın alışverişlerin farkına varıyorsun. Kendine bir ödeme planı oluşturabilirsin. Sorunlarını sakin bir dille anlatmak istiyorsun. Akrabaların ile yaşadığın problemleri geride bırakmak için telefon görüşmeleri gerçekleştirebilirsin.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize duyduğunuz özlem artabilir. Mesafelerin şartlar nedeniyle aşılamaması üzgün hissetmenize yol açabilir. Hayat içinde yaptığınız her şeyi yalnız yapıyorsunuz. Gücünüzü kendinizden almayı seviyorsunuz. Bunu bir sorunmuş gibi düşünmekten vazgeçin.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizle ilgili konularla uğraşabileceğiniz zamanlar içindesiniz. Tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Sabah saatlerinde daha çatışmaya açık koşullar söz konusu. Kendinizi daha iyi ifade etmeniz gereken bir gündesiniz. Akşam saatlerinde planlarda değişiklikler olabilir.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Nazik ve ikna edici bir ses tonu ile bilhassa işinizde başarılı olabilecek ve üstlerinize istediklerinizi kolayca yaptırabileceksiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda, işlerinizin tanıtımında ve çocuklarınızla ilişkilerinizde muazzam iyicil destekler alırken, bu alanlarda ani ve sürpriz başlangıçlar yaşayabilir, olumlu haberler alabilir, ayrıca gün içinde spora vakit ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmiş ve geçmişe ait konuların üzerinde durmamanız gereken bir süreç sözkonusu olacak.

7 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda aklınızdan o kadar çok şey geçiyor ki, bunların herhangi birinden mantıklı açıklamalar çıkarmak çok zor olacaktır. Sizin için önemli olan şey fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmaktır. Bir şeyleri konuşmak anahtardır. Diğerleri size sağlam ve faydalı tavsiyeler verecektir.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşünce bazında kalacak olan konular için, çevrenize taviz vermek istemiyorsunuz. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bugünde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz. Motivasyonunuz çok daha güçleniyor.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun bir süreden sonra eşiniz ile birlikte ateşli ve romantik bir gece geçireceksiniz. Bugün ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamamaya özen gösterin. Arkadaşlarınızdan duygusal destek istemekten korkmayın.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilgili bazı konularda duygularınızdan emin olamayabilirsiniz. Önyargı, sizin, olayları tam tersi açıdan ele almanıza sebep olabilir. Pek fazla ümitlenmeden giriştiğiniz bir işten veya bir teşebbüsten ilk olumlu sonuçları alacaksınız; üzerine düşerseniz mutluluk ve başarılar sizin olur. İhtiyaç ve zevklerinize harcadığınız paranın, kazancınızın üzerine çıkmasına izin vermeyin. Mide rahatsızlığından şikayet etmemek için yediklerinize dikkat edin.

7 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 58' 36" R
Ay
Akrep
12° 49' 09" R
Merkür
Koç
16° 00' 41"
Venüs
Koç
24° 05' 37"
Mars
Balık
25° 23' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 39' 21"
Satürn
Balık
16° 03' 54"
Uranüs
Boğa
22° 01' 47"
Neptün
Balık
28° 43' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
20° 20' 21"
Lilith
Başak
22° 42' 58"
True Node
Koç
15° 37' 04"
Son Güncelleme : 24/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>