Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İlginç Tesadüfler Kapıda! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2021, Salı

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 100%

Hayatınızda bazı değişiklikler yapıyorsunuz ve doğru yoldasınız. Kariyerinizde yeni bir yol izlemeye karar vermiş olabilirsiniz. Ortaya çıkarmak istediğiniz birçok yeteneğiniz var ve işinizin buana engel olmasını istemiyorsunuz. Kişisel yaşamınızda da bir değişiklikteen geçiyorsunuz. Bugün, bu ilerlemeniz hakkında sabırsızlanabilirsiniz, ancak doğru olanı yaptığınıza emin olun.

Bugün alışılmadık bir şekilde ilham bulabilirsiniz. Bazı ilginç fikirler birden bire ortaya çıkabilir. Birdenbire hikaye yazma, resim yapma ya da müzik yapma ile ilgili yaratıcı bir projede çalışma dürtüsü hissedebilirsiniz. Bu tutkuları şımartmak için zaman ayırmaya çalışın. Kendinizi sanatsal bir şekilde ifade ederken çok heyecanlı ve coşkun hissedebilirsiniz. Kendinizi yaratıcı olarak görmeseniz bile, bugün hayal gücünüzü kullanın.

Eğer ufkuzunu sıra dışı bir şekilde genişletmek istiyorsanız, bugün düşünceleriniz aniden gerçeğe dönüşebilir. Tanıdığınız birisi yapmak istediğiniz şey için size fırsatla gelebilir. Bir süreliğine düşünebilirsiniz fakat bu aşamayı çok da uzatmayın. Bu fırsat insanın ayağına bir kere gelir! Her açıdan düşünün. Büyük ihtimalle, isteğinizin peşinden gideceksiniz.

Yorgun ve tükenmiş hissediyor olabilirsin. Akşam ise muhtemelen parti modunda olmayacaksın. Tek istediğin dışarıdan yemek söyleyip güzel bir kitap eşliğinde geceyi geçirmek. Uzun süredir izlemek istediğin bir filmi de izleyebilirsin. Romantik bir partnerin varsa geceyi evde birlikte geçirmeniz de sana huzur verebilir.Hala spirituel şeyler hakkında daha çok şey bilmen gerektiğini hissediyorsun. Bugün hayatının gidişatını düşünerek meditasyon yapabilirsin. Hayatının gittiği yön neresi? Mutlu musun ve kendini nereye ait hissediyorsun? Eğer hayatını doğru bir şekilde analiz edebilirsen, ihtiyacın olan cevaplara ulaşmak için gerekli şeyleri elde edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sorunuza yanıt arayın. İyi haber şu ki yanıtlar bu kez elinizin altında. Gerçeği ararsanız bulacaksınız, ancak her zamankinden daha derinlere inmelisiniz. Sadece yanıta odaklanmak yerine sorunun ardında yatan her şeyi irdeleyin. Bu size uzun vadede daha çok başarı getirecektir.

6 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızda pek çok görüşme yapabilirsiniz. Sevdikleriniz veya ilişkileriniz için fedakarlık ve mecburiyetler doğrultusunda hareket etmekle kendi sınırlarınızı korumak arasında denge kurma zamanı. Otoriter tavrınız ortaya çıkabilir.

6 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini stres altında hissetmek istemiyorsun. Sana baskı yapan insanları çevrenden uzaklaştırmak isteyebilirsin.

6 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde gerilim yüksek olabilir. Tartışmalara dahil olmadan izleyici koltuğuna geçmelisiniz. İş hayatınızda bazı yenilikler içinde olacaksınız. Önünüze gelen fırsatları değerlendirin.

6 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı konulara daha toleranslı yaklaşmanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizde farkındalığınız artabilir. Tamamlanma ve olgunlaşma yaşayabilirsiniz. Gün içinde denge ve uyum arayışında olacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konuları ihmal etmemeye özen gösterin.

6 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızın ve titreşiminizin yoğunluğu artacak ancak güven arayışı içerisinde olabilirsiniz. Bilhassa aşk konusunda temkinli olun.

6 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim, haberleşme, yakın çevre ilişkileri ve görüşmeler açısından fırsatlar elde edeceğiniz bugün, plan proje ve hedeflerinizin desteklendiği, kariyeriniz açısından pozitif fırsatlar elde edip, görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, arkadaş çevreniz ve ikili ilişkilerinizin desteğini alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

6 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özellikle sabah kararsız hissedebilirsiniz. Başkalarının eylemleri kafanızı karıştırabilir. Merak etmeyin. Projelerinize ve hedeflerinize konsantre olun. Diğer insanlar kendilerine bakabilir. Güne başlamadan önce herkesin sizinle ilgilendiğinden emin olmanız gerektiğini düşünmeyin.

6 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, maddi konularla ilgili araştırmalarınızı yönlendirmek isteyeceksiniz. Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alışverişi içinde olmanıza rağmen en son sözü siz söylemek istiyor kendinizi ve yoruyorsunuz.

6 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüven tazeleyebilmeniz için yeni insanlarla beraber olmanız gerekiyor. Yeni bir şeyler yapmalı, belki yeni bir eğitime katılmalı, belki kısa bir yolculuk yapmalısınız. Sizin yeni bir enerjiye ihtiyacınız var. Hayatınızın tüm rutinlerini alt üst etmeli, yeniye yer açmalısınız. Dilimde tüy bitti. Şans verin şu adama/kadına!

6 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinize daha fazla vakit ayırmalısınız. İş yerinizde üzerinize daha fazla sorumluluk almaya çalışın ve herkese yapabileceklerinizi gösterin. Bugün bedeninizi ve zihninizi rahatlatmaya çalışın.

6 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın çevrenizden birine karşı duygularınız her an aşka dönüşebilir. Kendinizi kaptırmaktan korkuyorsunuz, fakat bu, güzel bir birlikteliğin başlangıcı olacak. Gerçekleşmesini çok istediğiniz bir hayaliniz var. Ne yazık ki gerçekleşmesi sadece size bağlı değil. Hayalinizin gerçekleşmesi için uzun bir süre beklemeniz gerekebilir. Fatura ödemelerinizin tarihlerini tekrar gözden geçirirseniz cezalı ödemelerden kurtulabilirsiniz. Bacaklarınızı güçlendirmek için yürüyüş yapmanız gerekiyor

6 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 19' 44" R
Ay
Başak
03° 37' 01"
Merkür
Koç
17° 47' 13"
Venüs
Koç
16° 57' 08"
Mars
Balık
20° 54' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 19' 32"
Satürn
Balık
15° 30' 19"
Uranüs
Boğa
21° 42' 33"
Neptün
Balık
28° 32' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 31"
Chiron
Koç
20° 00' 10"
Lilith
Başak
22° 04' 25"
True Node
Koç
15° 35' 58"
Son Güncelleme : 19/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>