Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Donanımlı Bir Birey Olmak Senin İçin Önemli Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 90%

Bugün biriyle ilginç bir konuşma yapabilirsiniz. Gezegensel enerjiler iletişimi ön plana çıkarıyor. Tahmin etmediğinizi biri size açılabilir. Örneğin, patronunuzyerinizde olan değişikliklerle ilgili bazı bilgileri sizinle paylaşabilir ve dürüstlüğü sizi şaşırtabilir. Ya da belki o çekici meslektaşınız sonunda flört etme girişimlerinize cevap verebilir. Anı yakalayın ve bu kişinin ilgisini çekin! Şans bugün sizinle.

Bugün geçmişinden birisiyle karşılaşabilirsiniz. Yıllar öncesinden eski birarkadaşınızla karşılaşabilirsiniz. Bu kişiyle öğle yemeği yemek eğlenceli olabilir. Ya da şaşırtıcı olabilecek eski romantik bir partnerinizden haber alabilirsiniz! Onlara karşı kendi duygularınızı incelemek zorunda kalabilirsiniz. Geçmişten gelen bu ses ilginç olabilir, ama bu eski ilişki gerçekten şu anda bulunduğunuz yere uygun mu?

Bugün, en az 3 haftadır kafanızda olan soruları kesin olarak ele alabileceğiniz bir gün. Özellikle de duygusal hayatınızı etkileyen sorulara odaklanın. Eğer şu sıralar tatminkar olmayan ilişkilerde yer alıyorsanız, onları arkada bırakmaktan korkmayın. Henüz cevaplanmamış bir istek konusunda içiniz içinizi yiyorsa, artık kafanıza takmayın.

Biraz unutkan olabileceğin bir gün. Detayları hatırlamakta zorlandığını fark edebilirsin. Gün boyunca ihtiyacın olacak adres ve telefon numaralarını not al. Ayrıca anahtarlarının ve cüzdanının yanında olduğundan emin ol. Günün enerjisinin dikkat dağıtma etkisi olacak. Eşyalar bir yerlerde unutulabilir ve unutulan yer hatırlanmayabilir. Yavaş ve sakin ol. Odağını yitirmemek için elinden geleni yap.Bugün sorunuza yanıt arayın. İyi haber şu ki yanıtlar bu kez elinizin altında. Gerçeği ararsanız bulacaksınız, ancak her zamankinden daha derinlere inmelisiniz. Sadece yanıta odaklanmak yerine sorunun ardında yatan her şeyi irdeleyin. Bu size uzun vadede daha çok başarı getirecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birisinin sizi tasvip etmeme durumuyla yüzleşmeniz gerekebilir. Bu, muhtemelen bir üst ya da bir otorite figürü olarak gördüğünüz birisinden - belki bir ebeveynden gelecek. Bu kişiyi dinlemek önemli de olsa, işinizi, kişisel yaşamınızı içeren şeyler söyleyecekler ancak hayatı nasıl yaşadığınız ve seçtiğiniz ancak sizi ilgilendirir. Bir şeyi nasıl yaparsanız yapın, birileri bir yerlerde sizi onaylamayabilir.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sorun ve sıkıntıları çözmekle ilgilenebilir, içten içe gerilime daha açık ve huzursuz olabilirsiniz. Gün batımına kadar süren baskılayıcı enerjiler akşam saatlerinde son buluyor. İlişkilerinizde keyifli konuşmalar yapacağınız, ilişkilerinizle ilgili daha hızlı karar alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

09.03’den 15.03’e kadar Ay boşlukta hareket edecek. Yakın çevren ile iletişim konusunda yaşayacağın sorunlar seni gerebilir. Kişisel gelişimine verdiğin önem artıyor. Entelektüel donanımını geliştirmek istiyorsun. Evli bir Aslan burcuysan, eşinle birlikte romantik bir gece geçirmek isteyeceksin.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde yanılmaktan bıkmış olabilirsiniz. Yaşadığınız hayal kırıklıkları yarınlarınıza umutsuz bakmanıza yol açıyor olabilir. Bunları düşünerek sürekli kendinizi huzursuzlaştırmayın. Bazen sorunlara değil çözümlere odaklanmak daha hızlı ilerletir.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda sıkışıklık yaşayabileceğiniz zamanlar var. İkili ilişkilerinizdeki düşüncelerinizde ısrar edebilir ve doğru olanı bulmak için çaba sarf edebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştıran durumlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Aldığınız sorumluluklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkinizdeki dengeyi partnerinizin bozduğunu görmek sizi rahatsız etse de olaylara daha geniş çerçeveden bakabileceksiniz.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, alım satım ve para akışı konusunda problemler yaşayabilir, ilişkilerde fazla kaygılarınızı partnerinize yansıtabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek finansal problemlerinize çözüm üretebilir, aile ve özel hayatınızda dengeyi sağlayabilir, ilişkilerde daha rahat bir tavır sergileyebilirsiniz.

5 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğanız gereği geleceğe bakmayı seven birisiniz. Bugün sizin için çok özel bir gün. Kafanızdaki önemli soruyu içinize bakarak ve kendinizle ve daha önce göremeyeceğiniz hedeflerinizle ilgili iç görüler elde ederek cevaplamaya çalışıyorsunuz. Bunlar sizin için çalışacak ve sizi doğru yönde yönlendirecektir.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunu siz de biliyorsunuz. Gücünüzü gösterecek işlerden hoşlanıyorsunuz. Yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Çevrenizle fikir birliği içindesiniz. 

5 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir partner adayıyla görüşeceğiniz zaman kendinizi çok heyecanlı hissediyorsunuz. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamamalısınız. Bugün zihninizi dinlendirmek için güzel bir yürüyüşe çıkmayı deneyebilirsiniz.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişi yaşamındaki huzursuzlukları sizinle paylaşmak istiyor ve zaman zaman kapris yapıyor. Sevgilinizle iletişim zorluğu yaşayacağınız bugün, kelimelerinizi dikkatli seçin. Çalışma hayatında ayrıntılar üzerinde daha çok durmalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin hislerine ve gereksinimlerine karşı ilgisizlik duymanız her şeyi altüst edebilir. Parasal durumunuz pek iyi değil. Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin. Sağlığınızla ilgili küçük sorunlar sizin için önemli olmamalı

5 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 41' 30" R
Ay
Terazi
26° 43' 25" R
Merkür
Koç
16° 10' 39"
Venüs
Koç
22° 28' 02"
Mars
Balık
24° 22' 43"
Jüpiter
Boğa
22° 21' 04"
Satürn
Balık
15° 56' 25"
Uranüs
Boğa
21° 57' 22"
Neptün
Balık
28° 41' 27"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
20° 15' 46"
Lilith
Başak
22° 34' 11"
True Node
Koç
15° 38' 60"
Son Güncelleme : 23/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>