Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Güven Tazeliyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 80%

Bugün insanlarla aranızda görünmez bir duvar olduğu, her türlü iletişimin zor ve başarısız göründüğü hissine kapılmış olabilirsiniz. Lütfen kimsenin sevmediği çirkin ördek yavrusu gibi hissetmeyin, çünkü bu doğru değil. Bugün, içsel bir değerlendirme yapın, en derin umutlarınızı ve hayallerinize kulak verin ve dünyadan bir süreliğine uzaklaşın. Olumlu düşünün ve kendinize acımaktan vazgeçin. Yarın yine dışa dönük ruh halinizde olacaksınız!

Bugün birçok kadın tarafından kuşatılmış olabilirsiniz. Günün enerjisi kadınlarla etkileşimlerinizi arttıracak. Kendiniziyerindeki kadınlarla daha çok tartışırken bulabilirsiniz veya bazı kadın arkadaşlarınızla öğle yemeği planlayabilirsiniz. Hayata bakış açılarını keşfetmekten keyif alacaksınız. Aile, çocuklar ve ilişkiler hakkındaki bazı tartışmalar gününüzün çoğunu kaplayabilir.

Bir arkadaşınızla ilgili şüpheler bugün başınızın belası olabilir. Bu kişi size para mı borçlu? Size iyilik yapacağına söz mü vermişti? Birine ihtiyacınız mı var? Arkadaşınız güvenilir mi? Bu sorulara cevap bulmanın en iyi yolu geçmişteki davranışlarına bakmak. Eğer geçmişte güvenilmezdiyse, yine öyle olabilir. Bu nedenle, başka birisine dikkatinizi verin. Bugün en azından bu kişi hayatınızdan çıkmış oldu.

Son zamanlarda duygusal hissediyorsun. Bugün bu hissin fantastik bir enerji tarafından silkelenebilir ve ayaklarını yerden kesebilir. Elindeki meselelere farklı bir açıdan bakabilmek için kısa süreliğine de olsa havalanmanda sakınca yok. Güçlü, zorlayıcı enerjiler ise bir projeyle ilgili seni arkana yaslanıp sakinleşmeye ve sorumluluğu bir başkasına devretmeye itiyor.Birçok insan, yetişkinlik yıllarını gerçek benliklerini keşfetmeye çalışarak geçiriyor. Toplumsal şartlar ve olgunlaşma, hayaller, fanteziler, gerçekleştirilmesi gerekenler vs. ailelerimiz ve çevremizdekiler tarafından aklımıza sokulur. Hepsi zihinlerimizi şekillendirme konusunda önemli roller oynar. Fakat bil ki bu etkilerin birçoğu içsel benliğin adına doğru olanı temsil etmeyebilir. Geçmişteki etkileri keşfetmek ve etkilerin altında yatanları görmek için uygun bir gün; ait hissetmeyin her şeyi devre dışı bırak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda bir sosyal kasırgaya yakalandınız ama bugün evde kalmak ve gevşemek sizi çok mutlu edecek. Kalem ve kağıt çıkarmak ve son birkaç günün bazı olaylarını kaydetmek isteyebilirsiniz. Belirli bir probleme yeni bir vizyon ya da anlayış kazandırabilirsiniz. Durumu analiz etmek için harcanan bazı sessiz zamanlar bazı ilginç çözümler getirebilir.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beklediğiniz haberler gelebilir. Eğitim vehayatıyla ilgili başvurular yapabilirsiniz. Yasal süreçler ve prodesürlerle ilgilenmeniz gereken durumlar olabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

14.04’te Ay boşlukta hareket etmeye başlayacak. İnsanların tavırlarına göre nasıl tepkiler vereceğini bilemiyor olabilirsin. Bugün görmeyi hiç tahmin etmediğiniz insanlar ile karşılaşabilirsiniz. Evli bir Aslan burcuysan, ilişkinde güven konusu gündemine gelebilir. Alacak verecek konularında ilerleme kaydediyorsun.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda yapısal bir değişikliğe gidebilirsiniz. Zamanın gerisinde kaldığınızı düşünerek çalışma prensiplerinizi modernize ediyorsunuz. Artık dijital dünyanın yeni gelişmelerine adapte olma kararı verebilirsiniz. Bu değişim sizleri daha güçlendirecek.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün akışa kendinizi bırakmak isteyebilirsiniz. Özgürleşme isteği içinde yeni projelere atılabilir. Alternatif konularda eğitim alabilirsiniz. İnandığınız düşüncelerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak için kendinizi hevesli hissedeceğiniz zamanlar var. Yabacılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde ufak tefek kazalar yaşanabilir.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi rahat hissettiğiniz alanlarda aksiyon alabilirsiniz. Maddi anlamda girdiğiniz kısa süreli darlık bugünlerde biterek sizi rahatlatabilir.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, yanlış anlaşılmalarla karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında karşınızdaki kişiyi eleştirmek gibi davranışlardan uzak kalmanız, zamanınızı işlerinize ve yeteneklerinizi geliştirmek üzere çalışmalarınıza ayırmanız faydalı olacaktır.

12 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda bir arkadaş hakkında ilginç bir hikaye duymuş olabilirsiniz ve bunu çevrenizle paylaşmak için can atıyor olabilirsiniz. Bu dürtüye dikkat edin! Söz konusu taraf, ne yaptığınızı duymaktan hoşlanmayacaktır. Birinin itibarına gereksiz yere zarar verebilirsiniz. 

12 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Bu büyük buluşmalar için kendinizi şimdiden güçlü hissediyorsunuz; sorumluluklarınızın bilincinde olmanız sizi farklı yapıyor. Bugün sakin kalmakla çok şey kazanabilirsiniz. 

12 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın bir zamanda ilişkinizi bitirdiyseniz, bugün partnerinizi özleyebilirsiniz. Sahip olduğunuz beceriler ile çevrenizdeki herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. Ani duygu değişimlerinden kaçınmaya çalışın.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni başlayan ilişkinizle ilgili karar vermeniz için henüz çok erken. Bu ilişkinin geleceğini belirlemek şu anda imkansız gibi. Daha hareketli birhayatı istiyorsunuz. İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız bu monotonluktan kaynaklanıyor. Bugünlerde maddi sıkıntı yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda yarar var. Zihin karışıklığından kaynaklanan gerginlik yaşayabilirsiniz. Bu durumdan sağlığınızın olumsuz etkilenmemesi için mantıklı hareket etmeye gayret gösterin

12 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 20' 37" R
Ay
Koç
22° 30' 07" R
Merkür
Koç
20° 28' 12"
Venüs
Boğa
08° 31' 01"
Mars
Koç
04° 25' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 11"
Satürn
Balık
17° 05' 34"
Uranüs
Boğa
22° 41' 53"
Neptün
Balık
29° 05' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 53"
Lilith
Başak
24° 00' 52"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 06/05/2024 12:27

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>