Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Olumlu Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün özellikle tutkulu ve seksi hissediyor ve romantik bir karşılaşma yaşamak istiyorsunuz. Planladığınız bir randevunuz bile olabilir. Ancak, bu buluşma sizin veya partnerinizin kontrolü dışındaki nedenler yüzünden ertelenirse şaşırmayın. Eğer öyle olursa, bu duygularınızı yaratıcı faaliyetlerle yönlendirebilirsiniz. Romantik romanlar ve filmler de iyi bir aktivite olabilir, tabii asla gerçeği kadar olmasa da!

Bugünün bulmacasının parçaları sizin için uygun olmayabilir ve bunun nedenini hiç bilmemeniz mümkün. Bu iyi bir şey. Tam olarak anlamadığınız şey üzerinde fazla stres yapmayın. İşlerin yürümesinin yolu dinlemekten geçiyor. Her iki tarafta da mutlaka ayarlamalar yapılmalıdır, ancak bu ancak her iki taraf da kulaklarını açmaya ve birbirlerinin bakış açısını anlamaya istekliyse gerçekleşebilir.

Anne-babanız ya da sizinle ilgisi olan başka bir çift bir dizi ev içi sorunlarla boğuşuyor. İkisi de sizinle derdini paylaşabilir ve siz ortada kalmak istemiyorsunuz. Söylediklerini dinleyin ama kesin yargılarda bulunmayın, tavsiye veya görüşlerinizi söylemeyin ya da bir taraf tutmayın. İkisiyle de aranızı bozmak istemezsiniz, fakat şu an, ikisi de size kolaylık sağlamayacak.

Bugün pratik, sakin bir modda olmalısın. Yapman gereken işleri yapmak için ihtiyacın olan konsantrasyonu bulacaksın. Görevlerinin bir listesini hazırlayabilirsin. Yaptıkça görevlerin üzerine çizikler atmak seni oldukça tatmin edecektir. Ayrıca uzun vadeli planlarına da bir göz atmak isteyeceksin. Hayattan ne istediğine dair ekstra iç görüye sahip olacağın bir gün.Genellikle uygulanabilen pratik şeyler yerine, entelektüel ve felsefi şeylerin peşinden gitmeyi tercih etmeye meyillisiniz, ama bugün özellikle rutin işlerde daha fazla yer almak istediğiniz için kendinizi pratik ve genelden daha fazla bazı şeylere dahil hissedeceksiniz . Bu işler özelliklle evle ilgili bir kaç gündür ihmal edilen şeyleri kapsayabilir. Evin diğer üyeleri de buna dahil olabilir ve yardımcı olabilir. Devam edin! Bunu yaptığınıza pişman olmayacaksınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün paranormal olaylara ilginiz artabilir. Bu konudaki kitaplar dikkatinizi çekebilir, bu yüzden muhtemelen tüm günü bu konuda bir şeyler geçirmek isteyeceksiniz. Kitaplarda bahsi geçen bazı kavramlar size bile aşırı garip gelebilir fakat bu yüzden üstlerini çizmeyin. Her yeni gün yeni bir gariplikle karşılaştığımız bu çağda önemli olan şey açık fikirli olmaktır.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendi hayatınıza odaklanmak, kendi planlarınızı hayata geçirmek ve daha bireysel ilerlemek sizi daha huzurlu ve keyifli yapacaktır. İnsanların düşüncelerini göz etmek, insanlara ve toplumsal yargılara göre hareket etmek bunaltabilir.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha önce deneyimlemediğin alanlar yeteneklerine güvenerek girebilirsin. Kariyerin için önemli fakat olumlu kararlar almak niyetindesin. Kilo problemi yaşayan bir Aslan burcuysan diyet ve sporu aynı anda götürme kararı alabilirsin. İkili ilişkilerde yaşadığın yanlış anlaşılmalar tatlıya bağlanıyor.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam alanınızı değiştirme isteği bugün sizi ele geçirebilir. Bu konuda çevrenizden destek görebilirsiniz. İş hayatınızda büyük bir karar aşamasına ilerliyorsanız bugün çevrenizdeki yakın dostlarınıza danışmak için doğru olabilir.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni koşullar üzerinde düşünmek ve kendinizi geliştirmek yönünde bir heves söz konusu. İsteklerinizi daha açık ifade edebilirsiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda yaşanacak olumlu gelişmeler hayatınıza canlılık katabilir. Sosyal olmak isteyeceğiniz ve çevrenizle iç içe olacağınız bir gün.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde yetenekleriniz ve çalışmalarınızla ön plana çıkarken, aileniz, kurumlar ve çalışma arkadaşlarınızdan daha fazla destek görebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde dikkatli olunması gereken bugün, hayatınızdaki erkeklerle güç mücadelesine girmemeye ve ev alım satımı gibi bir işiniz varsa ertelemeye çalışmanız faydalı olacaktır.

10 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok iyi bir ruh halindesiniz. Kendini içinizde müthiş bir uyum hissediyorsunuz ve bunun da çevrenizdeki insanlarla uyum yaratmada kesinlikle olumlu etkileri olacaktır. Önümüzdekihaftası boyunca bu duyguyu sürdürebileceğinize güvenin.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygu alışverişi içinde bulunduğunuz zaman, kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz. Bugün, yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız. Bu hafta iletişim konusunda çok başarılısınız.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızda olan sorunları bir an önce çözmeye çalışın. Bugünhayatınız ile ilgili çok önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Daha fazla dinlenmeye çalışın ve bulunduğunuz anın tadını çıkarın.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize daha da yakınlaşmak, problemlerinizi paylaşmak istiyorsunuz. Sabırlı olun, önünüzde elinizi ayağınıza dolaştırabilecek olaylar ve çevrenizde de bu niyette insanlar var. İşinizi de ilgilendiren çok hassas bir sorunla ilgili olarak duygularınızla mantığınız çelişecek. Bugün problemlerinizin çözümünde duygusallığı bırakmalısınız. Bir alacağınız sizi uzun zamandır süründürüyor, artık harekete geçin. Son zamanlarda gece uyanıp bir daha uyuyamıyorsunuz. Dikkatli olun! .

10 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 56' 32" R
Ay
Koç
16° 24' 17" R
Merkür
Koç
20° 09' 07"
Venüs
Boğa
08° 00' 23"
Mars
Koç
04° 06' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 20"
Satürn
Balık
17° 03' 32"
Uranüs
Boğa
22° 40' 26"
Neptün
Balık
29° 04' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 31"
Lilith
Başak
23° 58' 07"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>