Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Romantiksin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 40%

Yakın bir arkadaşınız veya sevgilinizle aranızdaki yoğun ve açık iletişim, ilişkiniz hakkında harika yeni şeyler ortaya çıkarabilir. Belki de düşündüğünüzden daha çok ortak noktanız vardır; belki de ilişki hakkında sahip olduğunuz korku ve güvensizlikler temelsizdir. Sonuç olarak, ikiniz de birbirinize daha yakın olabilir ve yeni bir karşılıklı amaç duygusu keşfedebilirsiniz. Yolunuza çıkan olumlu duyguların tadını çıkarın ve birlikte harika bir gün geçirin.

Bugün biraz huzursuz ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Gün boyu bilgisayarınıza bağlı kapalı yerlerde kalmamaya çalışın. Uzun, yalnız bir şekilde çalışmanız gerekiyorsa sık sık ara verin. Yapabilirseniz, kan akışınızı düzenlemek ve temiz hava almak için uzun bir yürüyüşe çıkın ya da bisiklete binin. Günün enerjisi de kısa görevlerin tamamlanması ve işlerin yürütülmesi için elverişli olacak. Hareket etmeye devam ederseniz daha rahat hissedeceksiniz.

Finans konuları bugün sizi için oldukça belirgin görünüyor. İyi veya kötü bir şey değil, sadece belirgin! Hesaplarınızı kontrol etmeye elinizden geldiğince vakit ayırın ve her şeyin düzende olduğundan emin olun. Faturaları toplayıp, düzene sokmanın zamanı artık geldi! Ayrıca bütçe konularına odaklanmaya çok görünüyorsunuz.

Hırslarının seni ne ölçüde yıprattığını ve bunların ne noktada miadını doldurmuş olacağını şimdiye kadar kendi içinde analiz yapıp çözmüşsündür. Eğer hırs dolu bir hayat yaşamaya can atıyorsan (pek sana uygun olmayan bir tarz), fakat biraz daha hafif ve sakini olmak üzere, göksel enerjiler bu isteğin doğrultusunda önemli kararlar almanın zamanının geldiğini vurguluyor.Çok büyük olasılıkla bugün yakın birisinden yardım, destek ya da teselli alacaksınız. Bu kişi sizin kendi anneniz ya da ofis annesi gibi anaç bir insan tipi olabilir. Her ortamın bir ofis annesi vardır, değil mi? Bu kişiden tavsiye ya da yardım istemekten çekinmeyin; zira size yardımcı olabilmek onu da mutlu edecek. İnanın, yardım istediğinize pişman olmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başarmanız gereken görevlere odaklanmaya hazır olacaksınız. Yine de eşit önceliklere sahip olan çok sayıda görev sizi gerginleştiriyor. Çok fazla detay odaklı ve mükemmeliyetçi birisi olduğunuz için bazen ayrıntılara odaklanıp büyük resmi görmekte zorlanıyorsunuz. Rahatlayıp derin bir nefes alın ve ilk önce en acil işlerden başlayın. Ancak keyifli bir öğle yemeği yemek ve huzurlu bir akşam geçirmek için de vakit ayırmayı unutmayın. Görevlerinizin bu şekilde daha kolay üstesinden geleceksiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte ortak maddi konularda,ve para konularında, yatırım ve alım satım işleri açısından sizi destekleyici koşullar içinde bulunabilirsiniz. Vergi ve miras gibi konularda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Popülerliğinin arttığı ve farklı bir çevreye girmek istediğin bir gün geçirebilirsin. Bu günlerde tanımadığın insanlara ilgi duyabilirsin. Kalbine bugün söz geçirmekte sorunlar yaşayabilirsin. İlgini çeken kişilerle konuşmalarda bulunmak isteyebilirsin. Eğer evli bir Aslan burcuysan, bugün daha paylaşımcı bir günündesin. Eşinle romantik dakikalar geçirmeye hazırlıklı ol. Güzel bir akşam yemeği ile hoş sohbetli dakikalar geçirmek sana iyi gelecek.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinize karşı hassas davranmalı ve yeni kararlar almak için acele etmemelisiniz. Var olan problemlerinizi çözmek ve bunlarla yüzleşmekten korkmamalısınız. Yeni bir konu ya da yeni bir kitap keşfetmek size çok iyi gelebilir.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Çalışmalarınızda başkalarından destek alabilirsiniz. Parasal birikimleriniz hakkında karar vermek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Öğlen saatlerinde paylaşım içinde olmaktan keyif alacağınız kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Heyecan duyacağınız biriyle tanışabilirsiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel bakımınıza önem gösterdiğinizde size olan ilginin artması da son derece normal, zira etrafınızdaki insanları mıknatıs gibi kendinize çekebiliyorsunuz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Prim, zam gibi bir beklentiniz varsa bu dönemde ek finansal kaynaklarınız konusunda olumlu ve sürpriz bir gelişme yaşanması olasıdır.

15 Ocak 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konulardaki problemlerinizin yavaş yavaş altından kalktığınızı hissediyorsunuz. Son birkaç haftadır evdeki hesabın çarşıya uymadığını fark ediyordunuz ancak o günler eskide artık kaldı!

15 Ocak 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para evinizde seyahat eden Ay finansal meselelerinizi göz önüne getiriyor. Bugün yüklü bir harcama yapabilirsiniz.Ay ile Mars arasındaki kare açının etkisiyle romantik ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Ne kadar değer verdiğinizi ve karşılığında ne kadar değer gördüğünüzü sorgulayabilirsiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Büyük hedefler ve uzun vadeli planlar günün konuları olabilir. Rutin işleri etrafınızdaki kişilere devredebilir ve derin konularla ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile sohbetleriniz düşünce şeklinize daha derin boyutlar katabilir.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızın genel hızı yavaşlamış ama attığınız adımların gücü artmış olabilir. Kendinizi daha güçlü hissediyor olabilirsiniz. Bazı Aslan burçlarının günlük rutinlerini ve uzun süredir çalıştıkları şirketi değiştirmek gibi planları olabilir. Evren değişikliğinizi destekleyecek ama kararlarınızı titizlikle değerlendirmelisiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; akşam saatlerine kadar günlük rutinlerini yıkıp yeniden yapma konusunda istekli olabilirsin. Finansal alanlarda düzenlemeler yapmanı sağlayacak güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Biraz sabretmelisin zira risk alınacak bir gün olmayabilir.  Akşam saatlerinde yakınlarınla yapacağın beyin jimnastiği sana iyi gelecektir.

15 Ocak 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 00' 08" R
Ay
Terazi
00° 23' 29"
Merkür
Boğa
03° 34' 45"
Venüs
Boğa
23° 22' 26"
Mars
Koç
13° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 55"
Satürn
Balık
17° 58' 59"
Uranüs
Boğa
23° 23' 55"
Neptün
Balık
29° 23' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 52"
Lilith
Başak
25° 21' 11"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>