Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gündemin Yoğun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 40%

Bugün tam olarak ne anlatmak istediğinizi söylemezseniz, başınızı büyük bir belaya sokabilirsiniz. Sırf anlaşmazlık çıkmasın diye kendi düşüncelerinizden ve değerlerinizden ödün vermeyin. Aşk ve güzelliği bugün tadacaksınız ancak sadece onlara karşı rahat ve kaygısız bir tavır takınırsanız. Duygularınız oldukça yoğun olacak bu yüzden onları mantıklı bir çerçevede dengelemek için elinizden geleni yapın.

Bugün yaratıcı ruhunuz yükselişte olacak. Evinizi yeniden dekore etmeye veya bahçenizin peyzajını yeniden düzenlemeye karar verebilirsiniz. Gelişme için bazı yenilikçi ve pratik planlar yapacaksınız. Güzelliğe gösterilen detaylara ve hassasiyete olan ilginiz özellikle keskin olacak ve muhtemelen akşam saatlerinde gelen ilhamın avantajını kullanmak isteyeceksiniz. Büyük olasılıkla sonuçlarınızdan çok memnun kalacaksınız!

Bugün keyif alacağınız huzur iç sesinize daha iyi kulak verebilmeniz için fırsat olabilir. Hislerinizi görmezden geldiğinizde, ödediğiniz bedellerin farkındasınız. Bu yüzden, bugün kendinizi yalnız bulduğunuz an, geçtiğimiz birkaç gün içinde yaşanan olayları hızlıca değerlendirin. Şu an sıkıntı yaşadığınız şey konusunda da bazı sezgileriniz olabilir.

Bir kişiyle aranda kuvvetli bir bağ hissedeceksin. Günün enerjisi, seni yeni birilerine ulaşmaya itebilir. Ortak bir arkadaş sayesinde tanıştığın bir kişiyle çok iyi bir arkadaşlık kurabilirsin. Ya da mahallenden biriyle daha sık görüşmeye başlayabilirsin. Bu yeni dostunu yemeğe veya kahveye çağır. Hayatınız hakkında sohbet edip ortak alanlarınızı keşfedince mutlu olacaksınız.İnsani tutkular kadar mantıkdışı konuları anlama yetisine sahip olduğunuz kimin aklına gelirdi ki? Gündelik hayatın sizi daha önce hiç ilgilendirmeyen vıcık vıcık, ufak tefek gerçekleriyle haşır neşir olmaya başladınız. Yeni Teflon kaplamanız sizi göz açıp kapayıncaya kadar işe alıp işten çıkaran harika bir personel müdürü yapabilirdi. Bunu hiç düşündünüz mü?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli ki tamamıyla özgür olsaydın, müttefiklerine muazzam ve asil bir proje sunabilirdin. Ama ne yazık ki, bugün seni pek de dinleyeceğe benzemiyorlar; yani öne sürdüğün sebebin onları ikna etmesi çok mümkün değil. Hatta tersine söylediklerini eleştirmeye yatkınlar; karşılaştığın zorluklara dikkat çekme girişimlerin dikkate alınacak gibi durmuyor. Bu uyarıya dikkat et: bugün başarılı bir girişim için iyi bir gün değil!

15 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal düzenlemeler yapabilir ve gün içindeki basit işlerinizde daha hızlı sonuç alabilirsiniz. Öz değer, özgüven ile ilgili uçlara gidebilir ve hep ve hiç noktasında olabilirsiniz. Gereksiz harcamalar yapmaya karşı dikkat edin. Kariyerinizin ilerleyişine kafa yorabilirsiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilere dikkatli olmalısın. İş yerinde gözler üzerinde olabilir ve kendini baskı altında hissedebilirsin. Ortaklı bir işte çalışıyorsan, ortağınla aranızdaki problemler, ortaklığı sonlandırma noktasına gelmenize sebep olabilir. Duygusal hayatında bir süredir yolunda gitmeyen konular, gündemini fazlaca meşgul edebilir. Ailesinden uzakta yaşayan bir Aslan burcuysan, uzun süren telefon konuşmaları gerçekleştireceksin.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz tarafından istemediğiniz bazı konuşmaların ve olayların içersinde girebilirsiniz. Bu durumdan rahatsız olmanız çevrenize karşı sınır koymanıza neden olabilir. Çevreniz ile aranıza mesafe koyarken her şeyi enine boyuna düşünmelisiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bütçeleme yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi kullanmanız sizi başarıya götürecektir. Hayallerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Başkalarından alacağınız desteklerle işlerinize yön vermek kolay olacaktır.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde gelişecek ani olaylarla ve beklenmedik kararlarla kendinizi yollarda bulabilirsiniz. Özellikle işinizde özgüveniniz sizi parlatacak.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın arkadaşlarınız, akrabalarınız ya da kardeşlerinizle olan ilişkilerinizi yeniden değerlendirebilirsiniz. İlişkilerinizde egonuza yenilmemek için kendi isteklerinizde ısrarcı olmak yerine karşı tarafı da dinlemeye özen gösterin.

15 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir organizasyonda başrol olabilir veya bir davete ev sahipliği yapabilirsiniz. Misafirlerinizin memnuniyeti sizi biraz endişelendirebilir. Elinizden geleni yaptığınız sürece her işte başarılı olacaksınız. Gün sonunda hala endişeli hissediyorsanız bir yürüyüş yapmak iyi gelecektir.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi gün içinde istediğiniz alanlarda kullanabilirsiniz. Heyecanlı ve kendinden emin tavırlarınızla karşınızdaki kişiyi kolayca etkileyebiliyorsunuz. Bugün partnerinizi ikna etmek için fazla çaba sarf etmeyeceksiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi tamamen eylemlerinize verecek ve kariyer hedeflerinize odaklanacaksınız. İstediğinizi elde etmek ve fiziksel aktiviteden zevk almak için gereken enerji ve kaynaklara sahipsiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş ilişkilerinizde yoğunluk söz konusu. Birçok işi zincirleme halletmek zorunda kalacaksınız. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Verdiğinis sözleri unutmamaya özen göstermelisiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 27' 54" R
Ay
Yengeç
07° 23' 22" R
Merkür
Koç
25° 21' 45"
Venüs
Boğa
15° 02' 05"
Mars
Koç
08° 28' 50"
Jüpiter
Boğa
26° 37' 58"
Satürn
Balık
17° 30' 21"
Uranüs
Boğa
23° 00' 18"
Neptün
Balık
29° 13' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 07"
Chiron
Koç
21° 16' 58"
Lilith
Başak
24° 36' 06"
True Node
Koç
15° 03' 11"
Son Güncelleme : 11/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>