Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hiçbir şey gözünü korkutmasın! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, en sonunda içinize dert olan sırlarınızı açığa vurabileceksiniz. İçeride öfke duyuyor olabilirsiniz ve bir yakınınıza patlamaktan korkuyorsunuz. Ya da şanslı bir adama gizli bir ilgi duyuyor olabilirsiniz. Aklınız bugün kalbinizi yönetecek ve zihniniz herhangi bir türlü duygusal yaklaşımdan arınacak. Belki de bundan faydalanmalısınız.

Size ne kadar da enerji veren bir gün! Her türlü yeni şeyi denemenin zamanı geldi. Gerçekten önemsediğiniz şeyleri yapma zamanı! Bir fikrin o işe olan ilginizi gerçekten arttırması mümkündür. Bu fikri gerçeğe dönüştürmek için her şeyinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Nereye gittiğinizi gerçekten bilmiyormuş gibi hissedebilirsiniz, ancak bu periyodun üretken atmosferine güvenebilirsiniz.

Belirsiz günler geçirdiğiniz şu dönemin ortasında açık bir çöl olacak. Şimdiye kadar bir şeyler konusunda neden tereddütlü olduğunuzu veyahayatınızda arzu ettiğiniz şeylerin nedenini anlamadıysanız bugün bu konuda biraz aydınlanma yaşayacaksınız. Biliyorsunuz ki, karşınıza çıkan engeller hedeflerinizi belirlemenizi sağlıyor.

İnzivaya çekilmiş kimseyi oynamak isteyebilirsin. Birveya kişisel projeye odaklanmış olabilirsin. Bütün zihinsel enerjin bu alana kanalize olabilir. Çalışmanı engelleyecek şeylere karşı neredeyse sıfır toleransın olabilir. İnsanlara biraz alana ihtiyacın olduğunu söyle. Aksi ve huysuz olma; ki öyle olmak istemediğini biliyoruz! Sadece görevlerini tamamlamak adına kesin sınırlar çiz.Değişime hazır olabilirsiniz. Gecelerinizi çoğunlukla yalnız geçiriyorsanız yeni bir arkadaş grubuna dahil olmayı deneyin. Ya da çoğunlukla dışarı çıkıyorsanız, şu sıralar biraz evde vakit geçirmek için mükemmel bir dönem olabilir. Rutininizin dışına çıkın. Değişik bir şey deneyin. Bildiğinizden şaşmıyorsunuz ama aynılıkta boğulduğunuzun farkında değilsiniz. Yeni şeyler denerseniz yaratıcılığınız ve mutluluğunuz artacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni biriyle tanıştırılabilirsiniz. Bu kişi hayatınızın bir noktasında çok önemli bir rol oyanayacak biri olabilir. Onunla hemen bir bağ kuracaksınız ve benzer tutkularınız olduğunu fark edeceksiniz. Bu kişi çok iyi arkadaşınız olabilir fakat havada romantizm kokusu da var. Ağırdan alın ve neler olacağını görün.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Boğa burcunda ilerliyor. Merkür'ün Neptün ile oluşturduğu pozitif kontak sayesinde bugün hiçbir şey sizi karamsarlığa düşüremeyecek. Aksine mutlu olacağınız haberler alabilirsiniz. Bu özellikle ekonomik koşullarınızı ilgilendiren bir gelişme olabilir. Saat 11:37 itibariyle Ay, yarına kadar boşlukta kalıyor. İş hayatınızdaki önemli görüşmeleri bu zaman öncesinde bitirmeniz iyi olacaktır.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Büyük bir proje ya da kampanyaya imza atabilirsin! Ay, bugün 11:37'den itibaren boşlukta hareket ediyor. Sosyal vehayatın arasındaki sınırı koruduğunda, kaygılarından da kurtulduğunu sende göreceksin. Tek ihtiyacın olan kendini dengelemek… İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişininortamında yaşadığı sıkıntılardan haberdar olabilirsin. Sanatla ilgileniyorsan, büyük bir projede ya da kampanyaya imza atabilirsin.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır rafa kaldırdığınız ya da beklemeye aldığınız ilişkilerle alakalı önemli iletişimler kurabilirsiniz. Bazı dargınlıklar son bulabilir.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi oluşturabilir. Hedeflerinize ulaşma yönünde yeni fikirleriniz olabilir. Sezgilerinizin gücü ile yöneticilerinizi de etkileyebileceğiniz zamanlar var. Bugün önemli kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Devletle işleriniz var ise yavaşlama söz konusu olabilir, sakin olmakta fayda var.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Artık bitmesini istediğiniz yarım kalan işleriniz de gün yüzüne çıkabilir. Bitirmek için uygun bir gün. Tamamladığınız işler yerine yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinize enerji katabilecek bir dolunayın ardından edeflerinize odaklı hareket edebileceğiniz plan ve organizasyon gerektiren işlerle uğraşabileceğiniz bir gündesiniz. Güçlü kişilerle gireceğiniz temaslardan çok şey öğrenebilirsiniz.

16 Ekim 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlara söz vermek, bugün çok akıllıca olmayacak, çünkü gördüğünüzü sandığınız tüm bu pırıltılar kesinlikle altın değil! Şüpheciliğinizi biraz artırın ve duyduklarınızdan şüphe duymaktan çekinmeyin. Özellikle de gerçek olamayacak kadar iyi geliyorsa!

16 Ekim 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evliysen, eşinden gelecek haber ayaklarını yerden kesecek. Yeni dostluklar kazanacağın davetlere katılabilirsin.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz. Parasal durumdan sıkışıksınız.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda güzel gelişmeler söz konusu olabilir. En azından bu konularda daha pozitif bir yaklaşım içinde olabilirsiniz. Çevrenizle olan uyumunuz sizihayatınızda da daha iyi bir noktaya getirebilir. Daha olumlu düşünmeye ihtiyacınız var. Düşündükleriniz gerçek olabilir. Aşk hayatınızda kaçırdığınız fırsatlar için ileride çok pişman olacaksınız.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan: bugün yeni bir girişimde bulunmadan, daha önce yaptığın çalışmaları devam ettirebilirsin. Toplum içinde kendini ifade edebilir, kalabalık çevreler içinde yer alabilirsin. Hemhayatında hem de aile içinde huzura ve uyuma önem verebilir, sağduyulu ve kalıcı bir tutum sergileyebilirsin.

16 Ekim 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 53" R
Ay
Oğlak
16° 04' 07"
Merkür
Koç
16° 39' 17"
Venüs
Boğa
00° 09' 42"
Mars
Balık
29° 12' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 30' 55"
Uranüs
Boğa
22° 18' 30"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 13"
Lilith
Başak
23° 15' 44"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>