Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yeni Duygular Hissedebilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 30%

Bugün sevgilinizle rahat ve samimi zaman geçirin. Günün enerjisi, biraz tembel hissetmenize neden olabilir fakat bununla savaşmamalısınız. Bugün günlük ev işlerine ya da projelere bir mola vermek isteyebilirsiniz. Gün boyu kıvrılıp yatmak isteyebilirsiniz! Ya da sevgilinizle romantik bir akşam yemeği planlayabilirsiniz. Mum ışığında uzun, sevgi dolu bakışların tadını çıkaracaksınız.

Bugün sosyal becerileriniz üzerinde çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Çalışmanıza her zamanki gibi yaklaşmanıza rağmen, şu an daha hassas bir dokunuş yapmanız gerekebilir. Biraz neşelenmeye ihtiyacı olan birarkadaşı veya çalışan olabilir. Onlara karşı sert olmayın çünkü daha da üzülebilirler. Onlarla bir motivasyon konuşması yapmaya çalışın ve ekibi buna katılmaları için teşvik edin.

Parasal mevzular bugün sizin için korkunç görünüyor. Geçici bir aksilik yaşadınız fakat fazlasıyla kötümsersiniz ve resmin tamamını görmüyorsunuz. Elinize bir kağıt kalem alın, oturun ve birkaç figür çizmeye çalışın. Bu size iyi gelecek ve ilk başta olduğunuzdan çok daha iyi durumda olduğunuzu fark edeceksiniz. Ne pahasına olursa olsun, hayatınızdaki ters giden şeylerle başa çıkabileceksiniz. Sadece yapmanız gerekenlere odaklanın ve yapın!

Ağır düşünceler, sürpriz olarak kapını çalabilir. Belki bunlar, yüzleştiğin ve çözmek zorunda olduğun bir meselenin sonucu olarak ortaya çıkacaktır. Eğer mesele bu ise, günün enerjisi yapılan seçimleri idrak etmek konusunda destek sunuyor. Düşünce ve fikirlerini yazmaktan çekinme. Yazmak, eylem planı oluşturmana destek olabilir. Karşı koyma - durumu avantaja çevir.Bugün pek çok misafir ağırlayabilirsiniz. Evi toparlasanız iyi olur! Sabah ortalığı toplamak isteyebilirsiniz. Biraz temizlik yapın ve gerçek bir parti ortamı yaratmak için evde biraz yer açın. Günün geri kalan bölümünde sizinle vakit geçirmek isteyen ziyaretçileriniz ve arkadaşlarıız olabilir. Eviniz düzenli olursa onlarla daha fazla güzel vakit geçirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çocuklarınızla birtakım zorluklar yaşayabilirsiniz. Bir ebeveyn iseniz, bazı günler çocukların aşırı duygusal olabildiklerini biliyorsunuzdur. Arkadaşlarından birisiyle ilişkileri yüzünden acı çekiyor ya da görünüşleri hakkında endişeleniyor olabilirler. Bu dramlar önemsiz gibi görünse de bir çocuğun hayatında çok büyük yer kaplar! Cana yakın davranıp onları anlamaya çalışın. Bir ebeveyn değilseniz de yeğenlerinizin an itibariyla sizden yardım istemesi muhtemel.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayattan keyif alacağınız deneyimler içinde olabilirsiniz. İç huzur ve mutluluğu arttırmaya odaklanabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilir, eğitim konularında başarıyı yakalayabilirsiniz. Özgüveni koruma zamanı. Tanışma, flört gibi durumlar olabilir.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş grubunun içinde anlaşamadığını düşündüğün bir arkadaşının yalanını yakalayabilirsin. Onu bu konuda uyarabilirsin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan tesadüfen tanıştığın birine farklı duygular hissedip, onu sosyal medyadan takibe alıyorsun. Resimlerini inceleyebilirsin.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal kaynaklarınızı bir uzman eşliğinde değerlendirmek isteyebileceğiniz bir gün olabilir. Yeni yatırım kaynakları seçiminde kusursuz beklentiler içerisinde olabilirsiniz fakat unutmamalısınız ki kazanç ve kayıp beraber hareket eden ikilidir. Risk alma seviyenizi belirlemelisiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlere yaratıcılığınızı yansıtacaksınız. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz zamanlar var. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Giriştiğiniz ortaklı işlerinizde dikkatli olmanızda fayda var. İlerleyen saatlerde kendinizi şanslı hissedeceğiniz koşullar daha da artabilir.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sevgi dolu olmak için daha sakin kalmayı tercih edebilirsiniz. Partnerinizin mükemmel olmadığını görünce daha büyük bir sevgi yaşayacaksınız.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiklerinizle ilgili konularda hareketli bir gün sizi beklerken esnek ve uyumlu davranmakta, kendinizi ifade etmekte, diyalog kurmakta zorlanmayabilirsiniz. Hoşlandığınız, ilgi duyduğunuz konulara zaman ayırabilir ve kendinizi şımartmak isteyebilirsiniz ancak aşırıya kaçmadığınızdan emin olun.

16 Kasım 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız söz konusu olduğunda, yeni bir döngünün başlangıcı için kendinizi yeniden canlandırma zamanı. Yeni bir dönem başlamak üzere, bu yüzden zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu tüm olasılıkları karşılayabileceğiniz bir duruma getirin.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati sizi romantik bir ruh haline sokuyor.Aşk hayatınız, flörtleriniz, hobileriniz ve çocuklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Venüs ile Jüpiter arasındaki sert etkileşim yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkilere dikkat çekiyor. İş hayatınızda otoriter tavırlarınız sebebiyle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizde karşınıza çıkan her türlü engeli başarıyla aştınız ve artık çok daha güçlüsünüz. İş yerinizde her şey yolunda gidiyor, fakat finansal açıdan iyi bir durumda değilsiniz. Daha sağlıklı beslenmeye çalışın.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle uzun dönemli bir yaşama hazırsınız, fakat bu kararı açıklamadan önce kendinize biraz zaman tanıyın. Çözemediğiniz çelişkileri değerlendirip, yolunuzun doğru olup olmadığını saptamanız gerekiyor. İşinizde sözle takdir ediliyorsunuz, ama işteki başarınızın parasal karşılığından pek memnun sayılmazsınız. Uzun zamandır beklediğiniz ve ödemeleri geciken paraların size dönüşleriyle keyif keyfiniz yerine gelecek. Diyetinize eski özeni göstermiyorsunuz

16 Kasım 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 31' 44"
Ay
Kova
25° 21' 02"
Merkür
Koç
17° 52' 43"
Venüs
Boğa
03° 40' 11"
Mars
Koç
01° 23' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 49"
Satürn
Balık
16° 45' 50"
Uranüs
Boğa
22° 28' 17"
Neptün
Balık
28° 58' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 50"
Lilith
Başak
23° 34' 41"
True Node
Koç
15° 21' 01"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>