Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Planlarını Takip Ediyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2020, Salı

Aşk 10%
Para 50%
Sağlık 40%

Sevgilinizle daha yakın bir ilişki kurabilirsiniz. Ona karşı büyük bir bağ hissedebilirsiniz. Eğer ikinizin de inişleri çıkışları varsa, bunu sona erdirdiğiniz zaman ilişkinizde daha güvenli ve istikrarlı hissedeceksiniz. Şu an bekarsanız, birine karşı özel hisleriniz olabilir. Kim bilir belki de bu kişi yeni ruh eşinizdir.

İşlerin nasıl geliştirileceği konusunda her zaman bir fikriniz var. Şu andayerinizde işleri nasıl düzelteceğiniz konusunda da bir çok fikriniz olabilir. Bilgisayarınızda çalışırken sistemdeki bazı hataları keşfedebilirsiniz. Ya da personeliniz arasında bazı iletişim problemlerini fark ediyor olabilirsiniz. Sadece gözlerinizi açık tutun ve şimdilik bunları gözlemleyin. Muhtemelen bunu tartışmak için en iyi gün bugün değil.

Bugün kesinlikle yeni insanlar ve yeni yerlerle dolu heyecanlı bir gün olacak. Tabii ki çok bu çok eğlenceli fakat kendinizi bu duruma tamamen kaptırmayın. Sizin hakkınızdaki düşüncelerin farkında olun özellikle de daha önce hiç görmediğiniz bir yere gidecekseniz. İş ortamınızda bir fırsat yakalayacaksınız. Bu fırsatı değerlendirmeden önce biraz gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Sabretmeyi öğrenmek için doğru gündeyiz. İnsanlar inatçı egolarını gösteriyor ve etrafta kuvvetli bir enerji dolaşıyor. Bu da seni çatışmalara ve tartışmalara götürebilir. Sinirini kontrol altında tutmaya çalış. Kavganın stresini kaldırmaya değecek bir şey olmadığı konusunda kendini ikna et. Biraz mesafeli durursan insanların modlarından da etkilenmemiş olursun.Bugün iletişim konuları için garip bir gün olabilir. Önemli bir telefon görüşmesinin ortasında hattan düşebilir ya da henüz daha cümlesini bitirmemişken biri çıkıp çok dramatik bir şey söyleyebilir. Bu yüzden gününüz hakkında kafanızda bazı soru işaretleri belirebilir. Bu sorunlar şu anda tamamen çözülebilecek noktada olmayabilir. Bu sebeple sabırlı olup, ilişkiniz hakkında vardığınız hiçbir sonuca doğrudan atlamayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek çok misafir ağırlayabilirsiniz. Evi toparlasanız iyi olur! Sabah ortalığı toplamak isteyebilirsiniz. Biraz temizlik yapın ve gerçek bir parti ortamı yaratmak için evde biraz yer açın. Günün geri kalan bölümünde sizinle vakit geçirmek isteyen ziyaretçileriniz ve arkadaşlarıız olabilir. Eviniz düzenli olursa onlarla daha fazla güzel vakit geçirebilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sorumluluklar ve planlar doğrultusunda hareket edebilrisiniz. Kendinize sınırlar koyabilir, diyet ve beslenme değişiklikleri yapabilirsiniz. Evcil hayvanlarla ilgili konular gündeme gelebilir.

17 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zamanını ve sahip olduğun motivasyonu doğru yönlendiriyorsun. Geleceğe dair planlarını şekillendirirken maddi durumunu göz önünde bulundurabilirsin. Evli bir Aslan burcuysan boşanmanın eşiğinde olan bir arkadaşına tavsiyeler verebilirsin. Bu konuda duyarlı olman arkadaşın ile bağını güçlendirebilir.

17 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ilişkinizde oldukça eleştirel yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Her şeyi partnerinizden beklemeniz ve sizlerin karşılık göstermemesi ilişkinizi yıpratabilir. Sevgi anlayışınız tek taraflı olduğu müddetçe mutluluk sizlerden kaçmaya devam edecektir.

17 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ailenizle ilgili olayları ihmal etmemeye çalışmalısınız. Beraber çalıştığınız kişilerden gün içinde destek alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha hassas durumlar ortaya çıkabilir. Akışta kalmaya çalışın.

17 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda strese girebileceğiniz bir dönemdesiniz ancak kendinizi başarılı ifade etmeye odaklandığınız taktirde bu sorunu aşabilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde mesafeli davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, devam eden çalışmalarınız vehayatınızda geçici problemler ve öfkeli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Sırt, kemik, kas ağrıları hissedebileceğiniz bugün, yalnız kalıp, kendinizi dinlendirerek ve çalışmalarınıza odaklanarak bu zamanı etkili kullanabilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğru kişiyi bulduğunuzda sizinle ilgili her şeyi takdir edecektir. Bu nedenle onu beklemekten asla vazgeçmemelisiniz. Aşka dair umudunuzu kaybetmemelisiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, akşam saatlerine kadar Yay burcunda seyahat etmeye devam edecek.Yaratıcılık gerektiren işlerinizle, çocuklarınızla ve flörtlerinizle ilgilenmek için gündüz saatlerini değerlendirebilirsiniz. Önemli projelerinizi 10:54 ile 19:34 arasına denk getirmemeye çalışın, bu zaman aralığında Ay boşlukta olacak. Ay'ın 19:34 itibariyle Oğlak burcuna girişi günlük rutinler ve sağlık konularını ön plana taşıyor. Önümüzdeki birkaç günyükünüz artabilir, sorumluluklarınızla ilgilenirken bedensel ve ruhsal sağlığınızı ihmal etmeyin.

17 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

17 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Artık başarıya doğru önemli atılımlar yapabilirsiniz. Siz kurulan düzeni saygı ve anlayışla karşılıyor ve sabırla hedeflerinize ilerlemek için ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Yetkililerle mücadele etmek yerine, onları müttefikinize çeviriyorsunuz. Makul bir çaba büyük getiriler sağlar.

17 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişten kopabildiğiniz ölçüde aşk hayatınızın geleceği parlak olacak. Geçmişte takılıp kalmanın duygusal dünyanıza pek yararı yok. Hayatta işten başka bir zevkiniz yokmuş gibi davranmanız, sizi sevenler tarafından yadırganıyor. Bugünlerde yanlış kararlara yatkın olduğunuzdan kariyer hedeflerinizi uzun vadeye bırakmanızda fayda var. Para ilişkilerinde uğradığınız birçok haksızlığı hiç hak etmiyorsunuz. Radikal önlemler sizi asla kötü biri yapmayacak.

17 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 04' 39"
Ay
Kova
18° 47' 20"
Merkür
Koç
17° 38' 21"
Venüs
Boğa
03° 05' 47"
Mars
Koç
01° 02' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 17"
Satürn
Balık
16° 43' 26"
Uranüs
Boğa
22° 26' 40"
Neptün
Balık
28° 57' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 16"
Lilith
Başak
23° 31' 35"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>