Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Disiplini Elden Bırakmıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün sevdiğin kişiyle her zamankinden farklı ortamlara girmek ve daha farklı aktiviteler yapmak isteyebilirsin. Bu hareket ve farklılık senin daha iyi hissetmeni sağlayacak. Bugün için planları sen yapmaya bak.

Çok kolay iletişim kurabilmenize karşın, aynı karşılığı kolayca bulamıyorsunuz. Bugün yine bir iletişim sorunundan rahatsız olabilirsiniz. Özgüveniniz ve rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor.

Etrafındaki insanları memnun etmek için gereksiz yere para harcamamalısın bugün. Kendin için daha iyi yatırımlar yapmalı ve gereksiz harcamaları kısmalısın. Etrafındaki insanlar sana bu konuda zorluk çıkarsa da onlarla başa çıkmanın daha yaratıcı bir yolunu bulacaksın.

Egzersiz programında düzenli olmak ve belirli bir rutine sahip olmak, vücuduna söz geçirmene yarayacak şeydir. O yüzden daha dikkatli olmalı ve bu rutini devam ettirmelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihnin çok berrak olacak. Hem kendin için hem de etrafındaki insanlar için güzel adımlar atacaksın. Daha verimli olacağın bir gün olacak bugün. Bu verimliliği sahip olduğun özgüven ile daha güzel bir hale getirebilirsin.

17 Mart 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün yakın bir zaman önce kurduğunuz bir ilişkiye dair hiç beklemediğiniz bilgiler öğrenebilirsiniz. Karşınızdaki kişiden hiç beklemediğiniz için duyduklarınız sizin adınıza biraz sürpriz olabilir. Her şeyi duymak istemekten korkmayın. Aksi halde kuralların dışında kalmak zorunda olabilirsiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yapacağın işlere titizlikle yaklaşacaksın. Zamanı daha verimli kullanmak, daha disiplinli hareket etmek gerektiğini düşüneceksin. Yarım kalmış, ertelediğin işler varsa, önceliklerini onlara vereceksin. Gösterişe meraklı olman, seni kendini yenilemeye iten bir güç haline geliyor. Günün yorgunluğunu atmak için evde kendine cilt ve saç bakımı yapabilirsin.

17 Mart 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal mecralar, el becerisi gerektiren konularda gerçekte ne yapmak istediğinize karar vermelisiniz. İmkanlar sınırlı olsa da sizin kendinize bir sınır koyup koymadığınızdan emin olun. Size ait bir imza atmak, bir iz bırakmak istiyorsanız bugünü değerlendirmeye alın.

17 Mart 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendini sosyalleşmeye fazlasıyla açık hissedebilirsin. Bir süredir görmediğin arkadaşlarınla iletişime geçmek isteyebilirsin; belki de geçmiş kırgınlıkları düzeltmek istiyorsun. Bu kırgınlıkları ardında bırakmanız iyi olacaktır. Her zamankinden daha fazla hassas olabilirsin; bu da seni uyuşmazlıklara sürükleyebilir. Arkadaşlarının iyi özelliklerini göz önüne al ki birlikte vakit geçirmek keyifli olsun.

17 Mart 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki insanlara yaptığınız fedakarlıklar ya da gereğinden fazla verme halinizden kaynaklı sorunlar ve pişmanlıklar ortaya çıkabilir, onlardan arınmalısınız.

17 Mart 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün pratik olacaksın. Mantıklı hareket etmen olası. Daha keyifli gelişmeleri kendine çekip verimli olabilmek için zihnini çalıştırabileceksin. Çok değil doğru çalışmak önem kazanacak.

17 Mart 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayat şu anda sizin için sıcak-soğuk oyunu gibi gelebilir. Kendi başınıza bir şeyler yapmayı tercih ettiğinizde diğer insanlarla etkileşime girmeye zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Tercihleriniz ne olursa olsun, muhtemelen biraz sosyalleşmekten kaçınamayacaksınız, bu nedenle nezaketinizi korumak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Kişisel bir şey ifşa etmek zorunda kalmadan bunu yapabilirsiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ani fikirlerin size kazandıracağı prestiji iyi düşünmeli ve hızlı kararlar almalısınız. Bugün, düşündüğünüz her konuda gerekli atılımları yapabilirsiniz. Maddesel konulara bağlı gelişecek özel durumlar söz konusu olabilir.

17 Mart 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

17 Mart 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uplifers önerisi: Empati, bir başkasının duygularını ve yaşantılarını anlayıp bunları paylaşabilme yetisi olarak tanımlanıyor. Kendinizi o kişinin yerine koyduğunuzu farz edin; o ne hissediyorsa siz de öyle hisseder, o dünyayı nasıl bir gözle görüyorsa siz de o gözle görürsünüz. Harper Lee’nin ünlü romanı Bülbülü Öldürmek’te Atticus Finch ne demişti: “Bir insanı, sorunu onun açısından düşünmeye alışmadıkça anlaman olanaksızdır. … Derisinin içine girip gezineceksin.” “Öfkeye yenik düşmemek için empatinin gücünü kullanın”

17 Mart 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Süregelen ilişkinizi mutlu bir sonuçla noktalamak isteyebilirsiniz. Bu duruma karşı taraf da olumlu bakıyor. Cesaretle teklifinizi yapın! Başarılı çalışmalarınızın takdir edilmediğini düşünüp, kendinizi boş yere mutsuz ediyorsunuz. Fedakar çalışmalarınız yakın bir zamanda çok sevineceğiniz şekilde karşılığını bulacak. Birkaç gün içinde işle ilgili bir yolculuğunuz olabilir. Küçük birikiminiz kafanızı karıştırıyor, yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız. Soğuk algınlığına yakalanmamaya dikkat edin.

17 Mart 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 50' 42" R
Ay
Başak
16° 12' 27"
Merkür
Boğa
01° 58' 43"
Venüs
Boğa
21° 53' 46"
Mars
Koç
12° 44' 13"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 55"
Satürn
Balık
17° 54' 11"
Uranüs
Boğa
23° 19' 44"
Neptün
Balık
29° 22' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 15"
Lilith
Başak
25° 13' 12"
True Node
Koç
14° 54' 03"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>