Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Dost Canlısısın! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişimi daha da derinleştirebilirsin bugün. Aranızda sizin için önemli olan konuşmalar yapmak ve birbirinize anlayışla yaklaşmak güzel bir etki yaratacak.

Bu sıralar riskli denemeleriniz olabilir. Kendinizi geliştirme uğraşlarınızda bazen cesaretinizden, verebileceğinden fazlasını istiyorsunuz. Bazı görüşmelerde kulağınızı bükecek olanlar iyi niyet taşıyor.

Bugün kendine vakit ayırmak ve masraflarını tek tek düzenlemek isteyebilirsin. Parasal olarak nasıl bir yol izleyeceğini kestirmek ve kendine bu konuları düşünmek için zaman tanımak iyi gelecek sana.

Özgüvenini etkileyecek bir enerji kazanabilirsin bugün. Aynadaki insanla barışmak ve sağlığını ön plana alarak yeni kararlar vermek kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak. Bugün kendine nazik olman gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünkonularında bazı gecikmeler yaşayabilirsin. Bazı elektronik eşyaların seninle inatlaşması söz konusu olabilir. Gönderdiğin maillere ve attığın mesajlara dikkat etmen gerekebilir bugün. Önemli mevzuların halledildiğinden emin olman gerekecek.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şiddet tabiatınızın alışılmış bir parçası olmayabilir ancak eğer biraz ağırlığınızı koymaktan çekinmeyeceğiniz herhangi bir gün varsa işte bugün o gün. Diğerlerine artık canınıza yettiğini iyice anlatın. Eylemlerinizin kontrolünü elinize alın ve onların sonuçlarına da katlanın. Bugünden faydalanarak öz güveninizi güçlendirin ve diğerleriyle olan tüm münasebetlerinizde emin adımlarla hareket edin. Bir şeyi ya istiyorsunuzdur ya da istemiyorsunuzdur.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güvenliğin ve güvencen her şeyden önemli olacak. Yardımsever yapına diyecek yok fakat kişisel kazançların sanki bu sıralar su istimale açık gibi. Verdiğin borçları geri alamaman sıkıntılar yaşamana neden olabilir. İlişkinde ise sabit bir düşünce tarzıyla hareket ediyorsun. Bu durum ikili diyaloglarda zorlanmana neden olabilir. Bugün yakın bir arkadaşın yüzünden hayal kırıklığı uğrayabilirsin.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Onaylanma ve söylediklerinizin kabullenilmesi istekleriniz sizi ilişkilerde geriye düşürebilir. Bunu oldurmak için uğraşmak, karşınızdakinin de sınırlarını ihlal etmek yerine bırakmayı ya da değişmeyi tercih edebilirsiniz. Objektif bir bakış açısı ortaya koymak için direnç göstermemelisiniz.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda görünür olmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsat yaratmalısınız. Yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Gün içinde ailevi konularla da ilgilenebilirsiniz. İşle ilgili konularda mücadele etmeniz gerekebilir.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Siz mükemmel olsanız da karşı taraf beklentilerinizi karşılayamayabilir. Bu yüzden hem ilişkinize hem de partnerinize zaman vermenizde fayda olacaktır

18 Mayıs 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dedikodulara kulak asmaman gerekebilir bugün. Seni gereksiz yere işinden edecek yanlış bilgiler gündeme gelebilir çünkü. Bu dedikoduların kaynağını bulmak isteyebilirsin bugün. Sıkıntının kaynağına inmek daha doğru gelebilir sana.

18 Mayıs 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En acil zorluklarınızı düşünmek, sizi bazı şeyler hakkında bir şeyler yapmak için ilham alabileceğiniz bir noktaya getirdi ve bu noktadaki amacınız da bu. Bunu kişisel hayatınızın bir parçası olarak mı yoksa daha büyük ölçekte mi yaptığınız önemli değil. Önemli olan, ne kadar yetenekli olduğunuzu hatırlamanız ve herhangi bir dış doğrulama ihtiyacının, şeyler hakkında nasıl hissettiğinizi etkilemesine izin vermemenizdir. Kendinizi kopmuş hissedebileceğiniz bir arkadaşınıza ulaşın ve geçmişten gelen kırgınlıkları veya kusurları bir kenara bırakın. Bir anlığına kontrol duygusundan uzaklaşın ve size iyi gelecek olan şeye yönelin.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşılıklı güven duygusuna bağlı ilişkilerinizin gündem kazanmasıyla, kendinizi daha rahat ve esnek hissediyorsunuz. Karşı cinsle ilişkilerinizde yoğun bir duygu alışıverişi içinde olacaksınız. Gizliliği tercih ediyorsunuz.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kariyer,hayatınızda beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Harika bir gün dilerim.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alış verişi içinde olmanıza rağmen en son sözü siz söylemek istiyorsunuz. Dış görünüşünüzün sakinliği çevrenizdeki kişilerin yanılmasına neden oluyor. Kendinizi aşırı zorluyorsunuz.

18 Mayıs 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>