Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı çok sorumsuz hareketler sergiliyorsunuz ve bu konuda bazen aşırıya kaçıyorsunuz. Kendinizi sevgilinize yeteri kadar iyi tanıtmıyorsunuz fakat ilişkinizdeki sorunlardan sizde pek mutlu değilsiniz.

İş yaşamınızda bugün bazı sorunlar yaşayacaksınız. Özelliklearkadaşlarınızla aranızdaki duygusal bağları ortadan kaldırmak isteyecek ve bu konuda yalnız kalmayı tercih edeceksiniz. Amirinizden eksi puan toplayacaksınız.

Harcamalarınızda kısıntıya gitmek istiyorsunuz fakat kendinizi bir türlü kontrol edemiyorsunuz ve aşırı para harcıyorsunuz. Acil ihtiyaçlarınız dışında lükse kaçan alış-verişlerden vazgeçmek zorundasınız.

Bugün alacağınız bir haber sizi oldukça etkileyebilir. Bu haberi ailenizden birinden saklamanız gerekiyor. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğitime çok önem veriyorsunuz. Fırsat buldukça kendinizi geliştirmeye çalışıyorsunuz. Bugün bu konuda harcamalar yapacak, kültürel faaliyetlere katılacaksınız. İyi bir arkadaş çevreniz var. Bir de düşünmeden konuşma huyunuza engel olabilseniz, çevrenizde daha büyük bir sempati toplayacaksınız.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 07:30 Ay-Mars olumlu görünümü, sizi aktif kıldığı gibi, yükselen güven duygunuzla isteklerinizi elde etmenizde hırs kazandırır. Bireysel anlamda moral gücünüz yüksek olur. Başkaları üzerindeki etkiniz bir hayli olumludur. Duygularınızı jestlerle ifade edebilirsiniz. Sizi güçlü, sempatik ve neşeli bir insan olarak gördükleri için, söylediklerinizi doğru bulurlar. Saat 11:44 Ay-Güneş görünümü gayet olumludur. Kendinizi enerjik hissedersiniz. Duygularınızı rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Bu saatlerde keyfiniz yerine gelir. Saat 18:43 Ay, Neptün ile zorlu görünüm yaptığında iç dünyamızda yaşadığımız gelgitlerin, anlaşılması zor olan duygularımızın, ideal bir yaşam arzumuzun peşine düşüyoruz. Birileri ne derse desin, yanlış veya doğru hiç fark etmiyor. Bizim ne gördüğümüz önemli hale geliyor. Yanılsak bilsek bile bu saatlerde pek umurumuzda olmaz. Yeter ki biraz olsun rahatlamamızı sağlasın. -Gerçek olan, benim yüreğimde hissettiğimdir diyerek ilerliyoruz. Bize huzur veren, gönlümüzü okşayan, ruhumuzu canlandıran insanlarla bir arada olmamız dileğimle,

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünyerinde yanlış anlaşılmalarla karşılaşacaksın. Bugünlerde doktor kontrolüne gitmek zorunda kalabilirsin.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim ile ilgili konular gündemi yoğunlaştırabilir. Enerjinizi olmayan ve gerçeklik değeri taşımayan konulara yönlendirmeyin.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularda kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi büyütmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gün içinde çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Gereksiz harcamalar yapmayın. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Tartışmalardan kaçınmalısınız. Ani duygusal değişiklikler olabilir.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarı elde etmeniz için sizi zorlayan insanlar var. Kalbinizi kıran kişiler ise arayı düzeltmeye çalışacak. Bundan gurur duyacağınız aşikar. Fakat iki...

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kararsızlıklarınızı bırakmak, sabır göstermek, ilişkilerinizde anlayışlı davranmak ve kendinizi en iyi şekilde ifade etmek için şanslı bir günde bulunuyorsunuz. Işığınızı en iyi şekilde ifade edebilir, insanlara duygusal, merhametli ve sevgi dolu yönlerinizi göstererek, ilişkilerinizde sevgiyi daha çok hissedebilirsiniz. Bugün size fazladan güzellik/yakışıklılık katan bir enerjinin içindesiniz.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğinize duyduğunuz güvenle sağlam adımlar atmaya meyilli olacaksınız. Dünyevilik ve ruhaniyet arasında gidip gelmeniz mümkün. Bu sizi sıkmasın zira iç dünyanızı zenginleştiriyor.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler güne damgasını vururken egolarla ilgili problemlere daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. İsteklerinizi, heveslerinizi daha çok ortaya koymak isteyebilirsiniz.

1 Ağustos 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

2 Ağustos 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 37' 05"
Ay
Akrep
17° 36' 45"
Merkür
Koç
26° 11' 43"
Venüs
Balık
20° 55' 37"
Mars
Balık
04° 32' 27"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 42"
Satürn
Balık
13° 14' 19"
Uranüs
Boğa
20° 38' 10"
Neptün
Balık
27° 47' 17"
Plüton
Kova
01° 49' 01"
Chiron
Koç
18° 45' 41"
Lilith
Başak
19° 44' 08"
True Node
Koç
15° 35' 40"
Son Güncelleme : 28/03/2024 22:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>