Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün bir çok beklentilerinizin karşılığını alacağınız bir gündesiniz. Gün içinde gelişen bazı olumsuz gelişmelere tepkisiz kalacaksınız ve zamanınızı sevgilinizle geçirmek isteyeceksiniz.

İş hayatınızda bugün performansınızı ispatlayacağınız ve bazı ortak çalışmalar sonucu olumlu sonuçlar elde edeceğiniz bir gündesiniz. Yorucu bir gün geçireceksiniz ama huzurlu olacaksınız.

Harcamalarınızın yoğunluğu sebebiyle hemen hemen bütün kaynaklarınızı tükettiniz ve bazı acil ihtiyaçlarınızı karşılayamayacak duruma geldiniz. Harcamalarınıza biraz dikkat etmelisiniz.

Ailenizle beraber yakında kısa bir seyahate çıkmak zorunda kalacaksınız. Bu yüzden sevgilinizle tartışabilirsiniz. Sevgilinizden uzaklaşmamak için elinizden geleni yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir yaşadığınız sıkıntıları nihayet üzerinizden atmayı başardınız. Bugün gün içinde oldukça neşeli ve keyifli olacaksınız. Beklentileriniz dışında gelişen bazı olaylarla karşılaşmanız muhtemel. Fakat bu olayları fazla önemsemeyeceksiniz. Ailenizle kötü giden ilişkiniz iyileşme dönemine giriyor.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 31 Temmuz saat 17:54-26 Ağustos saat 07:29 tarihler arasında, Venüs-Yengeç burcunda ilerleyecek. Aileniz, değer verdiğiniz her şey önemlidir sizin için. Bir yanınız gitmek istese de, bir yanınız kalmaktan yanadır. Kırılmak, üzülmek istemeyiz. Şöyle bir derinlere dalarız. Sevginin ne kadar kıymetli olduğunu, aile birliğinin önemini bir kez daha anlarız. Giden bir sevgiliyi, bir daha görmemiz mümkün olmayan bir kaybımızı hatırlarız, hüzünleniriz. Eski günleri anarız, kendi kendimize konuşuruz, dertleniriz. Derinliklerimizde saklı olan ne varsa onunla buluşuruz. Hala bitmemiş mesele, bir ilişki bizi üzüyorsa, sağlıkla alakalı bir mesele kafamızı kurcalıyorsa bunlar üzerinde daha fazla durabiliriz. İlişkimizde mutlu isek, sevgilimizin yanında huzur buluruz. Tüm sevdiklerimizi önemseriz. Onlar adına kaygılanırız. Onları kanatlarımızın altına alırız, zarar gelmemesi için. Geleceğimizi garanti altına almak isteriz. Venüs-Yengeç sürecinin güvence dolu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailene düşkünlüğün artıyor. Ailenle fazlaca vakit geçirme tercihin, geçmişli ilgili konuşmalara sebep olabilir.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dedikodulara karşı dikkatli olmalısınız. Sosyal çevre ilişkilerinizde kontrolünüz dışında gelişen olaylara dikkat!

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular da değişiklikler gündeme gelebilir. Toprak, emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Bunun için çaba sarf edeceksiniz. Yeni kararlar almakta, bazı konularda harekete geçirmek için mücadele verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak isteyeceksiniz.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıkılan Kule... Sürekli girdiğiniz her ortama kolayca uyum sağlar konumdasınız. Ancak hep bir aceleniz varmış gibi iddialı koşuşturmacalar yaratıyorsunuz...

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgileriniz ve duygularınız yaşamınıza yön verirken, anlamı rüyalar görebilir, hayatınızdaki her şeyi ve herkesi sevgiyle kucaklama eğilimi göstererek, sevgi dolu taraflarınızı daha fazla ortaya koyabilirsiniz. Akşam saatlerinde aile ve özel yaşamınızda olası sorunlara karşı sakinliğinizi ve sevgi dolu tavrınızı korumanız gerekmekte.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizde geri çekilme isteği görülebilir ve sizin fedakârlık yapmanız gerekebilir. Bu dönemde hayatın anlamını bulma isteğiniz yoğun olacak.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren Yengeç burcuna geçen şans, bolluk, bereket, ilişki, aşk gezegeni Venüs, sizin kolektif temanızı hareketlendirecek. Topluluklara yönelik yapacağınızprojelerinde sevilip, sayılacak ve korunduğunuzu hissedeceksiniz. Arka planda yürüttüğünüz aile meselelerinde kadınlarla ilgili bir konu önemli hale gelir.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

31 Temmuz 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 49' 26" R
Ay
Aslan
02° 52' 06"
Merkür
Koç
19° 20' 09"
Venüs
Koç
13° 47' 26"
Mars
Balık
18° 55' 47"
Jüpiter
Boğa
20° 44' 33"
Satürn
Balık
15° 14' 52"
Uranüs
Boğa
21° 34' 12"
Neptün
Balık
28° 27' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
19° 51' 09"
Lilith
Başak
21° 47' 22"
True Node
Koç
15° 33' 44"
Son Güncelleme : 16/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>