Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişte yaşanmış olanlarla kimseyi yargılamamalısınız. İnsanların her olumsuz deneyimden yenilenmiş olarak çıkacağını unutmayın. Kafanızı netleştirme arayışlarınız kırılmalara neden olabilir.

Çalışma yaşamınızda gerçekleşen istikrarda büyük pay sahibisiniz. Bunun size sık sık hatırlatılması düşündüğünüz kadar gereksiz olmayabilir. Alçak gönüllülüğünüzü bir yerlerde sınırlamanız yararlı olacak.

Günlük bütçenizi kontrol etmek sorunlarınızı asgariye indirebilir. Daha gerçekçi bir bütçe yapmaya ve gerçekçi beklentilere yönelmeye ihtiyacınız var. Bu konularda şansınıza duyduğunuz aşırı güven, sizi masraflı biri yapıyor.

Yaşamınızdaki olumluluklar, olumsuzluklardan daha ağır basıyor. İş yaşamınızdaki tokgözlülüğünüzü başka konularda da göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata başka cephelerden bakmayı öğrenmeniz gerekiyor. Çevrenizde, son günlerdeki ruh halinizi sizinle paylaşmak isteyenler var. Aile ilişkilerinde bugünlerde yakınlaşmalar söz konusu olabilir. Yapıcı ve toparlayıcı özellikleriniz çok işe yarayabilir. Zaman zaman yaşadığınız karamsarlık ve umutsuzluktan çıkışı yanlış yollarda arıyorsunuz.

26 Temmuz 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 26 Temmuz saat 02:41-13 Ağustos saat 04:00 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Merkür, maddi konularda öyle çok açılmak, döküp saçmak zamanı değildir. Oturup hesabımızı iyi yapacağız. Nereye ne veriyoruz, hangi ürüne para yatırıyoruz. Harcamaların bir muhasebeci gibi denetlenmesi zamanıdır. Aslanlar cömerttir ve çoğunlukla da sevdiği bir şeye, önem verdikleri kişilere harcama yaparken hesap kitap tutma halleri yoktur. Görüldüğü gibi maddi kazancımız söz konusu olduğunda ve yatırım gibi bir şeyler düşünüyorsak, bu Merkür-Başak hesabın bilinmesi gerektiği yolunda bize sinyaller gönderecek. Merkür geri hareketi 13 Ağustos-31 Ağustos arasında etkili olacak. Yukarıdaki konular tekrar gündem maddemizde yer alacak. Bu süreçte işlerinizi iyice analiz etmeniz ve doğru kararlar alabilmeniz dileğimle,

26 Temmuz 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü bugün seni rahatsız edeni bulmanı ve yüzleşmeni destekliyor. Bu sıralar kendinle ilgili hesapların var.

26 Temmuz 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son dönemde işiniz için yaptığınız yatırımlar sizi geleceğe yönelik endişelendirebilir.Yeni para kazanım yolları sizi mutlu edecek. Hürriyet Aile /

26 Temmuz 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başladığınız işlerinizde çaba göstermeniz gerekebilir. Harcamalarla ilgili konulara kısıtlama getirmek isteyebilirsiniz. Parasal konularda kısmetleriniz olabilir ama sınırlandırıldığınızı da hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yönetmek için mücadele edebilirsiniz. İşlerinizdeki aksilikler keyfinizi kaçırabilir. Yakın çevrenizdekilerden yardım alabilirsiniz.

26 Temmuz 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞ hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber keyfiniz yerine geldi. Bir dostunuzun rahatsızlığı sizi üzebilir. Vereceğiniz moralle her şey yoluna girebilir...

26 Temmuz 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel ilişkilerinizde uyum, denge ve aşk duygusu öne çıkarken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, hayatınızdaki sosyal ilişkiler ağının size katkısını daha rahat gözlemleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle uyumlu bir gün geçirebilirsiniz.

26 Temmuz 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi alanlarda zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz. Ticaretle uğraşıyorsanız, bu 2 haftadan olumlu etkileneceksiniz.

26 Temmuz 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayat temponuzdaki roller coaster etkisiyle baş etmek kolay değil. Fakat bu durum cesaretle neler başarabileceğinizi kendinize ve çevrenize kanıtlamanıza yardım edecek. Öz güven duygunuzu hayata optimist bakış açınızla bütünleştirirseniz, duygusal açıdan rahatlarsınız. İlişkilerinizdeki gerginlik birkaç gün daha etkili olur.

25 Temmuz 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

26 Temmuz 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 25' 50" R
Ay
Başak
04° 50' 55"
Merkür
Koç
17° 43' 56"
Venüs
Koç
17° 04' 50"
Mars
Balık
20° 59' 50"
Jüpiter
Boğa
21° 20' 57"
Satürn
Balık
15° 30' 56"
Uranüs
Boğa
21° 42' 53"
Neptün
Balık
28° 32' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 33"
Chiron
Koç
20° 00' 32"
Lilith
Başak
22° 05' 07"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 19/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>