Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın çevrenizin umutlandırıcı telkinlerinden fazla etkilenmemelisiniz. İlişkinin daha başlangıcındaki keyifsizliğiniz, geleceğin ipuçlarını veriyor gibi. Belki de daha en başından kökten kararlar almanız gerekecek.

Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz, haklı kaygılar içinde daha da gelişiyor. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç gün içinde umutlarınız artabilir.

Dönemi ancak katı bir tasarrufla atlatabileceğinizi düşünüyorsunuz. En ince ayrıntılara kadar ekonomik yaşama çabanız sizi yoruyor. Bu sıkı para politikanız, aile içinde de kendini hissettiren tepkilerini gösterebilir.

Yabancısı olduğunuz bir konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekiyor. Hatanızı sürekli tekrarlama ihtimaliniz var, Bu size çok şey kaybettirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elde ettiğiniz başarıların beklediğiniz ölçülerde paylaşılmamasının arkasında, bazı hastalıklı yaklaşımlar var. Bu konuda alacağınız eleştirel değerlendirmelere kulak tıkamakla bir şey kaybetmeyeceksiniz. Yaşamınızda gittikçe özelleşen birini daha yakından tanıma isteği içindesiniz. Bugünlerde bununla ilgili fırsatlarınız olacak.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 20 Temmuz saat 15:19-05 Eylül saat 12:35 tarihleri arasında iki yıl sonra burcunuzda ilerleyecek Mars, geçtiğimiz iki yıllık sürede yaşanan gelişmelere, geldiğimiz noktaya bakmanın önemini vurguluyor. Bu süreç sizin için iki yıllık yeni bir planlamanın da işaretçisidir. Kendinize bir yol ve bir amaç belirleyerek onun için mücadele edebilirsiniz. Ayrıca başladığımız işleri bitiririz, önceden karar verdiğimiz şekilde rotamızda cesurca ilerleriz. Liderlik yönlerimizi öne çıkar. Gücümüzü göstermeyi, ilgi odağı olmayı, takdir edilmeyi isteriz. Bunu başarırız da. Yeteneklerimizi sergileriz, insanların beğenisini kazanmaktan zevk alırız. Aklımıza koyduğumuzu yaparız. Gösteri, sanat, sportif faaliyetler başarılı şekilde yürür. Bedenimize, görüntümüze önem veririz. Değişik bir şeyler deneriz. İmajımızı yenileriz. Tatile çıkabiliriz, organize faaliyetlerde bulunuruz. Gururlu tepkilerimiz vardır. Bizi umursamayan insanlara tepkimizi gösteririz. Hareketlerimizde babacan veya anaç tavırlar vardır. Sevdiklerimizi korur ve gözetiriz. Sen yaparsın demeleri gururumuzu okşar. Değerlerimizi savunuruz. Alanımızı olumsuz etkilerden koruruz. Mars-Aslan geçişinin her birimiz için olumlu gelişmelerle dolu geçmesi dileğimle,

20 Temmuz 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün okuduklarını daha etkin bir şekilde anlayıp bilgiye dönüştürebilirsin. Strese bağlı olarak ağrı çekmen olası.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tavrınızda ki sert etkiler toparlanması zor durumlara yol açabilir. Trafikte dikkatsizlikten dolayı ufak sıkıntılar yaşayabilirsiniz temkin!

20 Temmuz 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz bir gündesiniz. Beklemediğiniz olaylar karşısında tepkisel davranabilirsiniz. Bazı konularda bitişler meydana gelebilir. Kendinizi sosyal konularla oyalamak isteyebilirsiniz. Gün içinde sıkıştığınız konularda yardım alabilirsiniz.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birini kafaya taktınız. Uzaktan takip ediyor ve o insanı elde etmek için plan yapıyorsunuz. Uğraşılarınızın gereksiz olduğunu zamanla anlayacaksınız.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars bugünden itibaren burcunuzda ilerliyor olacak. Bu geçişle birlikte sağlığınıza her zamankinden çok dikkat etmelisiniz. Fiziksel aktivitelerde, sporda sakatlanmalara, kazalara karşı daha tedbirli olmanız gerekiyor. Ayrıca beslenme düzeninizi de kontrol altında tutmalısınız. Mars size enerji getirebilir, ancak bunu doğru kullanmadığınız takdirde yıpratıcı olabilir.

20 Temmuz 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini daha sağlam bir enerjiye bırakıyor. Fiziksel gücünüze sahip çıkın. Kaza ve sakarlıklara karşı dikkatli olun. Enerjinizi kontrol etmelisiniz.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

5 Eylül tarihine kadar Mars'ın Aslan burcuna geçmesiyle çok hareketli bir döneme giriyorsunuz. Tanınırlığınız, bilinirliğiniz artar. İkili ilişkilerinizde baskın tavırlar sergilemek ister, sürekli ilgi beklersiniz. Diğer yandan aşk hayatınızda abartılı duygularla buyurgan bir kişilik sergiler her şeyi yönetmek istersiniz. Tüm aşırılıklardan uzak durun. Yoksa kibir size zarar verir.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

20 Temmuz 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 11' 05" R
Ay
Oğlak
08° 05' 37"
Merkür
Koç
16° 28' 26"
Venüs
Koç
29° 25' 33"
Mars
Balık
28° 44' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 34"
Satürn
Balık
16° 27' 43"
Uranüs
Boğa
22° 16' 27"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 12"
Lilith
Başak
23° 11' 46"
True Node
Koç
15° 23' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>