Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

O, kendisini size fark ettirmek için elinden geleni yapıyor. Çok yakında bu ilgisinden haberdar olabilirsiniz. Önemli gelişmelere açık günler içindesiniz. Bundan yararlanmayı bilin.

Kararsızlıkların ya da umursamazlıkların yolunuza çıkmasına izin vermiyorsunuz. Bir süre kolektif tutumlardan kaçınıp bireysel davranmanız yararlı olabilir.

İhtiyaçlarınızı asgari ölçülerde sınırlamanın getirdiği rahatlık azımsanacak gibi değil, doğru yoldasınız. Alacağınız maddi değeri yüksek bir hediye sizi sevindirecek.

Çevrenizdekileri görmeniz için, daha alıcı gözlerle bakmayı bilmeniz gerekiyor. Hemen yakınınızda fark etmenizi bekleyen pek çok güzellik var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen geçmişi düşünmekten bugünü yaşayamaz hale geliyorsunuz. Bugünlerde içinde bulunduğunuz zamanı değerlendirmek yararınıza olacak. Duygusalsınız. Davranış ve kararlarınızı bu özelliğinizden bağımsız belirlemede zorluklar çekiyor gibisiniz. Bugünü, algılama yeteneğinizi diri tutarak geçirmeniz halinde çok sevinçli bir akşam yaşayabilirsiniz.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 09:12-10:32 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Etrafınızda gelişen olayları rahatsız edici yönleriyle ele almak mümkündür. Yani bardağın hep boş tarafı görüldüğü için keyif duymak neredeyse zordur. Benim bu zaman diliminde size tavsiyem ne olursa olsun sağduyulu davranmanız, olayları kendi akışına bırakarak zorlamamanızdır. Saat 10:32 Ay-İkizler burcu seyir etkinliğinde ilişkimizle alakalı konular üzerinde konuşmamız ve isteklerimizi dile getirmek sorunları halletmek isteriz. Renkli ve sıra dışı fikirlerimiz dikkat uyandırmamızı sağlayabilir. Yolculuk planlaması yapabilir, etrafımızdaki insanlarla konuşmaktan zevk alırız. Saat 22:16 Merkür-Satürn görünümü, ailemizi, yuvamızı ilgilendiren konulardaki düşüncelerimizi ortaya koymamızda yardımcıdır. Gönlünüz her dem huzur bulsun. Kalben sevgilerimle,

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gökyüzü seni alım-satım ve ticaret alanlarında destekliyor. Önüne çıkan fırsatları iyi değerlendirmende fayda var.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevilme duygusu veya sevme duygusu oldukça yüksek olabilecek. Sorumluluklarınızı ve rutin işlerinizi düzene sokabilirsiniz.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için başkalarından yardım alabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza da zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Hobilerinizle ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmek için planlar yapabilirsiniz. Değişiklikler sizi rahatsız edebilir. Mücadele içinde olmak sizi daha zor durumlara sokabilir.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Örtünme... En az kendiniz kadar sempatik bir dost edineceksiniz. Ancak bazı sırlarınızı asla açmamalısınız.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geçici bir süre ruhsal olarak engellenmiş, sınırlanmış, baskı altında hissedebilirsiniz ve aile ilişkilerinizde mesafe, soğukluk yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda romantik teklifler alabilir, partnerinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz ancak onların duygusal iniş çıkışları veya geçmişle ilgili bazı takıntılarının, incindikleri yerlerin üzerine gitmemelisiniz.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk, çocuk ve eğlence hayatınızın sorumluluklarını hayatınıza geçirebilirsiniz. Önemli konuşmalar ve görüşmeler sağlam kararlara bağlanabilir. Sanatsal işlerinizde güzel gelişmelere açıksınız.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay İkizler burcunda seyahat ederken sizi arkadaşlarınızla bol iletişime sokacak. Ayrıca eğitim konularında ilerleme kaydedeceksiniz. Kendinize fırsat kapıları açabileceğiniz perspektife ve zihinsel enerjiye sahip olacaksınız. İlginizi çeken kitaplar satın alabilir. Merak duyduğunuz konularda ulaşmak istediğiniz bilgilere erişebilirsiniz.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

19 Temmuz 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 16' 20" R
Ay
Oğlak
09° 17' 36"
Merkür
Koç
16° 29' 58"
Venüs
Koç
29° 32' 13"
Mars
Balık
28° 48' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 50"
Satürn
Balık
16° 28' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 46"
Neptün
Balık
28° 52' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 30"
Lilith
Başak
23° 12' 22"
True Node
Koç
15° 23' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>