Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizin de duygularınız çevrenizi etkileyecektir. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Duygusal olarak bazı şüphelere kapılabileceğiniz bir gündesiniz ve aşk yaşamınızda bir durgunluk olabilir. Aşk hayatınıza ilişkin bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ve anlaşılamamaktan yakınabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla iletişimlerinizde aksamlar meydana gelebilir.

Sizin ilkelerinizle bağdaşmayacak bir durumda kalabileceğiniz bir gündesiniz. Ufak tefek sorunlar ve tatsızlıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.Beklediğiniz bir haberde yada gelişmede gecikmeler oluyor ancak beklentilerinizi net bir şekilde planlayabiliyorsunuz.Alacağınız kararlar konusunda çok dikkatli olmalısınız,mantık hataları yapabilirsiniz. Dikkatinizi işinize yönlendireceksiniz. İş ortamınızda her zamankinden çok çalışmanız gerekebilir ve üzerinize çok fazla yük alabilirsiniz.

Maddi konularda temkinli davranacağınız ve gereksiz harcamalardan kaçınacağınız bir gündesiniz. Daha çok gelirlerinizi arttırmaya yönelik bazı düşünceler içine girebilirisiniz.

Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi fazla yormamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaklarla ilgili konular ve uzaktan haberler gündeminize gelebilir. Yurt dışı, yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilir, düşüncelerinizi başkalarına aktarma ve onlarla paylaşma telaşı içinde olabilirsiniz.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar dün saat 20:00 den beri boşlukta ilerleyen Ay, saat 02:52 olana dek etkisini sürdürecek. Bardağın dolu tarafını görmekte fayda var. Saat 02:52 itibariyle Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Sizin için bu saat sonrası fikirlerinizi açıklamak gayet kolay ve her alanda öne çıkmanız mümkündür. Başkaları kaybettiğinizi düşünse bile zorlukları yenebilecek gücünüz yanınızdadır. Hangi konuda olursa olsun, hiç merak etmeyin, siz isterseniz bugün altından kalkamayacağınız sorun yoktur. Sevgiyle dolu, huzurlu, mutlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjik, hareketli ve isteğinizin yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Bugün alacağınız haberler ve karşılaşacağınız olaylar size büyük bir keyif verecek. Dostluklarınızı pekiştirebilir, yakınlarınızla daha sıcak ilişkiler kurabilirsiniz. Sevdiğinizin ilgisi moralinizi daha da yükseltebilir.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni arkadaşlıklar yeni ortamlar motivasyonunuzu yükseltecek. Aşk hayatınızda artık neyin sizin için doğru neyin yanlış olduğuna dair önemli kararlar alabilirsiniz. Hürriyet Aile /

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uzaklarla ilgili işler ve kendinizi geliştirebileceğiniz imkanlar var. Ancak yolculuklar daha yorucu ve uğraştırıcı da olabilir.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarının taleplerine istemeseniz dahi kulak vermeniz yararınıza olabilir. Politik olmak olumlu hava yaratabilecekken asi davranmayın...

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizin giderek daha da artacağı bu dönemde kısa yolculuklar ve planlar sizi tatmin etmeli, yoksa arzularınız yüzünden zorlanabilirsiniz. Enerjinizi doğru kullanmaya özen göstermelisiniz.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Koç burcuna geçerek sizin lider, dinamik, neşeli, kararlı tavrınıza destek veriyor. Sürprizlere açık olun. Partneriniz sizin için bir seyahat planlamış olabilir. Yolculuklarda yeni kişilerle tanışıp, aniden birine aşık olabilirsiniz. Hayatın akışını kabul ederek yaşamayı seçin. 15 Temmuz

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

15 Temmuz 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 43' 05" R
Ay
Aslan
07° 13' 23" R
Merkür
Koç
27° 57' 45"
Venüs
Boğa
17° 54' 23"
Mars
Koç
10° 15' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 60"
Satürn
Balık
17° 40' 37"
Uranüs
Boğa
23° 08' 26"
Neptün
Balık
29° 17' 19"
Plüton
Kova
02° 04' 28"
Chiron
Koç
21° 24' 17"
Lilith
Başak
24° 51' 38"
True Node
Koç
14° 54' 00"
Son Güncelleme : 14/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>