Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde alacağınız kararlarda cesur olun. Uzun bir erteleme dönemi, en azından kalıcı dostluğu sağlayabileceği gibi, her şeyi sil baştan da yapabilir. Her tür duygusallıktan arınıp mantıklı kararlar gerekiyor.

Önümüzdeki günlerde ilginç öneriler, size bağlayıcı kararlar aldırabilir. Bir sistem oluşturmaya, belli düzenler içinde çalışmaya ihtiyacınız var. Bu çabalar içindesiniz, karşılığını göreceksiniz.

Önümüzdeki günler içinde para konulu bir yolculuğunuz var, bu yolculukta sıkı tartışmalar söz konusu. Çok küçük umutlarla beklediğiniz bir miktar para, değişik bir kanaldan elinize geçebilir.

Taraf olmaya epeyce zorlanacağınız bir konudan, hızla uzaklaşmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beyninizdeki içtenlik, yapmacıklık tartışmalarında doğru sonuçlara varmanız bugünlerde pek mümkün görünmüyor. Tartışmaları yaşadığınız alan, sağduyuya çok uygun değil gibi. Bilgi alışverişlerinizde kopukluklar söz konusu. Görünürde sevindirici haberler var, ama kuşkuculuğunuz haberlerin bir kısmını endişeli karşılamanıza yol açacak.

16 Temmuz 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 09:38 Ay-Merkür görünümü, önceden belirlenmiş randevular, incelemeler için uygundur. Kurallarla sınırlanmadan, bildiğiniz şekilde hareket etmek isteyebilirsiniz. Biz olmaktan ziyade, ben olgusunun güçlü olduğu bugün, eğer sizi üzen, rahatsız eden konular varsa bunları dikkatli bir şekilde dile getirebilirsiniz. Saat 11:06 Ay-Pluto görünümü, bu saatte başlanan işler için kendinize zaman tanımalı, sabırlı olmalısınız. Bilgi ve tecrübenize güveniniz. Ancak şartlara göre hareket etmeyi ihmal etmeyiniz. Saat 18:50 Ay-Satürn görünümü, her ne pahasına olursa olsun özgür olmak arzunuzu işaret ediyor ve hayatınızla ilgili vermek istediğiniz kararların da göstergesi oluyor. Her şeyi bir daha gözden geçirdiğinizde sizin için nelerin önemli olduğunu tespit edebilirsiniz. Saat 22:26 itibariyle Koç burcunda oluşacak sondördün, bir yandan değerlerini kollayan, sakin sessiz bir şekilde yaşayan, suya sabuna dokunmadan elindekileri korumaktan yana olan bireyin aslında bir hayli gergin olduğunu gösteriyor. Çünkü dış dünya tarafından baskı altına alınıyor, mesleki alanda cesur hareket etmesi gerekiyor, toplumsal anlamda öne çıkması lazım. Kişi bu iki farklı dürtü arasında doğal olarak gerilim yaşıyor. Burada dikkat edilmesi gereken husus, öncelikle kendinize güven duymak ve endişeli olmamak. Ancak hırsla, sırf atak olayım, cesur davranıp öne çıkayım diye de, yanlışa sürüklenmemek. Ne istediğinizi iyi bilirseniz hem sakince yol alırsınız hem de mesleki alanda doğru hedef tayininde bulunabilirsiniz. Mutlu Pazarlar dileğimle,

16 Temmuz 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjik, hareketli ve isteğinizin yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Bugün alacağınız haberler ve karşılaşacağınız olaylar size büyük bir keyif verecek. Dostluklarınızı pekiştirebilir, yakınlarınızla daha sıcak ilişkiler kurabilirsiniz. Sevdiğinizin ilgisi moralinizi daha da yükseltebilir.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili yaşadığınız haksızlıklarla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Bunlarla ilgili haklıyken haksız duruma düşmemek adına daha sabırlı davranmanız iyi olacaktır. Hürriyet Aile /

16 Temmuz 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hislerinizi daha kolay aktarabileceğiniz bir gündesiniz. Bir yere bağlı kalmaktansa dışarı çıkmalısınız.

16 Temmuz 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçe kapanıksınız. Geçmiş gözünüzün önünde gidip geliyor. Bunun size hiç faydası yok. En küçük aksilikte hırsınızı geçmişte yaşananlarda aramamalısınız.

16 Temmuz 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dışarıda zaman geçirmek için harika bir gün oalbilir. Bulunduğunuz ortamın dışına çıkarak yeni insanlarla tanışabilir, yeni yerler görebilir, edindiğiniz deneyimlerden çok şey öğrenebilirsiniz.

16 Temmuz 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla ve varsa çocuğunuzla dış ortamlarda vakit geçirmek isteyeceksiniz. Onlar için bir şeyler yapmak önem kazanabilir. Günün ilerleyen saatlerinde yalnız kalmak, biraz dinlenmek ve dış ortamlarda bulunmak arasında gidip gelebilirsiniz.

16 Temmuz 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Grupların içinde çok da gerçekçi olmayan sevgi gösterilerine maruz kalabilirsiniz. Herkesin özünde ne düşündüğünü sezgileriniz size anlatır. Bu arada çıktığınız seyahatte partnerinizle romantik zaman geçirebilirsiniz. Spiritüel, okült, metafizik gibi soyut konulara ilgi duyabilirsiniz. Evrensel aşka kalbinizi açın.

16 Temmuz 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

16 Temmuz 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 19' 48" R
Ay
Koç
07° 07' 07"
Merkür
Koç
19° 41' 11"
Venüs
Boğa
07° 13' 41"
Mars
Koç
03° 37' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 26"
Satürn
Balık
17° 00' 25"
Uranüs
Boğa
22° 38' 15"
Neptün
Balık
29° 03' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 26"
Lilith
Başak
23° 53' 54"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>