Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz aceleyle alınan kökten kararların şimdiki pişmanlığı pek anlamlı değil. Geriye dönüş konusunda ciddi engeller, zorlanmalar söz konusu olabilir. Ama çabaya değer.

Özel yaşamınızda son zamanlarda yaşadığınız sorunlar, sizi iyice işinize yöneltiyor. Çabalarınızdaki gözle görülür artış, duygusal karmaşalardan kaçış kaynaklı da olsa, bundan yararlanabilirsiniz.

Kabul etmekte zorlanacağınız bir teklif, sizi oldukça duygulandıracak. Satın alma işlerinde biraz yüzü yumuşak görünüyorsunuz. Bu anlamdaki güvensizlikler, pek haksız görünmüyor.

Biraz itelenerek dahil olduğunuz bir katılımda geleceğinizle ilgili fırsatlarınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizle ilişkileriniz, yakın çevrenizin müdahalelerine çok açık görünüyor. Buna her yerde açık açık konuşarak siz de zemin hazırlıyorsunuz Kişisel zevklerinize önem veriyorsunuz. Bu öneme belli sınırlar çizmeniz, birtakım ilişkilerinizde kaçınılmaz gereklilik gibi görünüyor. Yakın dostlarınızdan alacağınız bazı duyumlar, size bugünlerde yön verebilir.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 08:04 Ay-Boğa burcu seyrinde, maddi konularda sakince düşünmek gerekiyor. Genel olarak üzerimize sorumluluk yüklenmesinden pek hoşlanmayız. Rahat etmek, huzur bulmak ihtiyacımız gayet yoğundur. Tutkularınızı, hem zihinsel hem fiziksel boyutta tadını çıkarmak isteriz. Geleceğimiz veya şu anki durumumuzla alakalı düşündüğümüzde, güvence olgusu ister istemez öne çıkıyor. Saat 17:33 Venüs-Neptün görünüm etkisi altında, idealleriniz, ortaya koymak istediğiniz hedefleriniz, arkadaşlık ilişkileriniz, umutlarınız, projeleriniz ve ülkünüz konusunda gerçekçi olunuz. Eğer zaman kaybetmek ve de dağılmamak istemiyorsanız, mantıkdışı ve görünmez korkularınızın esiri olmayınız. Siz eğer kendinizden geçmeden akıllı ve sağlam temeller üzerine yaşamınızı kurmaya karar verirseniz hiçbir kişi veya olayın etkisi altında kalmadan zekice ilerleyebilirsiniz. Yeni hafta boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar dilerim. Kalben sevgilerimle,

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşler bugün seni zorluyor. Eğer evli ve çocuğu olan bir Aslan burcuysan; eşin ailene karşı ilgisizliğinden yakınabilir.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır gündemde olan bir konu varsa netleştirme fırsatları ile karşılaşabileceksiniz. İyi bir takip yeteneğinizin olması olayları hızlı çözmenize yardımcı olacak.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde başarılı olmak için çaba sarf edeceksiniz. Göz önünde olmak için mücadele edebilirsiniz. En iyisini yapmak için enerjinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Ticari konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Sözleşmelere önem vermelisiniz. Üstlerinizden destek görmek için daha sabırlı olmanız gerekebilir.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kilonuzla ilgili değişiklikler sizi biraz yıpratabilir. Beslenme düzeninize daha fazla dikkat edin. Sofranızda eksik etmemeniz gereken besinlere dikkat edin!

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç gün boyunca önemli işlerden uzak durun. Parasal konularda çevrenizin yanlış yönlendirmesi söz konusu olabilir. İlişkilerinize dikkatli olun.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk gününe oldukça iyimser başlıyorsunuz. İş hayatınızda önceden ektiğiniz tohumların meyvelerini toplamaya başlarsınız. Ev almak, evlilik hazırlığı yapmak, ebeveynlerle alınacak kararlı harekete geçirme zamanı. Toplum önünde saygınlık kazanmak, yöneticilerinizle uyumlu ilişkiler içinde olmak ve projelere başlamak için zaman kaybetmeyin.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.

17 Temmuz 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 24' 51"
Ay
Kova
23° 40' 50"
Merkür
Koç
17° 48' 60"
Venüs
Boğa
03° 31' 27"
Mars
Koç
01° 18' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 09"
Satürn
Balık
16° 45' 14"
Uranüs
Boğa
22° 27' 52"
Neptün
Balık
28° 58' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 26"
Lilith
Başak
23° 33' 54"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>