Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal konularda oldukça şanslı olacaksınız. Aşk yaşamınızda küçük yenilikler olabilir yada güzel zaman geçirebilirsiniz. Fikirlerinizi iyi değerlendirmelisiniz.

İş yaşamınızda genel bir hareketlenme göze çarpıyor ve işle ilgili bir çok iletişime girebilirsiniz. Genel olarak çeşitli gerilimler yaşayabilirsiniz ancak bu gerilimlerin sizi motive etmesi söz konusu olacaktır.

Özel hayatınıza özen göstermeniz harcamalarınızı çoğalttı ve önümüzdeki günlerde bu yüzden sıkıntıya düşebilirsiniz. Daha dikkatli olmalısınız parasal konularda.

Bugün trafikle ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Özellikle yağışlı günlerde biraz daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aileniz son günlerde en büyük desteğiniz. Her tür sorununuzu onlarla paylaşıyorsunuz. Bugün onlardan bir konuda önemli bir destek görebilir ve kendinizi çok rahat hissedebilirsiniz. Bir süredir göremediğiniz arkadaşlarınızla görüşme fırsatı bulabileceğiniz bugün genel olarak neşeli ve rahat geçecek.

18 Temmuz 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, iki önemli görünüm etkisinde Salı günümüz başlayacak. İlki, saat 04:37 Mars-Uranüs mücadeleci görünümüdür. Tüm burçların farklı alanlarda stres yaşamasına neden olabilir. Sizin için anlamı, yeni bir sayfadan hayata bakmak ve özgür bir şekilde hareket etmek isteyen bireyin, geri planda kalmanın, zamana gebe durumların sıkıntısını yaşama halidir. Bir yandan â€'Kendime sahip çıkayım ve kimsenin beni yönetmesine izin vermeyeyim diye düşünürken, diğer yandan geçmişte yaşananlara sığınarak dış dünyaya bir perde çekebilir. Çoğu zaman da insanlara, olaylara, hatta en yakınlarına bile uyumlu davranmakta zorlanabilir. Peki ne yapılmalıdır? Şu cümleyi tekrarlamak faydalı olabilir. -Bugünler geçecek ve çok yakında kendim için yepyeni bir sayfa açacağım ve yaşadığım deneyimlerin bana kazandırdıklarını ileride gülümseyerek hatırlayacağım. İşte bugünkü enerjinin yarattığı gerilimi aşabilmenin en etkili yöntemi de budur. İkincisi, saat 23:09 itibariyle etkili olacak. Venüs-Jüpiter görünümü, sosyal yaşamda sizi çekici kılıyor. İletişiminizle, kararlarınız ve duruşunuzla gözler üzerinize çevriliyor. Yakınlarınızla her türlü ilişkinizde şans sizden yana. Yolculuklar, yeni tanışmalar gündeminizde yer alıyor. İş hayatınızla ilgili konularda verilecek karar, doğru yönde gelişiyor. Bir projenin beğenilmesi mümkün. Aşkta her şey emrinize amade diyebiliriz. Gün boyunca yüzünüzden gülümseme eksik olmasın. Canı gönülden sevgilerimle,

18 Temmuz 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruhsal kaygılarının ön planda olabileceği bir gün. Çalışıyorsanarkadaşlarından biriyle gerginlik yaşayabilirsin.

18 Temmuz 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski yaraların üzerini silme kararınızı uygulama vakti geldi. Gündelik yaşamınızda rutin işlerinizin aksaması sizi zor durumda bırakabilir.

18 Temmuz 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle anlaşmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi zor duruma sokabilir. Gündeminiz çok yoğun olabilir. Etki altında kalacağınız durumlar olabilir. Bazı konularda hızlı karar alabilirsiniz. Düşüncelerinizde abartılar olabilir.

18 Temmuz 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün önem verdiğiniz kişilerle görüşüp ciddi konularla ilgilenebilirsiniz. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik moralinizi yükselten gelişmeler meydana geliyor ve böylece kendinize olan güveniniz yükseliyor. Mesleki konular gününüzü meşgul edebilir. İş çevresini vehayatını yakından ilgilendiren olay ve kavramların, bazı beklenmedik sürprizleri getirdiğini de görebilirsiniz.

18 Temmuz 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedeflerinize yönelik kararlı bir tutum sergileyebilir, kariyerinize,hayatınıza, planlarınıza öncelik tanıyabilirsiniz. Başarılarınızla, yaptıklarınızla dikkat çekeceğiniz bir gün olabilir.

18 Temmuz 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklenmedik olaylar ya da bir insanın sizinle uğraşması söz konusu olabilir. Seyahatlerinizde dikkatli olun. Sabırsızlıktan kaçınmanız gerekiyor.

18 Temmuz 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dernekler, örgütler ve arkadaş gruplarınız arasında herkese öncülük edebileceğiniz bir güne merhaba diyeceksiniz. Yeni çevrelerle tanışabilirsiniz. Farklı grupları bir araya getirerek bir organizasyon yönetebilirsiniz. Aşırı alışveriş yapmak, lüks ürünlere ilgi duymak gündeme gelebilir. Şans oyunları ve kumar gibi lüks harcamaları abartmayın. Bu dönemde yakın bir dostunuzla eğlence sektörüne yatırım yapabilirsiniz.

18 Temmuz 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

18 Temmuz 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 17' 59"
Ay
Kova
22° 00' 51"
Merkür
Koç
17° 45' 19"
Venüs
Boğa
03° 22' 43"
Mars
Koç
01° 12' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 30"
Satürn
Balık
16° 44' 37"
Uranüs
Boğa
22° 27' 28"
Neptün
Balık
28° 57' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 02"
Lilith
Başak
23° 33' 07"
True Node
Koç
15° 20' 50"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>