Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde ilginç tesadüfler dikkatinizi çekebilir, bunlara ilgisiz kalamayabilirsiniz. Aşkta kapanmış olan sayfaları arada bir karıştırıyor, hiçbir anının unutulamayacağına inanıyorsunuz. Bu inanç, tesadüflerin getireceği hoşluğa engel olamayacak.

İşlerinizi geliştirme uğraşlarınız, bu sıralar olumsuz anlamda, biraz da olsa, etkilenebilir. İş hayatınızdaki umutlarınıza bugünlerde sıkı sarılmanız gerekiyor. Çoktandır beklediğiniz haber bugünlerde size ulaşacak.

Son harcamalardan sonra tekrar doğrulmanız biraz zamana bağlı olacak. Bugün gelirinizin yetersizliği ile alakalı bir görüşmeniz olabilir. Bu görüşmede şansınız yüksek.

Bitmiş aşk ilişkilerini dostluğa dönüştürmenin çok kolay bir şey olmadığını bilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın ilişkilerinizde elverişli bulduğunuz koşullar, bugünlerde size sürprizler yaratabilir. Bu yeni durum, size bu konularda kısmen de olsa, yetersiz değerlendirmeler içinde olduğunuzu gösterecek. Sürekli problem yaratan ve zihninizi meşgul eden bir oluşum önümüzdeki günlerde belirginleşecek. Ama bu netlik, problemin boyutunu büyültebilir.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 22 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Güneş, olumlu ve güçlü bir enerji akışıdır. Hani deyim yerindeyse, Aslanın kendini Aslan gibi ifade edebildiği bu dönemin kıymetini bilmek ve gayet akıllı bir şekilde değerlendirmek gerekir. Her yıl Güneş bu tarihe geldiğinde canlandığınızı, dünyaya güvenle baktığınızı, etkileme gücünüzün arttığını, cömert tavırlarınızın yükseldiğini, bir yaş daha almanın bilgeliğini fark edersiniz. Akıllıca değerlendirilmesi halinde bu süreçte, planlarınızı gözden geçirebilir, kişisel anlamda yapmayı düşündüğünüz işleri, girişimleri ele alabilir, eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Tüm Aslan burcu mensuplarının, sırayla doğum günlerini kutlayacağı bu süreçte, bir yaş daha ilerlemenin size kazandıracağı farkındalık ve deneyim sahibi olmanın gücüyle kendinizi gayet iyi hissedebilirsiniz. Çevrenizle sıcak ve içten paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Ancak bir hatırlatmada bulunayım. Bu yıl ki, Güneş-Aslan geçişi, gölgeli günleriyle birlikte 7 Ağustos itibariyle Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Bu tarih sonrası harcamalar, yatırım, bütçenizle ilgili konuları dikkatli şekilde tekrar gözden geçirmekte yarar var. Güneşin ışıkları yolunuzu aydınlatsın. Gönülden sevgilerimle,

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki herkesin açık ve net olmasını istiyorsun. Daha önce tartıştığın bir arkadaşınla bugün yolun kesişebilir.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ve kariyerinizi ilgilendiren önemli konular önünüze gelebilir. Bazı durumlar sizi farklı bir sorumluluk algısına yönlendirebilir.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Henüz yeniay doğmadığı için bugün koşullar yorucu ve sıkıştırıcı olabilir. Bugün bekleme ve sıkışma olabilir, elde olmayan nedenlerle uğraşabilirsiniz.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

yanlış anlaşılmaktan dolayı bir yakınınızla kırgınlık yaşayabilirsiniz. Alınganlık yapmak yerine konuşarak sorunu ortadan kaldırabilirsiniz..

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş'in bugün burç değiştiriyor ve burcunuza ilerliyor. Yaklaşık bir aylık önümüzdeki dönem boyunca ışığınızla, pırıltınızla en dikkat çekici burç olmaya hazırlanın. Yaratıcılığınızı, kişiliğinizin renkli, canlı, parlak yönlerini ortaya koyabilir, özgüveniniz ve cazibenizle tüm gözleri üzerinize çevirebilirsiniz.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi düşüneceğiniz, isteklerinize yoğunlaşacağınız ve görüntünüze önem vereceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Planlarınızı dillendireceksiniz.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi insanların duygusal krizlerini yönetmek zorunda hissetmeyin. Gündelik hayatta iletişimde olduğunuz insanların hepsi tek tek kendi sorunlarına çözüm bulmalılar. Herkesin babası olmaya gayret göstermeyin. Optimist yapınız, sadakat duygunuzla, insanlara cömertçe sunduğunuz değerlerinizin kıymetini herkes bilmeyebilir.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

22 Temmuz 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 48' 29" R
Ay
Akrep
23° 24' 37"
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 08' 47"
Mars
Balık
26° 03' 33"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 12"
Satürn
Balık
16° 08' 42"
Uranüs
Boğa
22° 04' 40"
Neptün
Balık
28° 45' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 18"
Lilith
Başak
22° 48' 39"
True Node
Koç
15° 34' 59"
Son Güncelleme : 25/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>