Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günler içinde sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun. Doyurucu özel zevklerinizle yetiniyor gibisiniz. Birkaç güne kalmadan, bunların her şeye yetmediğini hissettiren birtakım elektriklenmeleriniz olabilir.

Bazı aksaklıklarda önemsemez tavrınız, daha da problem yaratabilir. Sizin karşınızda hemen, hemen her konuda şansını yitirdiğini düşünen saplantılı biriyle sorun yaşıyorsunuz.

Eğlencenize, hobilerinize de para ayırabiliyorsunuz. Bugünün şartlarında, bunlar çevreye pek sevimli gelmeyebilir. Para tartışmalarına girmemeye çalışmalısınız. Geçenlerde tanık olduğunuz sevimsiz para tartışması sizi bir süre daha etkileyecek.

Bugünlerde günlük sorunlara ve ayrıntılara önem vermeniz gerekiyor. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde geleneksel yaklaşımlar ve davranışlarla çelişkileriniz var. Kendinize daha uygun ortam arayışlarına yönelebilirsiniz. Bunun bazı ilişkilerinizi zedeleyeceği endişeniz, oldukça gerçekçi, ama başka çareniz yok gibi. Daha kararlı görünmenizi gerektiren bir konu, şu sıralar gündeminizi işgal edebilir. Yeni bir yöntem belirlemenizde yarar var.

21 Temmuz 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 03:25 Güneş-Uranüs mücadeleci görünümü, kişinin bir yandan huzur ve güvenliğini önemseyerek, suya sabuna dokunmadan kendisini koruma altına alışınızı işaret eder. İnsan böyle bir görünüm nedeniyle tam olarak yönünü, yolunu çizmekte zorlanabilir. Dış dünyanın şartları uygun olmayabilir veya kişi değişimden ürkebilir. Ne yapılmalıdır. Öncelikle tam olarak neyi istediğinizi tam olarak belirlemeniz gerekir. Farklı bakış açılarıyla durumunuzu ele alırsanız bir çözüm bulmanız kolaydır. Saat 08:41-11:10 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Aklınıza gelen bir fikri, uygulamak yerine şöyle geriye çekilerek olan biteni incelemek çok daha yararlıdır. Hedefinizden şaşmadan ve ani kararlar vermeden gözden geçirmelerde bulununuz. Saat 09:25 Güneş-Chiron görünüm etkisinde, cinsel yaşamınızı ilgilendiren konularda ve bazı meseleler üzerinde gizli saklı hareket etme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bunlar ruhunuzu okşayıcı olmalı ve sizi rahatlatmalıdır. Duygusal sorunlarınıza, bağımlılıklarınıza veya yorgunluklarınıza iyi gelecek yöntemler üzerinde epeyce düşünebilirsiniz. Romantik ve değerlerine düşkün bir partner, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir. Siz başkalarından gelecek desteğe şu aralar fazlaca ihtiyaç duymaktasınız. Ruhunuzu tüm kirliliklerden, olumsuzluklardan arındırma arzusu içindesiniz. Bunu yapabildiğinizde fazlasıyla rahatlayacağınızın farkındasınız. Saat 11:10 itibariyle Yengeç burcunda seyrini sürdürecek Ay etkisi altında, iç dünyanıza çekilerek, hassas olduğunuz meseleler üzerinde düşünebilirsiniz. Durgunluğunuz başkaları tarafından yanlış algılansa da, bunun üzerinde pek durmazsınız. Şans bir ömür sizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

21 Temmuz 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgilinin, yakın arkadaşların hakkında konuşmaları sorunlara neden olabilir. İkileme düştüğün konuları çözebilirsin.

21 Temmuz 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis arkadaşlarınızla aranızda karşılıklı anlayışı ve sınırlarını koruyun. Hakim olan bazı stres yaratan durumlarında sona erdiğini görebileceksiniz. Hürriyet Aile /

21 Temmuz 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyfinizi kaçıran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi zor durumda bırakan olaylarda arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Bazı durumları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Toparlamanız gereken işlere yönelin. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

21 Temmuz 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Anlayışlı bir yapınız olduğundan aklınızdan geçenleri söyleyemiyorsunuz. Sessiz bir hal aldınız. Partnerinizle aranızdaki ufak tartışmalar sebebiyle üzülebilirsiniz.

21 Temmuz 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi açık ve doğrudan yansıtabileceğiniz bugün, maddi konular, ortak gelirler, alım satım, krediler, miras, burs, nafaka, eş ve ortağın gelirleri konusunda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili verilen sözleri bugün taahhüt olarak kabul etmemelisiniz. Genel olarak iletişim hatalarına ve yanılgılara açık bir günden geçmektesiniz.

21 Temmuz 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, önemli meselelerle ilgili perde arkası olaylar fazlasıyla ilginizi çekebilir. Bulunmanız gereken dış ortamlarda bazı sorunlar ve sıkıntılar oluşabilir. Seyahat, eğitim, hukuk ve medya alanlarınızda da sorunlara açık olacaksınız. Her konuda tedbirli davranın.

21 Temmuz 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

5 Eylül tarihine kadar Mars'ın Aslan burcuna geçmesiyle çok hareketli bir döneme giriyorsunuz. Tanınırlığınız, bilinirliğiniz artar. İkili ilişkilerinizde baskın tavırlar sergilemek ister, sürekli ilgi beklersiniz. Diğer yandan aşk hayatınızda abartılı duygularla buyurgan bir kişilik sergiler her şeyi yönetmek istersiniz. Tüm aşırılıklardan uzak durun. Yoksa kibir size zarar verir.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

21 Temmuz 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 49" R
Ay
Oğlak
06° 53' 46"
Merkür
Koç
16° 26' 56"
Venüs
Koç
29° 18' 52"
Mars
Balık
28° 40' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 18"
Satürn
Balık
16° 27' 14"
Uranüs
Boğa
22° 16' 09"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 53"
Lilith
Başak
23° 11' 10"
True Node
Koç
15° 24' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>