Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşka dair bakışınız bir anda değişebilir. Ruhsal durumunuz, biraz da gönlünüzün boş olmasından kaynaklanıyor gibi. Bugünlerde aşk yaşayamayacağınızı düşünmeniz, tamamen yanılsama.

İş gezinizden umduğunuz kazançlarla döndüğünüz söylenemezse de, yine de memnun olacağınız sonuçlar alabildiniz. Kısa vadeli planlarınızda birkaç değişiklik, sizi karamsarlığa düşürmemeli.

Planladığınız küçük yatırımların bir kısmı ilginç bulunuyor, bu konuda destek görebilirsiniz. Birkaç güne kalmadan ciddi bir para meselesinin peşine koşmanız gerekebilir.

Arkadaşlarınızın sizin için, hoş bir sürpriz hazırlığı var. Bu akşam bütün cazibeniz üzerinizde olmalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir tür rekabet içinde olduğunuz biriyle mantıklı diyaloglar geliştirmek istiyorsunuz. Onun da aynı niyetler içinde olduğuna dair inancınızı yeniden değerlendirmeniz yararınıza olacak. Bugün, zamana ertelediğiniz konularda sürpriz destekler sizi yeniden hareketlendirebilir. İlkeli yaklaşma isteğinizi abartmanız, bu destekleri riske edebilir.

23 Temmuz 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 23 Temmuz saat 12:46 burcunuzda doğacak Yeniay, kişisel anlamda bizi dış dünyada ışıklandırıcı, destekleyici ve kuvvetlendiricidir. Hassas olduğumuz konularda şimdi gayet güçlüyüz. Kişisel olarak neyi istiyor ve hedefliyorsak onu başarma azim kararlılığımız gayet yüksek olacaktır. Şimdi birlikte Yeniayın görünümleri gözden geçirelim ve etkilerini daha iyi anlayalım. Ay-Uranüs görünümü, hassas olduğunuz bazı ailevi konuları çözüme kavuşturma arzunuzu işaret ediyor. Bir şeyler uzun süredir sizi rahatsız ettiği için, artık buna bir son vermek gerektiğini düşünürsünüz. Biraz duyarlısınız hatta fazlasıyla hassasiyet taşıyorsunuz. Ancak içinize attıkça birileri anlamazlıktan geliyor. Sevdiklerinize oldukça bağlısınız. Belki de bu bağlılık nedeniyle birisi yanlış yaptığında dayanamıyorsunuz. Bu Yeniayda yenilik, değişim, başka bir yere yerleşim, bilgilenme ve uzun zamandır düşündüğünüz bir planı yürürlüğe koyma isteğiniz yüksek olacak. Ay-Mars kavuşumu bu Yeniayda gayet cesur, kendinizden emin şekilde hareket ederek, hedefinize varmanızı sağlıyor. Anlaşılıyor ki, verilecek kararların özünde sıradan olana dur, yeniye yer aç cümlesi bir hayli etkili olacağını gösteriyor. Yeniayın olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

23 Temmuz 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinde kıskançlığın sorun çıkarabilir. Yerine getirmediğin sorumluluklarının başınaaçtığına şahit olabilirsin.

23 Temmuz 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda hızlı gelişmeler günlük rutinlerinizi değiştirebilecek ölçüde fark yaratacak. Sevilme duygusu veya sevme duygusu oldukça yüksek olabilecek.

23 Temmuz 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Aslan burcundaki yeniay, kişiliğinizi ve yenilikleri öne çıkarıyor. Duygusal alanda daha gayretlisiniz ancak sağlık ve kazalara karşı önlemci olmalısınız.

23 Temmuz 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi rahatsız eden detaylara artık daha az önem vereceksiniz. Olayların gelişimi de zaten bu detayların fazla belirleyici olmadığını gösterecek. İyimserliğinizi...

23 Temmuz 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi toplum içinde bulunduğunuz her ortamda sevgi dolu ifade ederek, güzelliğiniz/ yakışıklılığınız ile ön planda olacağınız bugün, ilişkilerden yana muazzam fırsatlar elde ederken, aile ilişkilerinizi geliştirebilir,hayatınızda olumlu kararlar alabilir ve ilişkilerinizde keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

23 Temmuz 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

2 hafta boyunca hayatınızla ilgili yeni kararları uygulamaya geçirmeniz çok önemli olacak. Girişimleriniz adına şanslar ve fırsatlar yakalayabilirsiniz.

23 Temmuz 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkinize damga vuracak bir Yeni Ay ile karşı karşıyasınız. Partnerinizin size göstereceği özel ilgi ve övgü ruhunuzu okşar. Herkes tarafından beğenilmek hoşunuza gider. Bu yüzden pazarı kalabalık ortamlarda sosyalleşerek geçirin. Davetlerde yıldız gibi parlarsınız. Sahnede olmak hoşunuza gider. Uzun zamandan beri sorunlu konuları yönetmek sizi yordu. Bugünü hak ettiniz.

23 Temmuz 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

23 Temmuz 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 48' 38" R
Ay
Başak
09° 26' 33"
Merkür
Koç
17° 32' 07"
Venüs
Koç
17° 33' 37"
Mars
Balık
21° 17' 54"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 17"
Satürn
Balık
15° 33' 15"
Uranüs
Boğa
21° 44' 10"
Neptün
Balık
28° 33' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 53"
Lilith
Başak
22° 07' 42"
True Node
Koç
15° 36' 37"
Son Güncelleme : 19/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>