Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin güvenli, rahat tavırlarını sevgisizlik nedeni olarak değerlendirme eğiliminde görünüyorsunuz. İçinizde gizli bir kıskanılma arzusu var gibi. İlişkinizde bir özgüven eksikliğiniz olabilir.

Sınırlandırılmış ilişkilerin,yaşamındaki başarıların önkoşullarından biri olduğu inancındasınız. İş hayatında sıcak, fazla yakın ilişkilerin zararlı olduğu yönünde bir bakışınız var.

Toplu bir katılıma yatırdığınız paranın riske girmiş olması, ana nedenlerden biri olsa da, maddi sorun yaşama korkunuzun altında birçok neden daha var gibi. Para konularında daha güvenli ilişkiler içine girmelisiniz.

Özel bir konuda gözden kaçırdığınız bazı gerçekler var. Daha mantıklı hareket etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tek başınıza hareket etmenizi doğru bulmadığınız bir oluşuma paydaş arama çabalarınız, bugün karşılığını bulabilir. Bu yakınlaşmadan beklentilerinizi amacından saptırmamanızda yarar var. Aile içinde dengelemeye çalıştığınız ilişkiler sizde belli yorgunluklar yaratabilir. Bunu bir karamsarlığa dönüştürmeniz, uzun süreli kopukluklara neden olacak.

24 Temmuz 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, yeni haftamız iki enerji etkinliğinde başlayacak. İlki, saat 17:54 Venüs-Satürn karşıt görünümü olup, iş, eğitim, yolculuklar, yakınlarımızla ilgili konular nedeniyle hem sosyal hayatta hem de aşkta ilgisiz ve mesafeli davranabiliriz. Aklımız daha ciddi konulara takılmıştır. Hedefimiz vardır, başarılı olmak arzumuz yoğundur. Öylesine konuşmak, dışarı çıkmak, yeni biriyle tanışmak istemeyiz. Saat 19:33 Merkür-Uranüs olumlu görünümü heyecanlandırıcı ve aktif hareket etmeye yönelticidir. Uzak yere seyahatler, değişik yerler görme isteğiniz yoğundur. Değişim sizi heyecanlandırır. Farklı insanlar tanımak, görmek, keşfetmekten zevk alırsınız. Bu görünüm, bir girişimin, bir yeniliğin işaretçisidir. İletişim gücünüzü yükseltir ve yaratıcı biçimde düşünmenizi sağlar. Hızlı öğrenme ve uygulamak ön plandadır. Hafta boyunca her işinizde olumlu gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

24 Temmuz 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı insanlarla yaptığın paylaşımlar, kötü niyetle kullanılabilir. Kariyerin için her şeyi göze alabileceksin.

24 Temmuz 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş projeleriniz adına zorlayıcı etkiler olsa bile bugün işbitirici bir gün.Kariyerinizde net olmayan şeyleri artık tamamlamak isteyeceksiniz. Hürriyet Aile /

24 Temmuz 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel ilgi alanlarınıza yönelebilirsiniz. Bedene ait konular ön plana çıkabilir. Kendinizi daha fazla gösterme isteği içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugün kendi fiziksel görünümünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Kendinizi farklı ve yeni konulara hazırlayabilirsiniz.

24 Temmuz 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZİ gösterebilmek için karşınıza fırsat çıkabilir. Alacağınız bir hastalık haberi yada başka olumsuz haberler canınızı sıkabilir.

24 Temmuz 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay'ın da burcunuzda ilerlemesiyle birlikte burcunuzdaki hareketlilik oldukça canlı ve enerjik bir gündeme işaret ediyor. İstekleriniz doğrultusunda girişken ve mücadeleci davranabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde ciddi bir tutum sergileyebilirsiniz.

24 Temmuz 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla aranızda zorlanmalar oluşabilir. Kendinizi ifade edemeyebilisiniz. Hayatı farklı algılama isteğiniz sizi zorlanmalardan koruyabilir.

24 Temmuz 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkinize damga vuracak bir Yeni Ay ile karşı karşıyasınız. Partnerinizin size göstereceği özel ilgi ve övgü ruhunuzu okşar. Herkes tarafından beğenilmek hoşunuza gider. Bu yüzden pazarı kalabalık ortamlarda sosyalleşerek geçirin. Davetlerde yıldız gibi parlarsınız. Sahnede olmak hoşunuza gider. Uzun zamandan beri sorunlu konuları yönetmek sizi yordu. Bugünü hak ettiniz.

24 Temmuz 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

24 Temmuz 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 11' 32" R
Ay
Akrep
02° 57' 25" R
Merkür
Koç
16° 05' 44"
Venüs
Koç
23° 06' 02"
Mars
Balık
24° 46' 34"
Jüpiter
Boğa
22° 28' 11"
Satürn
Balık
15° 59' 21"
Uranüs
Boğa
21° 59' 05"
Neptün
Balık
28° 42' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 07"
Chiron
Koç
20° 17' 33"
Lilith
Başak
22° 37' 36"
True Node
Koç
15° 38' 26"
Son Güncelleme : 24/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>