Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi baskılama nedenleriniz başka anlamlara çekilebilir. Bugün yine tesadüflere yine boyun eğeceksiniz. Aşka direnme çabalarınız, duyguların hızı karşısında yetersiz kalmış görünüyor.

İş ilişkilerinizde akılcı dengeler gerekiyor. Attığınız başarılı adımlara değişik cephelerden önyargılı, biraz çekemez bakışlar var. Bu konuda bir iki kişi size çok dost duruyor, onlarla yakınlaşabilirsiniz.

Zamanında saptayıp ele alabilirseniz, para durumuzda bir hayli rahatlamaya neden olacak bir gelişme kapınızda bekliyor. Ciddiye alınmaya değer görünen para tartışmaları içersindesiniz.

Dikkatli tavırlar göstermeniz gereken günler içindesiniz. Kendinizi savunduğunuz meşru koşullarınızı, sert çıkışlarla yitirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi yakından tanıyanlar son zamanlardaki durgun halinizin, arkadaşlar arasındaki küçük tartışmalardan kaynaklandığını düşünüyorlar. Bu kadarla sınırlı olmadığını gizlememeniz gerekiyor. Uzaktan verimli tespitler yaptığınız bir gelişmeye yakınlaşmanız gerekebilir. Sessiz kalmaya kararlı göründüğünüz bu konudan uzak durmak sizin için daha yararlı olacak.

25 Temmuz 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 00:26 Ay-Venüs faydalı görünümü sayesinde, duygularınızı kolaylıkla dışa yansıtabilirsiniz. Sevilme arzunuz nedeniyle, ilgi ve dikkatleri üzerinize toplayacak hareketlerde bulunabilirsiniz. Aşk, kendinizi ifade etme şekliniz olarak ön plandadır. Saat 05:39 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu güven duygunuzu yükselticidir. Hayata farklı bir pencereden bakarsınız. Kendinizi merkeze alarak, herkesin dikkatini çekebilecek adımlar atmayı, başarılı olmayı hedeflersiniz. Bu kavuşum size güç vericidir. Saat 12:22-13:33 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bazı kişilere anlayış göstermekte zorlanırız. Kendimizden yana düşünebilir, başkalarına veya haksızlıklara karşı tepkili davranabiliriz. Bir meseleyi inatçı bir şekilde savunabiliriz. Esnek düşünmediğimiz için, farklı görüşlere tahammül göstermeyiz. Ben boşluk etkisi altında kişisel bakımınızla ilgili işlemleri uygun görüyorum. Ancak yenilik, değişim anlamındaki kararlar için uygun görmemekteyim. Fiziksel açıdan enerjiniz düşük olabilir. Ters bir durumla karşılaşırsak, beklemede kalıp üzerinde düşünelim. Saat 13:33 itibariyle etkili Ay-Başak burcu geçişi, maddi ve manevi tüm değerlerinize daha fazla önem vermenizi, özenli ve dikkatli bir şekilde hareket etmek isteyeceğinizi gösteriyor. Kalben sevgilerimle,

25 Temmuz 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularda kararsız kalabilir, önüne çıkan konunun sana engel mi, yoksa fırsat mı teşkil ettiğini çözemeyebilirsin.

25 Temmuz 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kısa bazı seyahatler plansız bir şekilde önünüze gelebilir.Sağlığınız ve bağışıklık sisteminize dikkat etmeniz gerekli.

25 Temmuz 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konuları sağlamlaştırma isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde yaratıcılığınızı daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kendinize ve hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

25 Temmuz 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi artık. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacak, birbirinize söyleyemediğiniz bir çok konuyu paylaşabileceksiniz...

25 Temmuz 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel ilişkilerinizde uyum, denge ve aşk duygusu öne çıkarken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, hayatınızdaki sosyal ilişkiler ağının size katkısını daha rahat gözlemleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle uyumlu bir gün geçirebilirsiniz.

25 Temmuz 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabırsızlığınızı üzerinizden atmalısınız. Hayata yaklaşımlarınızda daha takıntısız ve yumuşak olun. Öğleden sonra para harcamalarınız artabilir.

25 Temmuz 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayat temponuzdaki roller coaster etkisiyle baş etmek kolay değil. Fakat bu durum cesaretle neler başarabileceğinizi kendinize ve çevrenize kanıtlamanıza yardım edecek. Öz güven duygunuzu hayata optimist bakış açınızla bütünleştirirseniz, duygusal açıdan rahatlarsınız. İlişkilerinizdeki gerginlik birkaç gün daha etkili olur.

25 Temmuz 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

25 Temmuz 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 20' 19"
Ay
Akrep
26° 36' 52"
Merkür
Koç
26° 31' 45"
Venüs
Balık
21° 49' 42"
Mars
Balık
05° 06' 30"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 57"
Satürn
Balık
13° 19' 19"
Uranüs
Boğa
20° 40' 12"
Neptün
Balık
27° 48' 55"
Plüton
Kova
01° 49' 43"
Chiron
Koç
18° 48' 14"
Lilith
Başak
19° 48' 59"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>