Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta aradığınızı bir türlü bulamıyorsunuz. Son zamanlarda kendinizi aşk konularından uzaklaştırmak istiyorsunuz. Gönlünüz şu sıralar yeni bir ilişkiye kapalı.

Hırslısınız fakat bu hırsınızortamınızda yanlış anlaşılabiliyor. İş yerinizden sizden hoşlanmayan insanlar var ve bu insanlar hakkınızda iyi şeyler düşünmüyorlar.

Harcama yapmaya meyilli olacağınız bir gündesiniz. Hesabınızı bilerek harcama yamalı ve fazla açılmamalısınız. Çünkü ay ortasında bazı ödemeler yapacaksınız.

Bazı sorunları görmezden geliyor ve bu sorunları çözmek yerine kaçıyorsunuz. Sorunlarınızın üstüne gidin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün enerjinizi çok yoğun olacak. Gün boyunca zamanınızı eğlenceye ve hoşlandığınız aktivitelere ayıracaksınız. Bu arada yapmanız gereken bazı işleri bilerek ihmal edeceksiniz. Aile yaşantınızda bazı sorunlar çıkmak üzere. Son günlerde ihmal ettiğiniz aile büyüklerinizi ziyaret etmelisiniz.

29 Temmuz 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 01:35 Ay-Jüpiter kavuşumu rahatlatıcı bir enerjidir. Dostlarla sohbet etmek, sevdiğimizle buluşmak veya hoşumuza giden bir şeyler yapmaktan zevk alırız. Dikkatleri üzerimize çekebiliriz. Saat 03:38 Ay-Pluto arasındaki zorlayıcı görünümü, sizi baskı alır ve uymanız gereken mecburiyetleri, kuralları, sorumlulukları tekrar hatırlatır. Saat 11:26 Ay-Satürn görünümü, ciddi düşünce, fikir ve kararlarımızı uygulamak adına bize kuvvet, sabır ve dayanıklılık verir. Kendimizi geliştirmemiz, eksiklerimizi tamamlamamız, bilgilenmemiz, daha fazla insana ulaşmamızda destekleyicidir. Aşkta tarafların birbiriyle fikirsel yöndeki uyumunu işarete eder. Hiçbir şey hafife alınmaz, önemsenir. Saat 23:25 Ay-Venüs görünümü dostlarla bir araya gelmek, sohbet etmek, iletişimde bulunmak yönünde gayet olumludur. Ayrıca özel paylaşımların, güzelliklerin de işaretçisidir. Mutluluk verici bir gün geçirmemiz dileğimle,

29 Temmuz 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küçük davranışları kafaya takman, arkadaş çevrene yansıyabilir. Verilen sözlerin tutulmaması, seni çok yoruyor.

29 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlıklarınızda bazı yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.Aile ve baba ile ilgili bazı konularda ise sorumluluklarınızı arttırmak zorunda kalabilirsiniz.

29 Temmuz 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, anlaşmalar ve yakın çevrenizdeki gelişmeler açısından oldukça destekleyici gözüküyor. Zihinsel açıdan da verimli olabilirsiniz.

29 Temmuz 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hayata karşı oldukça umutlusunuz. Yeni atılımlarda bulunabilir, yeni projeler geliştirebilir ya da olan projelerinize daha sıkı tutunabilirsiniz...

29 Temmuz 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınıza odaklanarak işlerinizi tamamlayabilir, günlük yaşamınızda ailenize zaman ayırabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde sevip, değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi sorgulamak yerine daha sakin ve sevginizi belli eden taraf olmayı tercih etmelisiniz.

29 Temmuz 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızda planladıklarınızı hayata geçirebileceğiniz bir gün içindesiniz. Sorumluluklarınızdan kaçmayacaksınız. Yakın çevrenizdeki bazı insanların davranışlarını gereksiz ve yersiz bulabilirsiniz.

29 Temmuz 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizden yara almaya açık bir hafta sonu sizi bekler. Herkesin konuştuğuna takılmak zorunda değilsiniz. Günü gerçekten sizi seven ve değer verenlerle geçirmeyi deneyin. Diğer yandan aşk, sevgi konusunda pişmanlıklar duyabilirsiniz. Siz her zaman cömertçe sevginizi sunmaktan vazgeçmeyin. Bu koşulsuz sevgi ve mutluluğu hak edenler hayatınıza girecektir.

29 Temmuz 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

29 Temmuz 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 27' 25" R
Ay
Yay
01° 46' 47"
Merkür
Koç
15° 59' 60"
Venüs
Koç
25° 58' 06"
Mars
Balık
26° 34' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 28"
Satürn
Balık
16° 12' 24"
Uranüs
Boğa
22° 06' 55"
Neptün
Balık
28° 46' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 35"
Lilith
Başak
22° 53' 05"
True Node
Koç
15° 32' 60"
Son Güncelleme : 26/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>