Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizden beklediğiniz bazı girişimler gerçekleşmiyor ve bu konu yüzünden onunla sıkça tartışıyorsunuz. Ona derdinize doğrudan anlatmalısınız ve onunla kavga etmekten vazgeçmelisiniz.

Bugünçevrenizde çeşitli anlaşmalar yapabilirsiniz. Dış nedenler fazlasıyla zamanınızın alabilir ve sizi uğraştırabilir. Yeni bir girişimde bulunmayın.

Parasal konulardaki son günlerdeki başarınız bugün de devam edecek ve önümüzdeki günlerde sosyal hayatınıza zaman ayırabileceksiniz.

Bugün trafikte sıkıntılı anlar geçirebilirsiniz. Heyecanlanmamaya çalışın ve kendinizi oluşabilecek tehlikelerden koruyun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eviniz ve güvenliğiniz için planlamalar yapabileceğiniz bir gün. Görüşmelerinizi ertelemek ve tek başınıza kalmak iç huzurunuzu korumanıza yardımcı olabilir. Aileniz düşüncelerinizi destekleyerek iç güveninizi arttırabilir. Fikirlerine güvendiğiniz yakınlarınızla bir arada bulunmak ve kafanızdaki sorunları onlarla paylaşmak doğru olacaktır.

30 Temmuz 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 03:23 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, tutkulu yanlarımızı öne çıkartıcıdır. Bir başkasının bizi geçmesine, yenmesine, üzerimizde kontrol kurmasına izin veremeyiz. Kimseye uymak zorunda hissetmeyiz kendimizi. Ne olursa olsun kendi çıkarlarımızın peşindeyizdir. Saat 07:47 itibariyle Venüs-Chiron arasında gerçekleşecek zorlu görünüm, bir yandan, hedefinize hızlı bir şekilde ulaşmaktan, hayatınıza yeni anlamlar yüklemekten yanasınız. Diğer yandan reddettiğimiz ve bastırdığımız olaylar sizi test ediyor. Aslında burada yapılması gereken kendinizle yüzleşmeniz ve nelerin yolunuza engel çıkardığını saptamanız. Bu sayede kaygılarınızdan, korkularınızdan kurtulabilirsiniz. Maddi konularda sürekli bir şeyleri düzenlemeye çalışmak, ilişkiniz olsun veya olmasın kendinizi çoğu zaman yalnız hissetmekten yoruluyorsanız, buna neden olan şartları bilinçli bir şekilde ele almalısınız. Belki de sustuğunuz, bağımlı olduğunuz veyahut başka bir çıkış bulamadığınız için katlandığınız meseleleri ciddi biçimde ele alırsanız eminim ki rahatlayacaksınız. Saat 11:04 Venüs-Uranüs görünümü, dostlarınızlaveya özel anlamda fikir alışverişinde bulunmanızı, ilişkilerde çok yönlü düşünmenizi sağlıyor. Yolculuklar özelikle etkili. Bu ister yeni tanışacağınız biriyle veya partnerinizle olabilir. Ayrıca bir arada olmaktan zevk aldığınız insanlarla da temasınız gayet olumlu yönde ilerler. Yenilikleri hemhem çevre edinme hem de özel hayatınızda öne alarak hareket edersiniz. Tanıştığınız veya bir arada olduğunuz insanlar sizin özel yanlarınızı yakından görme fırsatı bulurlar. İletişimin her türlüsü özellikle bilgilenme, bildiklerinizi iletme yönünde gayet olumludur. Sosyal ağları güçlü bir şekilde kullanabilirsiniz. Uzak yerlere yolculuklar veya bu yöndeki planlamalarda bugünlerde yapılabilir. Saat 18:22 Akrep burcunda oluşan ilkdördün etkisinde, ailevi ilişkileriniz başta olmak üzere, her alanda hayatın güzelliklerinin tadına varmak isteriz. Özgüveniniz öylesine yükselir ki, herkesin size karşı saygılı davranmasını ve isteklerinizi kabul etmelerini bekleyebilirsiniz. Buyurgan tavırlarınızla her şeyi kontrolünüz altına almaya çalışabilir, size ev içinde bir kral veya kraliçe gibi davranılmasını bekleyebilirsiniz. Amacınız, varlığınızın yüceltilmesidir. Hakimiyet arzunuzun yükselmesi enerjiler nedeniyle ne kadar normal gibi görünse de, konu ilişkiniz,ortaklığınız, evliliğiniz olunca daha dikkatli olmanız gerekebilir. Kaldı ki, bugün eşiniz, sevgiliniz veyaortağınızla sırf bu haliniz nedeniyle anlaşmazlıklar yaşanabilir. Benim tavsiyem, isteklerinizi, biz olgusu içinde ele almanızdır. Böylece her ikiniz de ihtiyaçlarınız konusunda uzlaşma sağlayabilir, birbirinizin farklılıklarına saygı duyarak aranızdaki pürüzleri düzeltebilirsiniz. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

30 Temmuz 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rehaveti atıyorsun. Birçok şey düzene giriyor. Artık, daha fazla kendine odaklanıp keşfetmek isteyebilirsin.

30 Temmuz 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiler ile ilgili şanslı bazı başlangıçlar yada görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.Beklediğiniz haberler veya iletişimler gün içerisinde kurulabilir.

30 Temmuz 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygularınızı daha akıcı ve şanslı biçimde ifade edebilirsiniz. Dışadönük uğraşlar ve eğlenceli imkanlar vurgulanıyor.

30 Temmuz 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimde zorlanabilirsiniz. Belli konularda anlaşmaya varılmadan önce çok iyi düşünülmelisiniz. Yanıltıcı kişilerle kırşılaşabilirsiniz. Sezgilerinizi...

30 Temmuz 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişe, yaşadıklarınıza çok fazla takılmamanız durumunda geleceğe umut dolu gözlerle bakabilirsiniz. Sosyal çevreniz ve dostlarınızın desteği güzel paylaşımlara, yolculuklara işaret edebilir.

30 Temmuz 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tam istediğiniz gibi bir gün geçireceksiniz. Hayatın birçok açıdan sizi desteklediğini göreceksiniz. Arkadaşlarınızla sürprizli bir güne hazır olun.

30 Temmuz 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcundaki Ay hafta sonunu eve odaklı geçirmenizi sağlar. Evdeki ilişkisel krizlere çözüm bulmakla pek çok aksiliği ortadan kaldıracak güce ve enerjiye sahipsiniz. Cesur kararlar alarak ev alımı ve satımı gibi konulara da eğilebilirsiniz. Aile bireyleri kararlı tavırlarınız karşısında kendilerini güvende hissederler.

30 Temmuz 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

30 Temmuz 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 59' 24" R
Ay
Başak
23° 41' 49"
Merkür
Koç
16° 59' 33"
Venüs
Koç
19° 03' 02"
Mars
Balık
22° 14' 04"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 52"
Satürn
Balık
15° 40' 23"
Uranüs
Boğa
21° 48' 09"
Neptün
Balık
28° 36' 00"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 07"
Lilith
Başak
22° 15' 45"
True Node
Koç
15° 38' 10"
Son Güncelleme : 20/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>