Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz de en az sizin kadar kıskanç. O da sizi başkalarıyla paylaşmak istemiyor. Bu duygularını zaman zaman bastırmaya çalışsa da elinde olmuyor. Bugün aşk yaşamınızda daha çok durumu korumaya çalışmalı, farklı istekler içerisinde olmamalısınız.

İsteklerinize ulaşmak için büyük bir gayret içerisinde olacağınız bir gündesiniz. İkili ilişkilerde başarılısınız. İnsanlar üzerinde güçlü bir etki bırakacaksınız. Ağır sakin görünüşünüz ve durumu açıklarken takındığınız tavır siz farkında olmasanız da size iyi bir puan kazandırmakta.

Maddi konularda çok duyarlısınız. Harcamalarınızda asla bütçenizi aşacak çalışmalar yapmıyorsunuz. Dikkat :Başkalarına karşı son derece anlayışlısınız. Ancak söz konusu kendi istekleriniz olduğu zaman sürekli erteliyorsunuz.

Güç elde ettiğiniz bir hak, fazla ciddiye almadığınız ve alışkanlığa dönüşmüş bir özelliğiniz nedeniyle kaybedilmek üzere.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kimi durumlarda duygusallığınız ağır basıyor. Bu, ısrarcı tavırlarınızın çevrenizde itici bir tavır olarak algılanmasına neden olabiliyor. Daha esnek yaklaşım beklentileri, size yarar getirebilir. Yakın çevrenizin sizin disiplinliliğiniz ve tertipliliğinizi bir olumsuzlukmuş gibi dile getirmeleri, daha çok bu özelliklerinizi abarttığınız durumlarda oluyor.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güzel etkilerle güne başlıyorsunuz. Ruhen karamsar olan yapınız bugün değişiyor. Sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Bu çalışma hayatınız da olabilir, duygusal bağ olan birisiyle ilgili de olabilir. Sizlerin hayallerini bugün tekrardan düşünmesi gerek. Bazen rutine dönüştürerek hayatınızı yaşadığınızı düşünebilirsiniz. Ama bugün hedeflerinizi gerçekleştirmek için ne yapmam lazım diyeceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Akşama geldiğimizde Oğlak'taki Ay Mars ve Plüton arasındaki açıyı etkinleştiriyor. Sizler verdiğiniz tepkilerde çok dikkatli olun. Hem işte hem duygusal hayatınızda zor anlar yaşayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

2 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalıcı ilişkiler oluşturuyorsun!Yeni birteklifi alman önümüzdeki günlere dair planlarını değiştirebilir. Sosyal ortamlarda, geleceğini yönlendiren işlerde kalıcı ilişkiler oluşturman, ilerleyen günlerde hanene artı olarak yazılacak. Organizasyonlarda, aktivitelerde gücünü ve etkili ilişkilerini konuşturacağın bir gün yaşayacaksın. Eğer ilişkin varsa, sevgilin hayatındaki değişikliklere adapte olmakta zorlanabilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Aslan burcuysan, bazı arkadaşlarının barıştırma çabalarına kayıtsız kalamayacaksın. Son bir kez şans verecek ancak sınırlarını da bu kez net bir şekilde ortaya koyacaksın. Bu aksam ailenle zaman geçirmen, özlenen sıcak duyguların yeniden yeşermesine neden olabilir.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konularda dikkatli olmanızda fayda var. Bugün çalışma hayatınızda size sorun yaratan konuları çözümleme yoluna gitmeniz gerekebilir.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda küçülen Ay, sağlık ve düzen konularına dikkat çekiyor. Tamamlanması beklenen işler de olabilir.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mevcut ilişkinizde planlamalar yapabilir, ilişkiniz yoksa karşı cinsten biri ile tanışıp hayatınızın aşkını bulabilirsiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sosyal ortamlarda daha fazla yer alabilir, arkadaş çevrenizle dinlendirici, sakin ortamlarda bulunabilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz bir kursa gidebilir,deniz kenarı bir yerde kısa bir tatil yapabilirsiniz. 18.00'dan sonra yalnız veya ev ortamında olup, dinlenmeye ihtiyaç duyduğunuz, sakin bir zaman dilimi geçireceksiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu verimli olmak adına baskı altında olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin. , Eksikleri gözden geçirip, doğru kararlar alıp uygulamanız önemli. Duygularınızı uygun bir dille ifade etmek faydalı olur.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasındaki zorlu etkileşim, bugün öfkeli bir gün geçireceğinize işaret ediyor. Mümkün olduğu kadar sakinliğinizi koruyun, hemen öfkelenmeyin. Yanıcı, delici aletlerle ilgili kazalara dikkat etmekte fayda var. Karanlık, tenha sokaklarda gezmemeye özen gösterin.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sahip olduğunuz yüksek enerji, hareketli geçebilecek olan bugüne uyum sağlamanızı kolaylaştırabilecekse de, içinizde bir gerilim oluşmasına neden olabilir. Fazla enerjiyi yapıcı yollarla nasıl atacağınızı bulmanız gerekiyor. Aksi takdirde saldırganlaşmanız ve sonradan pişman olmanız mümkün.

2 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 17' 47" R
Ay
Başak
09° 28' 26"
Merkür
Boğa
01° 14' 27"
Venüs
Boğa
21° 11' 45"
Mars
Koç
12° 18' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 48' 51"
Satürn
Balık
17° 51' 52"
Uranüs
Boğa
23° 17' 45"
Neptün
Balık
29° 21' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
21° 32' 31"
Lilith
Başak
25° 09' 25"
True Node
Koç
14° 53' 15"
Son Güncelleme : 16/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>