Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gayretin Artıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün biriyle ilginç bir bağlantı kurabilirsiniz. Yeni bir arkadaşlık kuracağınız biriyle anlamlı bir tartışma gerçekleştirebilirsiniz. Belki de sizinle aynı hayat görüşünü paylaşan ruh eşinizle karşılaşabilirsiniz. Etrafınızda size ilham veren insanları toplamak size iyi gelecek. Kendinizi üzdüğünüzde veya korktuğunuz zaman, doğru arkadaşlar moralinizi düzeltip sizi motive edebilir.

İş yerinde zorlandığınız zaman, bir kerede yalnızca bir şey üzerinde konsantre olabiliyor olmanız gerek. Ancak bugün, etrafınızdaki olaylar yüzünden dağınık hissedebilirsiniz ve konsantrasyonunuz bozulabilir. Telefon görüşmeleri, çeşitli sesler, yardımınızı isteyen insanlar vb ... Tüm bu engellere son vermek için bir şeyler yapmanız gerekebilir. Ama aynı zamanda sakin olmaya da çalışmalısınız ...

Zihniniz bugün tıpkı bir sünger gibi, her türden bilgiyi almaya açık. Ancak, aldığınız bilgilerin doğru olmasına dikkat edin. Duyduğunuz büyüleci haberlerin çoğunun kurgu ve düzmece olma ihtimali çok yüksek. Bir bilgiyi almadan önce kaynağına gidin ve gerçeğini öğrenin. Eğer gerekirse, kütüphanede biraz araştırma yapın. Biliyorsunuz ki, kütüphaneler tarafsızdır.

Birisi bugün sana kapılmış olabilir. İlgi çekici bir karşılaşma sonrası bu kişiyi etkilemiş olabilirsin. Bu insan senin arkadaşçıl enerjini sevmiş. Bir buluşma ayarlayıp bu kişiylr olan bağlantını keşfetmek istiyorsun. Ya da güçlü birisinin sana yardım etmeye çalıştığına tanık olabilirsin. Bir arkadaş veya tanıdık önemli tavsiyelerde bulunabilir. Yoluna çıkan bu cevherlere dikkat et.Bu gece dışarı çıkma planı yapmış olabilirsiniz ancak şu an kendinizi planınızı gerçekleştiremeyecek kadar halsiz hissediyor olabilirsiniz. Çok fazla yemek yemiş ya da çok içmiş olabilirsiniz. Hangisinin en az kötü olduğuna siz karar verin: dışarı çıkma planınızı es geçmek mi yoksa biraz daha içkiye/yemeğe gömülmek mi? Bir aspirin içip dışarı çıkın! Biraz eğlenceyi çoktan hak ettiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlardan gelen ilginç mesajlar ya da telefon çağrıları olası dünya gelişmeleri ya da belki de tanıdığınız insanlar hakkında bazı merak uyandırıcı dedikodular çevresinde dönebilir. Söyledikleri şeyleri dinleyin ve keyfini çıkarın ancak duyduğunuz her şeyi de doğru olarak kabul etmeyin. Duyduklarınızın çoğu gerçeklikten ziyade birisinin yaratıcı hayal gücünün ürünleri olabilir. Yakın çevrenize yapacağınız kısa yolculuklar sayesinde cemiyetinizde yaşanacak değişiklikler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Beklenmedik şeylere hazır olun!

20 Ekim 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Gün içindehayatınız ve yaşam düzeninizle ilgili risk içeren kararlar alabilirsiniz. Çoğunlukla bu dolunay bir süredir düşündüğünüz, gündeminizde olan mevzuları hayatınızla gözle görünür yapacaktır. Bu yüzden bugünlerdeki deneyimleriniz geçmişi olan konular üzerinden gelecektir.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim konusunda yaşayacağın aksilikler sabrını taşırsa da ani çıkışlar yapmaktan kaçınmaya özen göstereceksin. Sorumluluklarını gerçekleştirmek için daha fazla gayret göstermen gerektiğini düşünebilirsin. Bu süreçte göstereceğin sabır, ruhsal olarak daha temkinli davranmanı sağlayacak. Beslenme alışkanlarını değiştirmek ve farklı bir rutin belirleme isteğin, iştahını dizginleyememen karşısında mağlup olabilir.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda duyduğunuz bazı gerçekler sizin bildiğiniz gibi olmayabilir. Çevreyi gözlemleyerek gerçekleri kavramaya çalışmalısınız. İş veya aşk partneriniz ile aranızda gerginlikler olabilir. Ani davranışlar sergilemek yerine öfkenizi kontrol ederek konuşmaya çalışmalı ve soğukkanlılıkla hareket etmelisiniz. Olayları büyütmeden çözüme kavuşturmalısınız.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşk ve ilişkilerinizde hareketli bir gündesiniz. Yakın ilişkilerinizde ani çıkışlar yapmamanızda fayda var. Gün içinde size zevk veren konulara daha fazla yönelebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Kendinizi daha özgür hissedeceğiniz zamanlardasınız. Karşınızdaki insanların isteklerine önem vermelisiniz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda yaşayacağınız bir takım pozitif durumlar beraberinde kişisel gelişiminiz ve limitlerinizi zorlamanızın da önünü açabilir.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni göksel açılar ve hareketler arkadaş ve aile ortamında bağlı bulunduğun belli başlı kurallardan kurtulmana neden olabilir. Örneğin, eğer akşam yemeğine davet edildiysen, yeni açılarla birlikte, bu teklifi reddetmek için cesaret toplamış olabilirsin. Çok bitkin ve yorgun olduğunu söylemek bu reddi gerçekleştirmek için gayet de yeterli bir sebep. Biraz dinlenmek senin de hakkın. İstediğini aldığına göre aferini hakettin!

20 Ekim 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni kararları uygulamaya koymak için fırsatlar buluyor ve kendinizi daha iyi anlamak için yola koyuluyorsunuz. Sonunun terfiye çıkması umuduyla küçük olaylarda kendinizi çok fazla yoruyor olabilirsiniz. Aşk hayatınızda daha fazla ciddiyet isteseniz de bir süre daha olanla yetinmeniz gerekebilir.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda sabit davrandığınız zaman çevrenizle ilgili olaylara çekimser davranıyorsunuz. Yollarla ilgili kazançlar gündeme gelebilir. Kuşkucu yönlerinizi törpülemelisiniz, çevrenize dikkatlice şans vermenin tam zamanı.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karşınıza çıkabilecek sorunları tamamen geride bırakmak için harekete geçebilirsiniz. Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız. Beklentileriniz tamamen değişiklik gösterecek olsa da üstesinden gelebileceğinizi iyi biliyorsunuz. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi eleştirmek yerine onunla birlikte ilişkinizin bilmediğiniz yönlerini keşfetmeye çalışın. Şansınızı zorlamak yerine sevgilinizle birlikte sorunlarınıza dair çözüm arayışlarına gitmelisiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar almamaya çalışın. Çalışma arkadaşlarınızla yanlış anlamalar nedeniyle bazı anlaşmazlıklar çıkabilir, sorunları büyütmeyin. Parasal harcamalarınızda sürpriz gelişmelerin olacağı bir gün. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var, uzmana başvurun.

20 Ekim 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 24' 12" R
Ay
Başak
10° 47' 22"
Merkür
Boğa
01° 23' 02"
Venüs
Boğa
21° 19' 57"
Mars
Koç
12° 23' 16"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 25"
Satürn
Balık
17° 52' 19"
Uranüs
Boğa
23° 18' 08"
Neptün
Balık
29° 21' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
21° 32' 52"
Lilith
Başak
25° 10' 09"
True Node
Koç
14° 53' 24"
Son Güncelleme : 16/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>