Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günler içinde sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun. Doyurucu özel zevklerinizle yetiniyor gibisiniz. Birkaç güne kalmadan, bunların her şeye yetmediğini hissettiren birtakım elektriklenmeleriniz olabilir.

Bazı aksaklıklarda önemsemez tavrınız, daha da problem yaratabilir. Sizin karşınızda hemen, hemen her konuda şansını yitirdiğini düşünen saplantılı biriyle sorun yaşıyorsunuz.

Eğlencenize, hobilerinize de para ayırabiliyorsunuz. Bugünün şartlarında, bunlar çevreye pek sevimli gelmeyebilir. Para tartışmalarına girmemeye çalışmalısınız. Geçenlerde tanık olduğunuz sevimsiz para tartışması sizi bir süre daha etkileyecek.

Bugünlerde günlük sorunlara ve ayrıntılara önem vermeniz gerekiyor. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde geleneksel yaklaşımlar ve davranışlarla çelişkileriniz var. Kendinize daha uygun ortam arayışlarına yönelebilirsiniz. Bunun bazı ilişkilerinizi zedeleyeceği endişeniz, oldukça gerçekçi, ama başka çareniz yok gibi. Daha kararlı görünmenizi gerektiren bir konu, şu sıralar gündeminizi işgal edebilir. Yeni bir yöntem belirlemenizde yarar var.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 00:34 Ay-Satürn görünümü, ilişkinizle ilgili konularda partnerin mesafeli tutumu veya kendine dönük halleri sizi bazen yoruyor. Sizin istediğiniz sıcaklık ve yakınlık arzusu. Bunu bulamadığınızda kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz. Saat 01:26 Ay-Venüs karşıtlığı bir yandan partnerimizle ortak hareket etmeye çalışırken, diğer yandan ilişkide tüm kontrolü elimizde tutmaktan yana olduğumuzu gösteriyor. Bu durum aranızda tatlı-sert tarzda itişmelere neden olabilir. Ancak akıllıca bir düzenlemede bulunulursa, ılımlı hareket edilirse problemler çözülür. Saat 06:58 Ay-Merkür karşılık etkisi altında, partnerinizle aranızdaki konuşmalar sürpriz bir şekilde gelişebilir. Siz açıkça düşüncelerinizi ifade edersiniz o da aynı şekilde kendi bakış açısıyla hareket edeceğini söyleyebilir. Aklımız başımızda her meseleyi gözden geçirmemiz dileğimle,

21 Temmuz 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sizin için muhteşem diyebiliriz. Venüs ve Merkür burcunuzda kavuşum yapıyor. İş, dostluk ve aşk ilişkilerinizi olumlu bir şekilde sizi etkileyecek ve içsel coşkularınızı tavana çıkarabilir. Kalbi boş olanlar, aşık olma ihtiyacı içindeler. Bu tür duyguların yanlış ilişkilerin başlangıcı olduğunu da unutmamalısınız. Çevrenizde tüm gözler üzerinizde olacak.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz vebirlikleriniz söz konusu olduğunda farklı sorular ön plana çıkabilir. Adaletsizlik ya da haksızlık olduğunu düşündüğünüz yerler varsa geri planda kalmanız gerekmediğini düşünebilirsiniz. Bazı problemleri çözmenin olası yollarını arayabilirsiniz. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz her şeyin önünde olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinden itibaren sözel sataşmalar veya duygusal hassasiyetler yaşanmış olabilir, ama daha özgür hareket etmek, hümanizm, toplum çıkarları, entellektüel girişimler veya teknolojik araçları en iyi şekilde kullanmak türünde başlıkların ön planda olduğu bir gün. Bazı olayları kişiselleştirmemek veya sözleri dikkatli kullanmak daha doğru olacaktır. Akşam saatlerinde ise, yenileyici enerjiler ön planda. Farklı şeyler denemek isteyebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Temmuz 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde farklı konularda sorumluluklar almanız gerekebilir. İletişimde olduğunuz kişilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. İlişkide yaşananlarla ilgili farkındalıklarınız artabilir. Kendinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. İşlerinizde yeni başarılar elde etmek için çalışacağınız bir gündesiniz.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Metanetli ve sabırlı davranabileceğiniz bir dönemdesiniz. Özellikle burcun ilk on günlük devresinde doğmuş olanlar sezgilerine güvenebilirsiniz.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi açık ve doğrudan yansıtabileceğiniz bugün, maddi konular, ortak gelirler, alım satım, krediler, miras, burs, nafaka, eş ve ortağın gelirleri konusunda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili verilen sözleri bugün taahhüt olarak kabul etmemelisiniz. Genel olarak iletişim hatalarına ve yanılgılara açık bir günden geçmektesiniz.

21 Temmuz 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşaalanlarınız konusunda harekete geçebilirsiniz. Özel hayatınızdaki zorlanmalar gün içinde geride kalacak. Kendinizi rahat hissetmenize çok az zaman kaldı.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklıklarınız ve özel ilişkinizle olan iletişimlerinizde özgürlük teması söz konusu olabilir. Verdiğiniz sözlere ve inandığınız değerlere dikkat etmelisiniz.Bilhassa özel ilişkilerde aldatma ve aldatılma ihtimallerinin olabileceği bir gökyüzü konumuna sahipsiniz. Herhangi bir akit sözleşmesi yapmak için uygun bir zamanda bulunmuyorsunuz. Ancak bilhassa arkadaş ortamlarınızdan finansal bilgi desteği alabilirsiniz. Maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarda dost tavsiyelerine karşı direnç göstermemelisiniz. Doğru bilgileri almalısınız.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

21 Temmuz 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 50' 53" R
Ay
Yay
20° 04' 00"
Merkür
Koç
16° 09' 46"
Venüs
Koç
27° 43' 53"
Mars
Balık
27° 40' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 23"
Satürn
Balık
16° 20' 17"
Uranüs
Boğa
22° 11' 46"
Neptün
Balık
28° 49' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 30"
Lilith
Başak
23° 02' 36"
True Node
Koç
15° 28' 14"
Son Güncelleme : 27/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>