Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günler içinde sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun. Doyurucu özel zevklerinizle yetiniyor gibisiniz. Birkaç güne kalmadan, bunların her şeye yetmediğini hissettiren birtakım elektriklenmeleriniz olabilir.

Bazı aksaklıklarda önemsemez tavrınız, daha da problem yaratabilir. Sizin karşınızda hemen, hemen her konuda şansını yitirdiğini düşünen saplantılı biriyle sorun yaşıyorsunuz.

Eğlencenize, hobilerinize de para ayırabiliyorsunuz. Bugünün şartlarında, bunlar çevreye pek sevimli gelmeyebilir. Para tartışmalarına girmemeye çalışmalısınız. Geçenlerde tanık olduğunuz sevimsiz para tartışması sizi bir süre daha etkileyecek.

Bugünlerde günlük sorunlara ve ayrıntılara önem vermeniz gerekiyor. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde geleneksel yaklaşımlar ve davranışlarla çelişkileriniz var. Kendinize daha uygun ortam arayışlarına yönelebilirsiniz. Bunun bazı ilişkilerinizi zedeleyeceği endişeniz, oldukça gerçekçi, ama başka çareniz yok gibi. Daha kararlı görünmenizi gerektiren bir konu, şu sıralar gündeminizi işgal edebilir. Yeni bir yöntem belirlemenizde yarar var.

21 Temmuz 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 05:28 Ay-Jüpiter kavuşumu, bize ait olana tutkuyla bağlanmanın işaretçisi. Ailemiz, yuvamız, sahip olduğumuz her şeyi korumaktan ve kontrolü elimizden tutmaktan yanayız. Biz sevdiklerimizden bize karşı aynı yoğunlukta ilgi bekliyoruz. Bunu göremediğimiz zaman en ufak bir meseleyi daha büyütebiliriz. Saat 10:38 Ay-Neptün görünümü, üstümüzdeki stresi azaltıcıdır. Saat 17:28 Ay-Pluto görünümü, başkalarına olan desteğiniz ve yardımlarınız sayesinde bir çok kişinin rahatlamasını sağlar. Ancak gereğinden fazla kendinizden verirseniz yorulursunuz. Biliyorum çok cömertsiniz. Ancak sizin de gücünüz bir yere kadar. Gerektiğinde hayır demeyi bilmek lazım. Saat 23:00 Ay-Merkür görünümü, fikirlerimizi baskın bir şekilde dile getiririz. Kimsenin bize eleştirmesine, hayır demesine izin vermeyiz. Bu durum çevremizdeki insanlarla aramızda iletişim anlamında sorun yaratabilir. Ilımlı olmakta yarar var. Hepimizin gönlünü rahatlatacak olumlu gelişmelerin yaşanması dileğimle,

21 Temmuz 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kafanın karışıklığını işine de yansıtabilirsin. Unutkanlığın ufak sorunlar yaşamana sebep olacak. Dikkat gerektiren bir işte çalışıyorsan bir an evvel çekidüzen vermen gerektiğini görmelisin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, yakın arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kişi seni oldukça etkileyecek. Öyle ki ilk görüşte aşka inanacaksın. Evliliğinde sorunları olan bir Aslan burcuysan, eşinin çabalarını fark edecek olaylardan haberdar olabilirsin. Dışardan hiçbir şeyi takmıyor gibi görünsen de iç dünyanda bazen fırtınalar kopuyor. Yaşça büyük kişilerin sürekli nasihatte bulunmasıyla daha da bunaldığını hissedeceksin.

21 Temmuz 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte eşle ya da partnerle yaşamış olduğunuz finansal ve hukuki sorunlar yeniden nüksedebilir. Tek taraflı düşünmekten ve haklı çıkma mücadelesi içerisinde olmaktan vazgeçtiğiniz takdirde sizlere bambaşka düşüncelerin kapıları aralanacaktır.

21 Temmuz 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında biraz daha esnek olmaya dikkat edin. Öğleden sonra daha akıcı ve destekleyici konuların öne çıkması güzel olabilir.

21 Temmuz 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabah saatlerinde ortak maddi konularda daha ılımlı, daha akışta enerjiler altında olabilirsiniz. Öğle sonrasında ise ev ve aile içi iletişimde gerginliklerden, sürtüşmelerden uzak durmaya çalışmalısınız.

21 Temmuz 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı olaylar yüzünden canınız sıkılabilir. İsteklerinizin artması, gerilim yaratabilir ve sıkıntınızı arttırabilir. Ancak, duygularınızı yansıtmayacak ve mantıklı davranmayı başaracaksınız. İsteğiniz artıyor.

21 Temmuz 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimle dolu hızlı bir haftanın ardından bugün, ev hayatınızda dinlenmeye odaklanabilirsiniz. Yine de gün içinde açık havada bulunmak, dolaşmak bedeninize iyi gelecek. Ailenizle, hayatınıza dair aldığınız kararlar üzerin yoğunlaşabilirsiniz.

21 Temmuz 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, eşinizle aranızdaki gerginliği iyice su yüzüne çıkartır. Sakin kalıp, öfkeli ortamın yatışmasını beklemelisiniz. Ayrıca eşiniz, dolaşım problemiyle ilgili bir sıkıntı yaşayabilir. Tahlil yaptırmakta yarar var. Ev içinde dekorasyon değişikliği yapmak sizi mutlu eder. Çok sevdiğiniz bir ressamın tablosu salonunuzu süsleyecektir.

21 Temmuz 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

21 Temmuz 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 23' 52" R
Ay
Balık
08° 07' 50"
Merkür
Koç
18° 22' 52"
Venüs
Boğa
04° 46' 23"
Mars
Koç
02° 05' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 23"
Satürn
Balık
16° 50' 25"
Uranüs
Boğa
22° 31' 22"
Neptün
Balık
28° 59' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 49"
Lilith
Başak
23° 40' 39"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>