Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde ilginç tesadüfler dikkatinizi çekebilir, bunlara ilgisiz kalamayabilirsiniz. Aşkta kapanmış olan sayfaları arada bir karıştırıyor, hiçbir anının unutulamayacağına inanıyorsunuz. Bu inanç, tesadüflerin getireceği hoşluğa engel olamayacak.

İşlerinizi geliştirme uğraşlarınız, bu sıralar olumsuz anlamda, biraz da olsa, etkilenebilir. İş hayatınızdaki umutlarınıza bugünlerde sıkı sarılmanız gerekiyor. Çoktandır beklediğiniz haber bugünlerde size ulaşacak.

Son harcamalardan sonra tekrar doğrulmanız biraz zamana bağlı olacak. Bugün gelirinizin yetersizliği ile alakalı bir görüşmeniz olabilir. Bu görüşmede şansınız yüksek.

Bitmiş aşk ilişkilerini dostluğa dönüştürmenin çok kolay bir şey olmadığını bilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın ilişkilerinizde elverişli bulduğunuz koşullar, bugünlerde size sürprizler yaratabilir. Bu yeni durum, size bu konularda kısmen de olsa, yetersiz değerlendirmeler içinde olduğunuzu gösterecek. Sürekli problem yaratan ve zihninizi meşgul eden bir oluşum önümüzdeki günlerde belirginleşecek. Ama bu netlik, problemin boyutunu büyültebilir.

22 Temmuz 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 01:54 itibariyle Ay-Uranüs görünüm etkisinde güne adım atıyoruz. İkili ilişkilerde tarafların birbirlerinin görüşlerine değer vermesi olumludur. Saat 04:56-11:35 saatleri arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Özellikle ilişkinizi ilgilendiren konularda birbirinize karşı anlayışlı olmanızda fayda vardır. Acil kararlar almamak gerekir. Sorunlarınız varsa bunları daha başka bir zamanda çözmek yararlıdır. Bu saat diliminde yeni bir sözleşmeye, kontrata imza atmak, ani bir karar vererek taahhüt altına girmek gayet sakıncalıdır. Rekabet gerektiren konularda kontrol dışı bazı durumlar sonuç almanızı güçleştirebilir. Genelde bu zaman dilimi içinde, rahatlamak ve enerji toplamaya çalışmak, durumları inceleme altına alarak, eksiklerinizi tamamlamak çok daha akıllıca olabilir. Yasal davalarınızda süre uzayabilir veya taraflar olarak anlaşmaya varılması güçleşebilir. Mümkünse ertelenmesi için avukatınızla görüşmeniz sağlıklı olabilir. Saat 11:35 itibariyle etkili olacak Ay-Balık burcu, elimizde olmadan hassas düşünebiliriz. Siz nasıl bakarsanız hayata, hayat size onu sunacaktır. O zaman gelin, yaşamın ne kadar değerli bir armağan olduğu bir kez daha hatırlayalım. 22 Temmuz- 22 Ağustos tarihleri arasında Güneş burcunuzda ilerleyecek ve sizler için yeni bir yaşa girmenin işaretçisi olacak. Kendinizi gayet güçlü bir şekilde dış dünyada ifade edebilmeniz, gösterebilmeniz mümkün. Yaşamsal konularda kararlar alındığı, ilişkilerin gözden geçirildiği, girişim anlamında yapılması gerekenlerin saptandığı bu dönemde özgüveniniz bir hayli yüksektir. Hayat enerjiniz kuvvetlidir. Kararlısınızdır. Kafanıza koyduğunuz bir şeyi ne olursa olsun yapabileceğinizi düşünürsünüz. Neşeli, canlı, gayet aktif bir şekilde paylaşımlarda bulunursunuz. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

22 Temmuz 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş burcunuza girmeye hazırlanıyor. Üstünlük duyguları içinde olabilirsiniz. Toplumsal konulara eğilim gösterme ihtiyacı içindesiniz. Ailenizin sorunları önem kazanıyor. Özellikle annenizle ilgili bir takım olaylar yaşayabilirsiniz. İşinizle ve ailenizin problemleri arasında kalmak istemiyorsanız, bugün zamanınızı dengeli bir şekilde kullanmalısınız.

22 Temmuz 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Etrafınızda olan bitene kayıtsız kalmamalısınız. Motive, enerjik ve istekli halleriniz olumlu geri dönüşler almanızı sağlayabilir. Sevdiğiniz kişilerle yakınlaşmanızı sağlayacak özel planlar yapabilirsiniz. Biraz kendinizi şımartmanın faydası olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularla daha fazla uğraşmanız gerekebilir. Finansal konularda sizden fikir alacak kişiler olabilir. Ortak konularda uğraşı içinde olabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için çaba gösterebilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili farklı gündemler olabilir. Bazı düşüncelerinizde fazla baskıcı olabilirsiniz.

22 Temmuz 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorunları mantığınızı ön planda tutarak çözmekte ustasınız. Bugün yine sorunlarınız olabilir ancak yardım alarak çözmeye çalışın. Özellikle inatlaşmaktan vazgeçin.

22 Temmuz 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleri, kurumlar, patronlar ve devam eden işlerinizle ilgili geçici problemler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte tez canlı davranmadan ve acele etmeden, işlerinizi kendi akışına bırakıp, isteklerinizin gerçekleşmesi için kendinize zaman tanımalısınız.

22 Temmuz 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi düşüneceğiniz ve isteklerinize yoğunlaşacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Planlarınızı konu- şacağınız bir süreç olacak. Önemli görüşmelerde bulunabilirsiniz.

21 TEMMUZ 2016 ASLAN BURCU YORUMU

22 Temmuz 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ortağınız veya sevgilinizle birlikte sosyalleşebilir, keyifli ve yüksek enerjili ortamların tadını çıkartabilirsiniz. Özgürlük teması yükseleceğinden kendi kendinize de kalmak isteyebilirsiniz.Ortaklığınızı ilgilendiren konularda sıra dışı yöntemlerle işletmenizin başarıya ulaşması adına çalışmalar ve beyin fırtınaları yaratabilirsiniz. Hizmet alanınızda bir süredir hissettiğiniz baskıyı giderebilmek adına yeni bir maddi yatırıma girebilirsiniz. Tamamıyla kendinize odaklanacağınız bir aylık sürece başlıyorsunuz. Karar aşaması zamanındasınız.

22 Temmuz 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

22 Temmuz 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 57' 43" R
Ay
Oğlak
05° 03' 26"
Merkür
Koç
16° 24' 42"
Venüs
Koç
29° 08' 36"
Mars
Balık
28° 33' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 22"
Satürn
Balık
16° 26' 29"
Uranüs
Boğa
22° 15' 41"
Neptün
Balık
28° 51' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 25"
Lilith
Başak
23° 10' 14"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>