Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yenilik Arıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2020, Cuma

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 70%

Sevdiklerinizle bir yolculuğa çıkmayı düşünün. Mevcut gerçeklikten uzaklaşıp uzun süreli bir mola, hayatınızda yeni bir romantizm patlaması için gerekli olan şey olabilir. Eğer hayatınızda biri yoksa, yabancı bir ülkeye kaçamak yaptığınız takdirde hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Ufkunuzu genişletin ve yeni düşünce ve inanç biçimlerine açık olun.

Ufukta kariyer değişimleri olabilir. Olumlu bir gelişme olmasına karşın, değişime doğru giden olaylar yıkıcı görünebilir. İşvereniniz kepenk indirebilir ya da ofisiniz her gün gidip gelemeyeceğiniz kadar uzak bir yere taşınabilir. Burada altın kural, panik yapmamak olacak. Durumu kabullenin ve önünüze bakın. Uzun vadede, bu durumu yaşadığınıza şükredeceksiniz, çünkü başarı ve şans sizinle olacak.

Bugün, işinizle veya kişisel olarak bir çok telefon alabilirsiniz. Mailler sürüsüyle gelebilir ve bir çok insan da ilginizi çekmeye çalışabilir. Egonuzun bu olaylardan sonra yükselmesi muhtemel. Bu konuda utanmayın ve kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin bazen pohpohlanmaya ihtiyacı olur. Rahat olun ve bu ilginin tadını çıkarın!

Bir miktar duygusal olabilirsin. Çevreni saran insan sayısı sebebiyle bunalmış hissediyorsun. Eğer bir aile toplantısına katılacaksan ziyareti kısa tut. Büyük çaplı bir sosyal organizasyona gitmen gerekiyorsa da orada çok fazla vakit geçirme. Kafanı dinlemeye ve dinlenmeye ihtiyacın var. İnsanların enerjisi sana fazla gelebilir.Bugün insanlarla dostluğunuzu pekiştirmeye odaklanmak için güzel bir gün. Genelde utangaçsınız, fikirlerinizi kendinize saklıyor ve kişisel sorular sormamaya gayret ediyorsunuz. Fakat diğerleri iyi olup olmadığınızı ve ailenizin durumunu sormakta bir beis görmüyor. Bugün kendinizle ilgili daha fazla ayrıntı paylaşmaktan çekinmeyin. Yyeni arkadaşlar edinme ve moralinizi düzeltme fırsatını kaçırmayın. Peşinden gidin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün diğer insanlara karşı sorumluluklarınıza odaklanmanız gerekebilir. Belki biraz bebek bakıcılığı yapmanız gerekir. Yeğeninize bir süre göz kulak olmaktan keyif alabilirsiniz. Ya da eşinizin evle ilgili bir konuda yardımınıza ihtiyacı olabilir. Devreye girip bozulan bir şeyi tamir etmeye yardım edebilirsiniz. Tamirat konusunda hünerli olacağınızdan imdada yetişmeniz muhtemel.

23 Ekim 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 15.16'ya kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadarhayatında ve günlük hayatta gecikmeler olabilir. Tembellik ve isteksizlik hissedebilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak bu zaman diliminde daha doğru olacaktır. Bu saatten sonra ise önünüze gelecek olaylarla bazı kişileri daha iyi tanıyabilir, bazı kişilere bakışınız değişebilir.

23 Ekim 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde yeni başlangıçlar yapabilir, girişimciliğini ön plana çıkaracak fırsatlarla karşılaşabilirsin. Uzun zamandır yapmak istediğin yatırım için ilk adımını atıyorsun. Evinde yeni dekorasyon fikirleri denemek isteyişin, alışveriş listeni kabartman ve bütçe kontrolünde problemler yaşamana sebebiyet verebilir.

23 Ekim 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi olanaklarınızla şu an için ihtiyaçlarınızı karşılamak sizi zorluyor olabilir. İhtiyaçlarınızı biraz geri plana almak ve biraz sabırlı olmak daha doğru olacaktır. Bilinçli hareket etmezseniz kayıplar yaşamanız kaçınılmaz olacaktır. 

23 Ekim 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı konulara daha toleranslı yaklaşmanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizde farkındalığınız artabilir. Tamamlanma ve olgunlaşma yaşayabilirsiniz. Gün içinde denge ve uyum arayışında olacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konuları ihmal etmemeye özen gösterin.

23 Ekim 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizin bakış açınıza sempatik yaklaşan insanlara yöneliyorsunuz. Siz esenlik duygusu olan insanları karşılıklı cezbediyor ve tanıdık insanlara yardım ediyorsunuz.

23 Ekim 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sahip olduğunuz maddi manevi değerlere şükrederek, elinizde olanlar için sonsuz bir mutluluk ve şükran hissedebilirsiniz. İlişkilerinizi ve finansal durumunuzu geliştiren görüşmeler yapabileceğiniz bugün, sizin için manevi değeri olan bir hediye alabilirsiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda enerjiniz daha öngörülemez hale mi geldi? Beraber yaşadığınız insanlar için bu durum biraz zorlayıcı. Hareketlerinize dikkat etmelisiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Kova burcuna giriş yapacağı 15:16'ya kadar Oğlak burcunda ve boşlukta seyahat edecek.Sabah saatlerinde günlük rutinlerinizi yerine getirmek kolay olmayabilir. Önemliprojelerinize başlamak için 15:16 sonrasını değerlendirmeniz daha uygun olacaktır. Güneş'in Akrep burcuna girişi ile ev ve aile konularının ön planda olacağı 1 aylık döneme giriyorsunuz. Ailevi problemlerinizi çözmek, evinizin dekorasyon ve tadilat işleriyle ilgilenmek veya taşınmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte ev ve aile konuları önem kazanıyor. En büyük dayanağınız aileniz ve yuvanız olabilir. Aile bireylerinizle keyifli vakit geçirebilir ve onlara daha çok zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları çarpıtmakta üstünüze yok. Bu tutumunuzla hem kendinizi hem de sevgilinizi üzmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Birbirinizin düşüncelerine saygı gösterin. İşinizde ayrıntılara önem verin. Önemsenmeyen bir ayrıntı, sonucun tam önündeyken aslında sonuçtan ne kadar uzakta olduğunuzu gösterdiğinde geç kalmış oluyorsunuz. Dostluk adına gözden çıkardığınız bir para, yakında size geri dönebilir. Son zamanlarda gece uyanıp bir daha uyuyamıyorsunuz. Dikkatli olun!

23 Ekim 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 48' 07" R
Ay
Balık
14° 08' 07"
Merkür
Koç
18° 37' 59"
Venüs
Boğa
05° 17' 11"
Mars
Koç
02° 24' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 15"
Satürn
Balık
16° 52' 32"
Uranüs
Boğa
22° 32' 48"
Neptün
Balık
29° 00' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 13"
Lilith
Başak
23° 43' 25"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>