Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Dinleniyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmaya çalışın. Her şeyin hemen olmasını istiyorsunuz ancak bunun sandığınız kadar kolay olmayacağını da bilmelisiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Hata yapmaktan kaçının. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarmanız gerekiyor. Kontrolü elinizde bulundurun.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmeniz sizin açınızdan daha doğru olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değer verdiğiniz kişiler için önünü arkasını düşünmeden elinizden geleni yapabilirsiniz. Bir karşılık beklemiyor olabilirsiniz ancak birilerinin de sizin elinizden tutmasını istemek sizin de ihtiyacınızdır, doğaldır. Bugün size bu isteği bir suç veya manipülasyon gibi aktaran insanlar olduğunu fark edebilirsiniz; tavırlarınız değişebilir.

24 Mart 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizi kullanarak kendinizi daha iyi ifade edebilir, çevrenizdeki insanlarla daha pozitif etkileşimler yaşayabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz yüksek olacak ve karşılaştığınız zorlukların üstesinden gelmek konusunda kararlı olacaksınız. Bugün, hedeflerinize bir adım daha yaklaşmak için çalışmaya devam etmeniz önemli olacak. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Kişisel ilişkilerinizde şefkatli ve anlayışlı davranarak daha sağlam temellere oturtabilirsiniz.

24 Mart 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini biraz halsiz hissedebilirsin. Ancak alacağın güzel haberler keyfini yerine getirecek. Gün içerisinde yaşam alanında bazı değişiklikler yapabilirsin. Bir araya geleceğin arkadaşlarınla alışverişe çıkabilir, harcamalarında aşırıya kaçabilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Aslan burcuysan, onu özlediğini fark ederek, yeniden iletişime geçmek isteyebilirsin.

24 Mart 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değer verdiğiniz kişiler için önünü arkasını düşünmeden elinizden geleni yapabilirsiniz. Bir karşılık beklemiyor olabilirsiniz ancak birilerinin de sizin elinizden tutmasını istemek sizin de ihtiyacınızdır, doğaldır. Bugün size bu isteği bir suç veya manipülasyon gibi aktaran insanlar olduğunu fark edebilirsiniz; tavırlarınız değişebilir.

24 Mart 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Psikolojik açıdan bazı huzursuzluklar gündeme gelebilir. Para konusunda daha gerçekçi düşünmeye çalışmalısınız.

24 Mart 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha çok kişisel istek ve başarılarınızla ön planda olacağınız bugünlerde daha uygun ve sizi daha mutlu edecekimkanları ile de karşılaşabilirsiniz.

24 Mart 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayallerden uyanıp gerçekler alemine iniş yapabilirsin. Ancak bu hayallerin yıkılacak demek değil, onları nasıl gerçeğe dönüştüreceğini anlamak demek. Sağlam adımlar atmaya başlayacağın bir gün olacak bugün.

24 Mart 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bu para meseleleriyle ilgilenmek için güzel bir gün olabilir. Yaklaşan yoğun günleri daha güvenli bir şekilde karşılamak için hayatınızı istikrara kavuşturmanın yollarına odaklanabilirsiniz. Zihninizi rahatlattığınızda ve sorunlardan kurtulduğunuzda fırsatları daha iyi yakalayabilirsiniz. Nitekim bu aynı zamanda işinize daha fazla sevgi katacağınız ve sonuç olarak daha başarılı hissedeceğiniz bir gün de olabilir. Sağlığınıza, beslenmenize ve kişisel bakımınıza özellikle dikkat etmeniz size tatmin edici bir destek sağlayabilir. Birbirinize karşı daha fazla sabır, dikkat veya anlayış hedeflemek çok ödüllendirici olabilir.

24 Mart 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızda kendinizi göstermek için verdiğiniz çaba bugün ruhen yorgun hissettirebilir. Şeker, tansiyon ve kalp sorunlarınız varsa strese bağlı olarak tetiklenebilir, dikkat edin. Aile büyükleriyle gerilim yaşayabilirsiniz. Fikirlerinizi kabul ettirmeye çalışmayın. İnatçılığınız en çok da size zarar veriyor.

24 Mart 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz başkalarına da bulaşıyor. Yeni fikirler öne sürmenin tam zamanı. Bugüne dek almaktan çekindiğiniz kararlar sizin açınızdan önemli bir hal alabilir. Enerjinize rağmen aceleci davranmayın ve hareketlerinizin sonucunun tam bilincinde olun. Her şeyin üzerinden dikkatle ve sakince geçmeyi ihmal etmeyin.

24 Mart 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Para konusunda endişe etme. Gerekirse başkalarından yardım kabul et. Belirsiz bir serbest mesleğin varsa bile her şey halloluyor. Kalbini ve zihnini etrafındakilere aç. Bu sayede gönülden tavsiyeler alabilirsin.

24 Mart 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki küçük tartışmaları büyütmek size bir yarar sağlamıyor. Hem kendinizi hem de onu boş yere üzüyorsunuz. İş hayatınızdaki dostluklara önem vermeniz, işlerin daha kolay yapılmasını sağlıyor. Hayalini kurduğunuz projenin gerçekleşmesine çok az zaman kalmış. Maddi durumunuz, bir teklifi değerlendirebilmeniz halinde değişecek. Mutsuz olduğunuz zamanlar, yürüyüş yapmak yerine hemen yemek yemeğe koşuyorsunuz. İleride kilo sorununuz olabilir

24 Mart 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 18' 44" R
Ay
Terazi
16° 33' 57" R
Merkür
Boğa
05° 27' 49"
Venüs
Boğa
25° 02' 52"
Mars
Koç
14° 41' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 11"
Satürn
Balık
18° 04' 18"
Uranüs
Boğa
23° 28' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 36"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 55"
Lilith
Başak
25° 30' 15"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>