Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Aileni Örnek Alıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 10%

Bugün cazibeniz yüksek. Kendinizi her türlü sosyal ortamda dikkat çekerken bulacaksınız. Şiirsel, yaratıcı ve çapkın tarzınız çok ilgi çekecek. Sizin için özel biriyle görüşmek istiyorsanız, bugün bunun için birçok fırsat bulabilirsiniz. Önemli telefonları not etmek için yanınızda kağıt kalem bulundurun! Daha sonra görüşmek isteyeceğiniz birçok insanla tanışabilirsiniz.

Bugün, kendinizi eğitmek ve yeni bilgiler edinmek için iyi bir gün. Her zaman öğrenmekten hoşlanırsınız, ve şu anda biraz okumaya ya da ders çalışma hastalığına yakalanabilirsiniz. İşinizin dışında çok fazla hobiniz ve ilgi alanınız var, bu yüzden evcil hayvan edinmeyi düşünebilirsiniz. Hobinize yaklaşmanın yeni yollarını keşfetmek için zihninizi açın. Farklı bir bakış açısıyla ele aldıkça ilham bulacaksınız.

Genellikle rüyalarınıza önem verirsiniz fakat bu gece bilinçaltınız sonrasında size hiç bir şey ifade etmeyecek karmaşık istenmeyen bilgiler verebilir. Eğer mesaj açıksa, o zaman mesaja dikkat edin. Fakat eğer sembollerin ne anlama geldiğini bulmak için mental olarak çok fazla düşünmeniz gerekiyorsa, muhtemelen bir şey anlamları yoktur. Bazen rüyalar rüyadan daha fazlası olmayabiliyor. Bunu unutmayın!

Hislerinin kontrolden çıktığını düşünüyorsun. Hislerinle başa çıkmak için yapılacak en iyi şey sorunlarına çözümler bulmaktır; ve böylece iyi hissetmektir. Bazen, bir şekilde zarar verici şeyler yaparken kendini bulabilirsin; bunu sırf hislerinden kaçmak için yaparsın. Bu tuzağa düşme. Cesur ol ve duygularınla yüzleş.Bugün dayanıklılığınızı göstermeniz gerekebilir. Sizden çok şey bekleniyor ve sizin de beklentileri karşılamaktan başka bir çareniz yok. Bundan kaçamazsınız : çevrenizde girdap oluşturan tüm olayların merkez noktası sizsiniz. Elbette bunu fark etmişsinizdir. Bir tatile çıkmayı ne kadar isteseniz de şu an ne yazık ki bunu yapamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bilgisayarda öğrendiğiniz bir şey için heyecanlı olabilirsiniz. İlginizi çeken yeni bir internet sitesi keşfetmiş olabilirsiniz. İnternette sörf yapmaktan ve yeni, ilginç siteler keşfetmekten hoşlanabilirsiniz. Yahut yeni öğrendiğiniz bir bilgisayar programını kullanabilirsiniz. Bu yeni özelliğin size açtığı alandan memnun kalacaksınız. Yeni yeteneklerinizi kullanmak için fırsat yaratın.

24 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birini bugün fikirlerinizi veya düşüncelerinizi kabul etmeye ikna etmeye çalışıyorsanız, onların bu süreçte fikirlerinizi değiştirebileceklerini unutmayın! Zihniniz şu anda son derece şekillendirilebilir ve bir şey için iyi bir argüman duyduğunuzda, ona karşı argümanı öğrenmek için hiçbir çaba sarf etmeyebilirsiniz. Bu sizi çok ileriye götürmeyecek. Kendinize sadık kalın ve ne düşündüğünüzü bilin ancak farklı düşünenlere saygı gösterin.

24 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Lider duruşun ve organizasyon yapmaktaki yeteneğinarkadaşların için yol gösterici bir örnek oluyor. Bugün egon tavan yapabilir. Bu durumun verdiği özgüven ile özel hayatında yanlış kararlar alabilirsin. Maddi manevi güçlü olman bu hatalardan az bir etkiyle kurtulmanı sağlayabilir. Bu konuda avantajlısın. Aile kurumuna verdiğin önem artıyor. Hayatın adına aldığın kararlar adına, kendine örnek olarak onları alıyorsun.

24 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün içinizde tarifsiz bir özlem söz konusu olabilir. Kusursuz arayışlarınızın mutsuzluk getirdiğini fark etmenizle yeni bir yön çizebilirsiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi anlatabileceğiniz pek çok olanak var. Hareketsiz kalmamalısınız. Arkadaşlarla bir araya gelmek size yeni fikirler de verebilir.

24 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kariyer alanına ya da evlilik ve aile büyüklerine dair hızlıca bir karar değişimi ile harekete geçecek, kaynaklarınızı bu alanlarda ilerlemeye harcayacaksınız.

24 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal açıdan hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla görüşebilir, onlarla geleceğe yönelik fikir ve düşüncelerinizi tartışabilirsiniz, ancak fazla ısrarcı davranmaktan kaçınmalısınız.

24 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişe dair anıları hatıralarınız bugün aklınıza gelebilir ancak siz geleceğe odaklanmaya çalışmalısınız. Eskilere takılı kalmanın hiçbir anlamı yok.

24 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün sosyal çevre evinizde seyahat etmeye devam edecek. Bugün sosyalleşme isteğiniz artacaktır, yalnız kalmak istemezsiniz.İş hayatınızda faydalı olacak kişilerle iletişime geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. İş yoluyla gelen kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklentilerinizin gerçekleşmemesi sizi fazlasıyla üzmüş. Endişeye kapılmayın. Beklediğiniz bir para elinize geçecek. Bunu iyi değerlendirin. Kalbinize yeni bir insan girebilir. Onu ani bir karşılaşma ile tanıyacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiden sürpriz bir hediye alabilirsiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslanlararkadaşlarınızdan veya patronunuzdan biri yaptığınız ve bildirmediğiniz bir hata hakkında bilgi sahibi olacak. Ama problemleri çözmede harikasınız. Bunu düzeltebilirsiniz. Mümkün olduğunca çok çalışmayı deneyin.

24 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşantınızı renklendirmek sizin elinizde. Fikirlerinizi açıklarken başkalarının etkisinde fazla kalıyorsunuz. Bugün, ilginç düşünceler üreteceksiniz. Sizin ortaya çıkardığınız projeleri çevrenizdekilere kaptırmaya aldırmıyorsunuz. Fakat bu durum sizibaşarınızın gecikmesine neden oluyor. Daha dikkatli ve tetikte olmalısınız.

24 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 05" R
Ay
Başak
27° 06' 34"
Merkür
Boğa
03° 12' 14"
Venüs
Boğa
23° 01' 56"
Mars
Koç
13° 26' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 59"
Satürn
Balık
17° 57' 53"
Uranüs
Boğa
23° 22' 57"
Neptün
Balık
29° 23' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 02"
Lilith
Başak
25° 19' 21"
True Node
Koç
14° 55' 29"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>