Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Duygular Açığa Çıkıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2020, Salı

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 60%

İşiniz ve içsel hayatınız arasında gidip geldiğiniz bir dönemdesiniz. Oldukça karamsar olacaksınız, aileniz ve arkadaşlarınız bunun sebebini anlayamayacak. Gezegen ilerlemesi sonunda bu geçiş dönemini sona erdirecek. Bir hafta içinde, meselelerin merkezine ineceksiniz. Ayrıca etkinlikleriniz hız kazanabilir.

Bugün birisine akıl hocalığı yapabilirsiniz. Paylaşılabilecek profesyonel bilginiz mevcut. Rehberlik isteyen bir arkadaşınız olabilir. Geçmiş kariyer deneyimlerinize dayanarak onlara bazı önerilerde bulunabilirsiniz. Ya da onlara çalışmalarını desteklemelerine yardımcı olacak bazı önemli bağlantılar sağlayabilirsiniz. bunun için zaman ayırın. Melek kanatlarınızı takmaktan zevk alacaksınız!

Bugün ne kadar da ciddisiniz! Faaliyetlerinize odaklanacaksınız gibi görünüyor fakat bu tekrardan bunlara odaklanmadan önce yalnızca kısa bir süre için işe yaracak. Tüm bu faaliyetten beklediğiniz şey ne? Şu anda maddi sorunlar yaşadığınız için olabilir mi? Etrafınızdakilerle endişelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Birilerinin size yardım edebilmesi büyük bir şans..

Çatı katında ya da bodrumda kendini bulabilirsin. Evini düzene sokmak ve nesneleri organize etmek isteyeceksin. Kağıtları saklamak için yeni bir dosya ya da düzenleyici alabilirsin. Uzun süredir kullanmadığın eski nesneleri de elden çıkarabilirsin. Eski kıyafet ve gazeteleri ayıkla ve geri dönüşüme ver. Biraz arınmaya ve yaşam alanını tazelemeye ihtiyacın var.Önündeki günün biraz nahoş geçebileceğini bil. Arkadaşlarının, daha az bireysel takılıp gruba daha fazla dahil olmanı isteyebilirler. Fakat bu talebe olan reddin, arkadaşlarının alınganlık göstermesiyle sonuçlanabilir. Aslına bakarsak, isyankarlığın saygınlık ve itibar kazandırabilir!Bu tip çarpışmalarla nasıl başa çıktığın, gelecekteki yörüngeni belirleyecektir. Harekete geçmeden önce ne yapacağını iyice düşün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapınız gereği sosyal bir insansınız ve bugün muhteşem mesleklere sahip heyecan verici insanlarla bir arada bulunma şansını yakalamak sizi normalde olduğundan daha dışadönük ve sokulgan bir ruh haline itebilir. Bugün tanıştığınız herkes sizden etkilenebilir. Görünüşünüzden, zekanızdan ya da tavırlanızdan. Bugün bazı kıymetli etkileşimlerde bulunabilirsiniz, mutlaka bunlardan faydalanın. Kartvizit alışverişi yapmayı unutmayın.

19 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatınızda değişiklik yapmak ve değişimi gerçekleştirmek için ortak bir nokta var: Sabır. Bir başkası büyük bir promosyon,değişikliği veya başka bir rol değişikliği üzerindeki gücüne sahipse, kararlarını daha hızlı yapmaya zorlayamazsınız. Ve eğer yeni bir değişim için çalışıyorsanız, herkesin zaman çizelgenizde hareket etmediğini anlamalısınız. Sadece derin bir nefes alın ve bekleyin.

19 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün içindeki heyecanı gizleyemediğini görebilirsin. Düşündüğünü direk söyleyebilir, hissettiklerini direk karşı tarafa gösterebilirsin. Kendini duygusal anlamda zorlamaman gereken bir gündesin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan uzun zamandır hoşlandığın ama hislerini söyleyemediğin kişiye açılabilirsin. Bu seni rahatlatıyor. Maddi anlamda temkinli tavırlar sergileyebilirsin.

19 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Stresli sorunlarla başa çıkmayı bugün çok harika bir şekilde başarabilirsiniz. Cesaretinizle olayların üstüne gitmek isterken uzayan ve sonu belli olmayan durumları kesip atabilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için heyecan duyduğunuz bir gündesiniz. Yolculuklara çıkmak için planlar yapabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kaynaklı programlardaki aksamalar biraz sizi rahatsız edebilir. Kabullenme içine girebilirsiniz. Gündelik kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

19 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi tam ve tüm bütünsel hissetme fırsatı yakalayabilirsiniz. Kişisel gelişime önem verebilir, geçmişten gelen yüklerinizi atmayı tercih edebilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde çalışma hayatınızda öne çıkan kişi olurken, yaptığınız her işi en iyi şekilde tanıtabilir, çalışmalarınızla parlayan kişi olabilir ve faydalı görüşmeler yapabilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde ilişkilerinizde görüşmeler, buluşmalar ve etkili paylaşımlar sözkonusu iken, devam eden ilişkilerinizde keyifli ortamlara birlikte katılabilir, bekarsanız yeni birisi ile görüşebilir, tanışabilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi kapana kısılmış gibi hissettiğiniz için başkalarını suçlamamalısınız. Kendinizi özgür kılacak olan sizsiniz, başkası değil. Harekete geçin!

19 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcunda devam eden seyahati inançlar, din ve felsefe konularını ön plana çıkarıyor. Seyahat etme şansınız olduğunda görmek istediğiniz yerleri belirlemek için bugünü değerlendirebilirsiniz.Hukuk ve eğitim konuları gündeminizi meşgul edecektir. Uzak akrabalarınızla veya uzaklarda yaşayan dostlarınızla iletişime geçebilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Içinde bulunduğunuz durumdan çok ilerisini düşünüyorsunuz. Fazla kuralcı ve katısınız. Hayatınızda biraz da hayallere yer verin. Sağlık problemlerinizle boğuşuyorsunuz.

19 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslanlar bugün çok fazla kahve veya alkol içmeyin, çünkü mideniz bugün için zayıf noktanız. Bol miktarda demir ve protein içeren yiyecekler yiyin. Kendinizi iyimser ve mutlu hissetmiyorsanız rutininizi biraz değiştirin.

19 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile çevrenizden kopabilirsiniz. Yalnız kalmak istemiyorsanız, biraz daha katılımcı olmayı denemelisiniz. Karşı cins üzerinde etkiniz mükemmel.

19 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 24' 14" R
Ay
Koç
08° 14' 24"
Merkür
Koç
19° 44' 29"
Venüs
Boğa
07° 19' 20"
Mars
Koç
03° 40' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 30"
Satürn
Balık
17° 00' 48"
Uranüs
Boğa
22° 38' 31"
Neptün
Balık
29° 03' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 41"
Lilith
Başak
23° 54' 25"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>