Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İş Konusunda Hızlanmalısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 10%

Romantizm deneyimlemek için güzel bir zaman. Şu an birkaç farklı insana ilgi duyuyor olabilirsiniz. Her bir kişiyi tanımak için biraz zaman geçirmek isteyebilir ve onlara olan duygularınız hakkında düşünebilirsiniz. Aşk hayatınızdan tam olarak ne istediğinizi bilemeyebilirsiniz, bu yüzden biraz araştırma yapın. Onları daha iyi tanımak için grup ortamında sosyalleşin. Partilere katılın ve insanlarla haşır neşir olun.

Anneniz ve babanız - veya özellikle yakınınız olan bir çift - bugün sizi evinizde ziyaret edebilir. Film izlemek gibi bazı dikkat dağıtıcı şeyleri planlamak veya başkalarını davet etmek iyi bir fikir olabilir. Yalnız bu çiftle yapılan görüşmeler, herkesin çalışıp strese girmesinden başka hiçbir şeye yaramayan sıcak tartışmalara neden olabilir. Ne olursa olsun, bunların sizi üzmesine izin vermeyin. Herkes yarın daha iyi hissedecek.

Kendinizi başlıca meraklı bir entelektüel olarak görüyorsunuz. Ancak kariyer ve finans alanlarındaki son ilerleme,ve para konusunda sizin bile farkında olmadığınız becerilerinizi ortaya çıkardı. Bu hem başarılı hem şanslı olduğunuz ve aynı zamanda kendinizle ilgili çok şey öğrendiğiniz bir dönem. Eski korkularınızı bir kenara bırakın ve kendinizi küçümsemeyin. Tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını başarabilecek kapasitedesiniz.

Engellerin üstesinden gelmek, seni engelin öbür yanına taşımaktan başka bir işe yaramaz. Aslında düşündüğün şekilde bir yardımı dokunduğundan bahsedemeyiz. Her şey kolayca ve doğal olarak akıp gitmeli. Eğer böyle olmuyorsa, bunu izlediğin yolu değiştirmen gerektiğine dair bir işaret olarak al. Harekete geçmeden önce iki kez düşün. Bir şey akıp gitmiyorsa çırpınmaya gerek yok. Acı çekme işini başka bir şey için sakla.Olumlu değişimler nadiren çok çaba sarf etmeden gerçekleşir. Bu tarz değişimlerin hızlı ve anında başarı getireceğini unutmayın. Bir girdapın ortasında olduğunuzu, daha derin ve daha derine çekildiğinizi ve en sonunda dışarı atılacağınızı hissediyor olabilirsiniz. Ama bu sadece 'hiç durmadan çalışıp didinme evresidir. Çabalarınızın sonuçta ödüllendirileceğine inanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize acımaktan vazgeçmelisiniz. Olaylar istediğiniz gibi gelişmediğinde veya bazı istenmeyen durumlarla karşılaştığınızda, mağduru oynamak çok kolay olabilir. Ancak her zaman çevremizde olup bitenleri ve bize olacakları kontrol altına alamayacağımızdan, en iyisi onlarla nasıl baş edebileceğimizin yollarını bulmak olacaktır. Acı çekmek her ne kadar iyileşmek için önemli bir unsur olsa da, daha iyi bir yol var. Asla pes etmeyip kendinizi hep daha iyiye taşımayı çalışın.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi çok fazla savunmak durumunda kalabilirsiniz. Bu, daha önce tanımadığınız veya görmezden geldiğiniz duygusal bir ihtiyaçtan kaynaklanıyor olabilir. Sorun şu ki, bağırsağınız size başka bir şey söylerken kafanız başka bir şey söyleyebilir. Bu iç karışıklığı çözerken her şeyi beklemeye almayı düşünün. Havada büyük bir şefkat var.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşleri son derece ağırdan alıyor olman çalışma arkadaşların ile problem yaşamana neden olabilir. Bu konuda daha fazla çaba göstermen gerekebilir. Evli bir Aslan burcuysan eşine ve çocuklarına güzel bir akşam yemeği hazırlamayı planlıyorsun. Giyim tarzın konusunda sürekli tercih ettiğin renkler yerine farklı renkleri kullanmaya başlıyorsun. Kıyafet için alış-veriş listesi yapabilirsin.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Verilen sözlerden dönmemeye özen göstermelisiniz. İlişkilerinizde bazı yol ayrımları belki de yeni başlangıçlar getiriyordur. Bakış açınızı daha pozitif yönde değerlendirmelisiniz. 

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda daha bağlayıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak riskli bir durum karşısında daha cesur olmaya gayret etmelisiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kendinizi mücadele hali içerisinde bulabilirsiniz. Bazı gerçeklerin ortaya çıkması ile beraber dostunuzu ve düşmanınızı ayırt edebilirsiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konular, paylaşımlar gündeme gelebilir, duygularınızın derinliklerine kapılmadan sakin kalmanız gereken bir gündesiniz. Psikolojik stres ve gerginlikten uzak durmalısınız.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rutininizde önemli bir değişiklik yapmanın zamanı geldi de geçiyor bile. Evde geçirdiğiniz düre boyunca sıkılmamak için bunu yapmanız şart.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Balık burcundaki seyahatine devam edecek. Kredi, borç, miras ve nafaka konuları gündemde olacaktır.Bugün duygularınız yoğunlaşacaktır, gereksiz endişelere kapılmamalısınız. İlişkilerde kıskançlık temelli anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Şehvetli ve tutkulu tarafınızla uyum içindesiniz. Eşiniz sizin bu halinize bayılıyor. Bugün harika hissediyorsunuz, o yüzden bu enerjiyi kullanın. Özellikle uzun zamandır ertelediğiniz ev işleriniz için uygun bir gün.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başarılı çalışmalar yapmak istemenize rağmen, edebileceğinizden fazla zorladığınızdan, gerçeklerden kaçıyorsunuz. Sizin dışınızda olan konularda bile yetenekleriniz ortada. Gerçek dostlarınızla, sizi çıkarları için kullananları ayırın.

16 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 06' 26" R
Ay
Terazi
01° 40' 50"
Merkür
Boğa
03° 43' 38"
Venüs
Boğa
23° 30' 29"
Mars
Koç
13° 44' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 25"
Uranüs
Boğa
23° 24' 17"
Neptün
Balık
29° 23' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 12"
Lilith
Başak
25° 21' 55"
True Node
Koç
14° 56' 00"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:47

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>