Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Çok Fazla Gerçekçisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 10%
Para 10%
Sağlık 40%

Bu gece bir kutlama için bazı arkadaşlarınızı mı davet ettiniz? Öyleyse, misafirleriniz sizi oldukça meşgul edecek! Ama sorun değil. Bugün sevgi ve neşeyle dolu bir enerji var ve bu insanları eğlendirmek onlara olan sevginizi gösterme biçiminiz. Bir ilişkiniz var ise, tüm misafirleriniz gittikten sonra sevgilinizle özel olarak bir kutlama yapabilirsiniz. Rahatlayın, akışına bırakın ve partinin tadını çıkarın!

Birilişkisinizde bazı zorluklar yaşadığınızı fark edebilirsiniz. Belki siz ve bir meslektaşınızın bir şey hakkında çok farklı görüşleri olabilir. Bir proje üzerinde birlikte çalışmaya çalışıyorsanız, bazı şeyleri konuşmanız gerekebilir. Diğer kişinin görüşlerinizi anladığını varsaymayın. Tartışılması gereken herhangi bir konuyu netleştirmek için biraz zaman ayırmalısınız. Yakında, ikiniz de birlikte çalışmaktan daha mutlu olacaksınız.

Gizli bir tarafınız var gibi görünüyor. Gün boyunca,bitirici çalışan olacaksınız. Fakat havanın kararmasıyla bir palyaçoya dönüşebilirsiniz. Kesinlikle hem yazılı hem de sözlü becerileriniz çok iyi. Seyirci kitlenizi genişletmenin tam zamanı. Arkadaşlarınız yıllardır sizinleyken çok eğleniyor: Hünerlerinizi gerçek canlı bir seyirciye sunmanız için uygun zaman budur. Evet, çok korkutucu ama aynı zamanda çok heyecan verici. Bir deneyin. Ya şimdi ya hiç.

Yaşam alanın konusunda artan bir hoşnutsuzluğun var. Uzun süredir aynı yerde aynı şekilde yaşıyor olmanın sonuçları açığa çıkıyor olabilir ve adeta duvarlar üzerine geliyormuş gibi hissedebilirsin. Ya da eski boya ve mobilyalardan sıkılmış olabilirsin. Yerine, değişiklikler yapmaya odaklan ve evinde yeni ve pozitif bir enerjiler üret!Son zamanlarda pek çok temizlik ve düzenleme yapıyorsunuz. Projeniz uzun yıllardır devam ettiğinden etraflı bir çalışma yapıyor olmalısınız. Nihayet, karma sizin için işlemeye başlamış gibi görünüyor. Dolayısıyla, bugün büyük gün. Çocukluğunuzun bir kısmını artık geride bırakabilir, ya da en azından bunun artık çok uzak bir dönem olduğunu kabul edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olumlu değişimler nadiren çok çaba sarf etmeden gerçekleşir. Bu tarz değişimlerin hızlı ve anında başarı getireceğini unutmayın. Bir girdapın ortasında olduğunuzu, daha derin ve daha derine çekildiğinizi ve en sonunda dışarı atılacağınızı hissediyor olabilirsiniz. Ama bu sadece 'hiç durmadan çalışıp didinme evresidir. Çabalarınızın sonuçta ödüllendirileceğine inanın.

17 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün zaman duracak ve hatta geri dönecek gibi görünebilir. Motivasyonlarınızı yansıtmak için bu duraklamayı kullanın. Zodyak'tan gelen ipuçları, şu anda başka bir kişinin kaderini ilgilendiren soruları çözdüğünüzü gösteriyor. Belki de kendi kaderinizi de dikkate alarak eşit miktarda zaman harcamalısınız.

17 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gereğinden fazla gerçekçi düşünüyor olman bazı arkadaşlarını kırabilir. Karşılıklı tartışmalarda geri alamayacağın sözler sarf etmekten kaçınmalısın. İlişki hayatında yaşadığın güven problemini netliğe kavuşturmak istiyorsun. Maddi anlamda kendine güvendiğin bir gündesin. Kardeşine aldığın pahalı bir hediye akrabaların tarafından uzunca bir süre konuşulabilir.

17 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceğe yönelik finansal beklentilerinize bugün bir netlik kazandırmak isteyebilirsiniz. Olayların istediğiniz gibi ilerlemesi için önce inanmanız gerekmektedir. Hedeflerinize gitmekten vazgeçmeyin.

17 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında parasal konularda sizi huzursuz eden durumlar gündeme gelebilir. Duygusal açıdan da stress olabilir. Akşam saatlerinde kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evrensel olarak sınanabilirsiniz. İnsanları manipüle etmek ya da üstünlük kurmak için çaba göstermek yerine gücünüzü kendi sağlık ve değerleriniz için kullanın

17 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde mesafeli davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, devam eden çalışmalarınız vehayatınızda geçici problemler ve öfkeli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Sırt, kemik, kas ağrıları hissedebileceğiniz bugün, yalnız kalıp, kendinizi dinlendirerek ve çalışmalarınıza odaklanarak bu zamanı etkili kullanabilirsiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi çıkarlarınızı kovalarken başkalarına zarar verdiğinizin farkına varmalısınız. “Başarıya giden her yol mubahtır” anlayışından vazgeçmelisiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde finansal konular ön planda olacaktır. Borç ve kredi arayışına girebilir, gelir – gider hesabı yapabilirsiniz.Ay'ın Koç burcuna girişi ile uzaklaşma isteği duyarsınız. Akşam saatlerini uzak akrabalarınızla iletişime geçerek değerlendirebilirsiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

17 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslanlar bugün birileri ile flörtleşmek için güzel bir gün. Biraz sosyalleşin ve kendinize güvenin. Doğası gereği enerjik olduğunuz için, iyi bir egzersiz vücudunuz ve zihniniz hakkında iyi hissetmenize yardımcı olur.

17 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alış verişi içinde olmanıza rağmen en son sözü siz söylemek istiyorsunuz. Dış görünüşünüzün sakinliği çevrenizdeki kişilerin yanılmasına neden oluyor. Kendinizi aşırı zorluyorsunuz.

17 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 23' 50" R
Ay
Koç
08° 08' 17"
Merkür
Koç
19° 44' 11"
Venüs
Boğa
07° 18' 49"
Mars
Koç
03° 40' 16"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 24"
Satürn
Balık
17° 00' 46"
Uranüs
Boğa
22° 38' 30"
Neptün
Balık
29° 03' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 40"
Lilith
Başak
23° 54' 22"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>