Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yardım Almak Sana Göre Değil Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 70%
Para 30%
Sağlık 90%

Astroloji, metafizik, paranormal ve diğer gizemli konularla ilgilenen insanların bir araya gelmesi, heyecan verici yeni fikirler ve ilgi çekici bilgiler almanızı sağlayabilir. Bir ilişkiniz yoksa, yeni bir potansiyel sevgili adayı olabilir. Oradaki birçok insanla konuşacak çok şeyiniz olacak, bu yüzden saatlerce konuşmaya hazır olun. Yapabiliyorsanız, sonrasında eve yürüyerek gidin. Kesinlikle kafanızı boşaltmak isteyeceksiniz!

Bugün geri adım atıp diğerlerinin önderlik etmesini isteyebilirsiniz. Bazı güçlü egolar kontrolü ele almak için mücadele ediyor olabilir. İş yerinde, şu anda taraf seçmemek en iyisidir. İsviçre gibi tarafsız kalmaya çalışın! Kendinizi dedikoduya dahil etmeyin. Etrafınızdaki kişiler şikayetçi olsa bile, olumlu bir tutum sergilemeye çalışın. Bütün bu olumsuzluklara katılarak kazanılacak bir şey yok. Ruhunuzu yükseltmek için ilham veren insanlarla kendinizi kuşatın.

Bugün bir şeyler sizin için inişli çıkışlı. Çözmeye çalıştığınız finansal konuları etkileyen iletişim problemleri veya bilgisayarla ilgili teknik sorunlardan kaynaklı bir kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Sabırlı olun, üstesinden geleceksiniz. Sizin için tamamen yeni olan bir projeye katılmanız istenirse, şaşırmayın. İlk başta biraz endişeli olabilirsiniz fakat sorun yok. Gidin ve teklifi kabul edin!

Günlük rutinin konusunda oldukça yerleşik ve düzenli olmaya bir eğilimin var. Eğer bunun doğru olduğunu düşünüyorsan, bugün kendini biraz serbest bırakmanın zamanı gelmiş olabilir. Eğer kendini organize olamamış ve tembelleşmiş hissediyorsan, bu sana iyi gelecektir. Bu düzen bozma işini arada bir yapabilirsin; ve bunun bir felaket olmadığını da göreceksin.Artık insanların size cevval olmanızı söylemesine gerek kalmayacak. Hatta imparator havalarında ortada dolaşırken Napolyon gibi bile görünebilirsiniz! Ancak her şeyin istediğiniz gibi gitmesine güvenmeyin, zira rüzgar her an yön değiştirebilir ve sizi bekleyen sürprizler olabilir. Ne de olsa imparatorlar bile her şeyi kontrol altında tutamazlar! Bari umalım da günlük burç yorumlarını okumayı unutmasınlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önündeki günün biraz nahoş geçebileceğini bil. Arkadaşlarının, daha az bireysel takılıp gruba daha fazla dahil olmanı isteyebilirler. Fakat bu talebe olan reddin, arkadaşlarının alınganlık göstermesiyle sonuçlanabilir. Aslına bakarsak, isyankarlığın saygınlık ve itibar kazandırabilir!Bu tip çarpışmalarla nasıl başa çıktığın, gelecekteki yörüngeni belirleyecektir. Harekete geçmeden önce ne yapacağını iyice düşün.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün dengeleyici gücünü kullanın. Bu, karantina ve ekonomik koşulların izin verdiği kadar tutkuyla işleri yapmak için iyi bir zamandır. Geri çekilmeyin.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularda ne kadar usta olduğunu görsen de üstesinden gelememek seni hayal kırıklığına uğrayabilir. Yardım istemek konusunda çekingen olmaman gereken bir günde olduğunu unutmamalısın. İlişkisi olmayan bir aslan burcuysan kendini yeni bir ilişkiye hazır hissediyorsun. İş yerinde tatlı sert tartıştığın birine farklı duygular besleyebilirsin. Bu duygular heyecan dolu olmanı sağlıyor.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize güvenip ve harekete geçmeniz gereken bir gündesiniz. Herhangi bir eylem yapmasanız bile net çizgilerinizi çizebilirsiniz. Bu yenilik sizin kendinize olan güveni tazeleyecektir.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda kendi sahnenizi yaratmak için çaba gösterebilirsiniz. Üstlerinizle ilişkileriniz de keyifli sohbetler yapacağınız fırsatları kaçırmamalısınız. Gün içinde çalışmalarınızla ilgili daha aktif kararlar almak isteyebilirsiniz. Gelecek için alternatif planlar geliştirmek işlerinizi kolaylaştıracaktır. Annenizle ilgili konuları da ihmal etmeyin.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizden geçen dileklerinize dair beklenmedik kapılar da bugünlerde açılabilir. Bildiklerinizi yeniden sorgulamanızı gerektiren iddalı bir gün geçirebilirsiniz

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş'in bugün burç değiştirmesiyle birlikte sosyal konularda daha hareketli, canlı ve dinamik bir döneme ilerliyorsunuz. Sosyal ilişkiler ve bağlar kurma yönünde veya dernek, vakıf ve sosyal kuruluşlara katılma yönünde daha istekli olabilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızın değiştiğini gözlemlerken yapmanız gereken tek şey sabırlı olmak. Bu değişiklik işinizle ya da özel hayatınızla ilgili olabilir. Yine de hiçbir kararı aceleye getirmemenizde fayda var.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in İkizler burcuna girişi ile sosyal ilişkilerinizin ön planda olacağı bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki bir aylık dönemi arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendirmek için değerlendirebilirsiniz.Ay'ın Boğa burcunda seyahat edeceği bugün kariyerinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Kariyer hayatında sürpriz haberler alabilir, beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslanlar hükümdar gezegeniniz Güneş, tüm problemlerinizi onaracak! Karşılaşabileceğiniz herhangi bir finansal istikrarsızlık geçicidir ve endişelenecek bir şey değildir. Değer verdiğiniz biri ile aranızdaki soğukluk git gide büyüyor. Sorunu çözmeye çalışın.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman yapmak istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz. Önce işlerinizle ilgili isteklerinizi planlamalı ve sonra da duygusal yaşantınıza renk katacak işlerle uğraşmalısınız.

20 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 26' 39" R
Ay
Koç
08° 51' 06"
Merkür
Koç
19° 46' 18"
Venüs
Boğa
07° 22' 24"
Mars
Koç
03° 42' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 06"
Satürn
Balık
17° 01' 00"
Uranüs
Boğa
22° 38' 40"
Neptün
Balık
29° 03' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 49"
Lilith
Başak
23° 54' 42"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>