Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ailen Sana Güveniyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 10%

Fırtına bugün ne kadar kontrolden çıkıyor gibi gözükse de üstesinden gelebileceksiniz. Gerçekçi yapınıza güvenin. Detayları ele almak ve hareketlerinizi dikkatli bir şekilde planlamak için zaman ayırmanızın bir nedeni var. Bugün, özellikle sevgi, güzellik ve derin duygular konusunda bu dikkatli yapılmış eylemlerin meyvelerini alacağınız günlerden biri.

Bugün rüyalarınıza kulak verin. Etrafınızdaki insanlar muhteşem hayatlarını yaşıyor gibi görünürken siz bu sıkıcı rutine sıkışıp kaldığınızda sık sık kıskançlık hissine kapılıyor musunuz? Kendinizi bu monotonluktan kurtaracak tek kişi sizsiniz, bu yüzden şikayet etmeyi bırakıp harekete geçin. Değişim ilk başta göründüğünden çok daha kolaydır. Hayal gücünüzü kontrol altına alın ve en ulaşılamaz hayallerinizi bile gerçekleştirmek için çözümler üretin.

Yaratıcı bir dönemde olabilirsiniz. İçinizde hep yaşayan sanatsal bir yönünüz var. Bugün onu çıkarmanın günü! Belki de, spesifil bir projede hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Grafik veya metin tasarlarken fikirlerinizi kullanarak bazı masaüstü yayıncılık işlerini yapabilirsiniz. Ya da, biraz yazı yazmaya ve zeki tarafınızı göstermeye karar verebilirsiniz. Bunun dışında, arkadaşlarınızla eğlenceli mesajlaşmalarınız olabilir.

Hassas ve yaralanmaya açık bir gündesin; fırtınadan korunacak bir barınak bulmak ise zor olabilir. Şemsiyen rüzgarla savaşıyor ve yağmur suları bardaktan boşalırcasına üzerine akıyor. Evine gelip akşamı yuvanda sakince geçirerek keyfini yerine getir. Diğer insanların uğraştığı sorunların seni rahatsız etmesine izin verme. Yardım edebileceğin meselelerle senin kontrolünün çok ötesinde olanları ayırt et.Bu sabah aldığınız övgü nedeniyle kendinizi dünyanın en değerli insanı gibi hissedebilirsiniz ancak bu duygunun başınızı döndürmesine izin vermeyin. Üzerinize bol bol övgüler yağdırılsa da her daim mütevaziliğinizi korumaya çalışın. Akşam olduğunda, yalnızca konuşmakla idare edemeyeceksiniz. Eylem, kelimelerden çok daha yüksek sesle konuşacağı için halihazırda bir tür planınızın olmasında fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınız hakkında garip bir rüya görebilir ve o kişiyi merak ederek uyanabilirsiniz. Ancak, onunla iletişime geçmek zor olabilir. Belki rüyanız gerçeği yansıtmıyordur. Rüyada ilginizi çeken şey sizin ve arkadaşınızın ruh hali olabilir. Bunu bir düşünün. Arkadaşınıza ulaşmaya çalış, ama panik yapmayın.

22 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınız üzerinde sıkı bir kapak tutmak mümkün olmayabilir ancak en azından öfkenizi kontrol etmeniz gerekir. Birisi can sıkıcı veya suçlayıcı bir şey söylediğinde hemen harekete geçmeyin. erin bir nefes alın, 10'a kadar (veya gerekirse daha fazla) sayın.

22 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişki sahibi bir Aslan burcuysan yeterince önemsenmediğini düşünebilirsin. Bu durum bir takım soru işaretleri ile seni baş başa bırakabilir. İş hayatı konusunda kafana takmana değmeyecek ayrıntıları kendine sorun ediyorsun. Aklını küçük sorunlar ile meşgul etmemelisin. Ailenin sana çok güveniyor olması seni ağır bir sorumluluk altına sokabilir. Bu durum seni yormasa da zihnin aşırı doluyor.

22 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün eş ya da partnerinizle ilgili maddi konularda anlaşmazlıklar yaşayabilir ve onların planları dahilinde hareket etmek istemeyebilirsiniz. Hatta bu konuda onların engel çıkarttığını bile düşünmeniz mümkün.

22 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki gelişmeler sizi toparlanmaya itebilir. Hedeflerinize ulaşmak için yeni fikirler ortaya atabilirsiniz. Toplum önünde olmak sizi daha iyi hissettirecektir. Sorumlu olduğunuz konularda kısmetleriniz olabilir. Akışı koşullar söz konusu. Kendi egonuzu yumuşatmanız gereken zamanlar olabilir. Değişime açık olun.

22 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şu sıralar işinizde daha başarılı bir ivme yakalayabilirsiniz. Başarılarınızyerinizde görülebilir hale gelecek. Kendinizi iyi analiz etmelisiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler burcunda bugün meydana gelen yeni ayla birlikte sosyal çevrenizde yeni başlangıçlara hazır olabilirsiniz. Yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Yeni bir sosyal gruba dahil olabilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni umutlar içinde olabilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işinizin yaratıcı taraflarını görmeye çalışın. Bu noktaların üzerinde çalışmaya devam ederseniz başarılı bir sonuç alacaksınız.

22 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün İkizler burcunda gerçekleşen Yeni Ay sosyal ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor. Arkadaş çevrenizde göz önünde olacağınız bu dönemde sosyalleşme isteğiniz artacaktır.Arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlarda bulunmak için önümüzdeki 10-15 günü değerlendirebilirsiniz. Hedeflerinizi ve umutlarınızı bu dönemde netleştirebilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor. Kararlarınızı verirken duygularınızın sesine kulak verin.

22 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslanlar eğer bir ilişkiniz varsa, partneriniz biraz durgun olduğunuz hakkında sizinle bir konuşma yapabilir. Güneş, size güçlü bir enerji gönderiyor. Bazı iç sorunları çözmeye çalışırsanız, bugün kendinizi başarılı hissedeceksiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kişisel cazibenizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kazançlarınızı aşan harcamalarınız yüzünden bütçenizin ayrıntıları gündeme gelecek. Yakın çevrenizin size sağlayacağı fırsatlar konusunda doğru kararlar almalısınız. Size sunulan teklifler her zaman karşınıza çıkmayabilir. Ailenizin sizden ilgi bekledikleri bir gün.

22 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 49" R
Ay
Koç
07° 37' 42"
Merkür
Koç
19° 42' 41"
Venüs
Boğa
07° 16' 15"
Mars
Koç
03° 38' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 55"
Satürn
Balık
17° 00' 36"
Uranüs
Boğa
22° 38' 22"
Neptün
Balık
29° 03' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 33"
Lilith
Başak
23° 54' 08"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>